Bunda daha fetüs değil ki canım embriyo belli olmaz genel hatları ile bebek oluşmuş olmalıDoktorumuzun ultrason çıktısı biraz sıkıntılı ama bakalım anlaşılır mı
O zaman ayın 7sinde gittiğim zaman 10 haftalık oluyor o zaman bakarız çok teşekkür ederimBunda daha fetüs değil ki canım embriyo belli olmaz genel hatları ile bebek oluşmuş olmalı
Canım ben 11+6 da gidicem ense kalınlığını olcucez dedi doktor 11-12. Haftalarda diye tahmin ediyorumKızlar kafama bir şey takıldı ense kalınlığı kaçıncı haftada ölçülür ben 10 da gittim ölçmedi 13 14 gibi ölcüyoruz hatta fetal dna yaptırırsam kıyaslanıyormus falan ama forumda bikaç yerde denk geldim 10. Haftada ölctüler söyle çıktı böyle çıktı yazılmış benim gittiğim doktorun dediği mi dogru diğer doktorların yaptığı mı
Ay erkek diyesim geldiDoktorumuzun ultrason çıktısı biraz sıkıntılı ama bakalım anlaşılır mı
Bana da 9-10 aralik gibi gittigimde ikili tarama denildi ense kalinligi soylenmedi 12 haftalik oluyor o zamanCanım ben 11+6 da gidicem ense kalınlığını olcucez dedi doktor 11-12. Haftalarda diye tahmin ediyorum
Doktprum 12. Haftada ölçeceğini söyledi. İkili taramaya girmeden ölçer sizinkini deBana da 9-10 aralik gibi gittigimde ikili tarama denildi ense kalinligi soylenmedi 12 haftalik oluyor o zaman
Bu kisimda bilgim sifir yaDoktprum 12. Haftada ölçeceğini söyledi. İkili taramaya girmeden ölçer sizinkini de
Bunun gibiydiAa teşekkür ederim oju da araştırayım nasıl bir şapkaymış o bakalım hemen
Ben de her gün turşuya düşüyorumAyyy ben ogrendigimden beri kizim olacak diyorum ama eksiyi de hep ona yoruyorum
Ayyy afiyet olsunBen de her gün turşuya düşüyorumşimdi bir kavanoz yiyip , yeni turşular yaptım senin yazını gördüm. Benim erkek geliyor bu kadar ekşiye. Bir de internette de bakmıştım ekşi isteğine erkek diyorlardı.
Benim de bahsetmiyor ben burada ogrendim fetal ve panaromayiMerhaba kızlar, doktorum hiç fetal DNA dan bahsetmedi, sizin haftalarınız daha mı ilerde acaba? Ben en son 8+0 da gittim 10+0 oluncaya randevu verdi. O zaman mı bahsedecek acaba?
Merhaba, ben 9+3 te gitmiştim en son. Çıkarken ikili test veya fetal dna testinin yapılabileceğinden bahsetti 2-3 hafta sonra gel dedi. Daha erken olduğu için bahsetmemiştir 10+0 olunca tercihini sorar kesin :)Merhaba kızlar, doktorum hiç fetal DNA dan bahsetmedi, sizin haftalarınız daha mı ilerde acaba? Ben en son 8+0 da gittim 10+0 oluncaya randevu verdi. O zaman mı bahsedecek acaba?
Benim doktorumda 12. Haftaya kadar kararını ver dedi. Hepsi hakkında bilgi verdi gerisi size kalmış dedi sma 12. Haftada bana bilgi vermeniz gerekiyor dedi. Benimde hala kafam karışık11. Haftadan sonra yapılıyor o yüzden 10 da falan bahseder daha erken bahsetmese daha mı iyiydi kafam çok karıştı kararsızım fetal dna ile ilgili
Merhaba, bana da 9. Haftada söyledi. 11. Hafta itibariyle ikili test veya fetal dna testi yaptırabileceğimi. Sonuçları çıkınca da gelirsin dedi. Artık ayda bir kontrole çağırdı.Merhaba kızlar, doktorum hiç fetal DNA dan bahsetmedi, sizin haftalarınız daha mı ilerde acaba? Ben en son 8+0 da gittim 10+0 oluncaya randevu verdi. O zaman mı bahsedecek acaba?
Merhaba siz hangisini tercih ettinizMerhaba, bana da 9. Haftada söyledi. 11. Hafta itibariyle ikili test veya fetal dna testi yaptırabileceğimi. Sonuçları çıkınca da gelirsin dedi. Artık ayda bir kontrole çağırdı.
Ben kendi doktoruma güveniyorum o izinde olduğu için gidemedim ona düşüğüm oldugunda pıhtılaşma testi yaptırmak istedim neden boşuna bir dünya para vereceksin düşük olağan bir durum 3 kez tekrarlarsa o zaman test yaptır kafanı hiç bulandırma dedi yani gereksiz teste karşı birisi o yaptır derse gerekliymiş diye düşünürüm ama gerek yok derse yaptırmamBenim doktorumda 12. Haftaya kadar kararını ver dedi. Hepsi hakkında bilgi verdi gerisi size kalmış dedi sma 12. Haftada bana bilgi vermeniz gerekiyor dedi. Benimde hala kafam karışık