Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kan bakıldı herşey iyi dedi doktorum ama inşallah dediğin gibi olur sürekli dinlenme modundayim ama bugün hiç kalkamadım ağrılardan dolayı

Rahim genişliyor ya normal
Yediklerinize de dikkat edin bu haftalarda sindirim zorlaşıyor o da ağrı yapabilir

Rahim genişliyor ya normal
Yediklerinize de dikkat edin bu haftalarda sindirim zorlaşıyor o da ağrı yapabilir
Yediklerim genelde sindirimi zor olacak şeyler oluyor haklısınız ama adet sancısı gibi ve beyaz akıntılı olunca korkuttu maden suyunu ablamda söylemişti bebek yerini genişletiyor diye bağlar geriliyor ağrı yapıyormuş maden suyuda kemik gelişimi başlayacağı için iyi geliyormuş hem bebeğe hem bize

Evet evet çok iyi maden suyu günde bir tane, yukarıdaki arkadaşa da yazdım hatta.
Bir idrar testi verin isterseniz enfeksiyona da baksınlar o da temiz çıkarsa hiç takılmayın.
Çıkmasa da takılmayın tedavisi var :)
Idrar enfeksiyonu da dediğiniz ağrıları yapar

Selam

Bende corasprin ve oksapar iğne kullanıyorum bendede oldu corasprini kestik düzeldi hiç korkma canım

Çok teşekkür ederim ona da bakıldı yoktu tedbiren yine toz tek kullanımlık ilac ve fitil verildi onuda kullandım geçen hafta kasılmaları rahmin büyümesine bağlıyorum ama küçük bı kanama alanı göründüğü için son kontrolde onun büyümesinden keseye zarar vermesinden dolayı korktum
Bu arada Allah razı olsun iyi hatırlattınız maden suyunu içer içmez hafifledi sancılarım

Hanımlar merhaba çok alakasız ama 9 hafta ve sonrasında olup ara ara kasık ağrısı çeken var mı? Bugün baya baya adet sancısı çekiyorum geçmişti bu 6 haftadan sonra baya hafiflemişti :/
Benn 8+4 deyim son 2 gündür sağ kasigimda inanılmaz bi ağrı sancı karışımı bı şeyler yaşıyorum hatta sag bacağıma bile vuruyo doktor geçen hafta gittim en son doktora bunların olcagini soylemisti rahim büyüyüp genisledigi için oluyomus o yüzden takmamaya çalışıyorum bende hafif pembe kırmızı kahverengi lekelenmeler olabilir hepsi normal demisti o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum bende

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ? Ne kullancaksınız ya da ? İlk hamileliğimde lierac ve bio oil kullandım çatlamadım hiç hep ama şimdi baktım bu fiyat ne lieracta şok oldum 3 4 tüp bitirmiştim var mı bi önerileriniz acaba

Ben ilk bebek yağıyla başlayacam sanırım kilolu olduğum için erken başlayayım diyorum kilo çatlaklarımda var derinleşmesin iyice 3.aydan sonra da bı fenomenin tavsiye ettiği yorumların iyi olduğu yağ buldum heralde onu devam ederim hala arayıştayım LAST TOUCH Çatlak Önleyici Cilt Bakım Yağı ( Hamilelik-Sporcu Çatlakları-Hızlı Kilo Alıp Verme ) 150 ML Fiyatı, Yorumları - Trendyol

O kadar çok ne testi yapıldı ki? Rutin kan testleri, ikili test ve aynı dönemde fetal dna, şeker yüklemesi hariç başka ne yapıldı size? Çoğu doktor üçlü dörtlü testi hiç yaptırmıyor bile.

Bu aylarda gerçekten çok normal içinizi ferah tutun kramplar, batmalar, gaz sancıları hatta kabızlık, hafif regl sancıları, sırt-bel ağrıları
Bir de kişiye göre de boyut değiştirebiliyor o yüzden okuyup, canınızı sıkmayın.
Benim oğlumda sıfır belirtiyken, bu gebeliğimde yaşamadığım belirti ağrı kalmadı :)
Muhtemelen kendinizi de çok dinliyorsunuz, psikolojik olarak da etkilenebiliyorsiniz

Kanama alanınız için progestan verdi mi doktor?

hiç duymamıştım canım bakayım, valla ben de bade natural in gördüm bi de shea yağı duydum ama almadım açıkçası bi iki fikir sorayım dedim

Dediğiniz tüm belirtiler var kusma bulantı aserme baş dönmesi yok ama vücut ağrıları hat safhada Evet progestanı verdi fitil olarak tedavinin başından kullanıyorum devam dedi küçüktü alan ama kafaya takınca insan ister istemez dinleyip takılıyor çok sağolun içimi ferahlatiniz gerçekten böyle takılınca karşı bı fikir alip rahatlıyor insan teşekkür ederim

hiç duymamıştım canım bakayım, valla ben de bade natural in gördüm bi de shea yağı duydum ama almadım açıkçası bi iki fikir sorayım dedim
Shea butterı kuzenime procsinden almıştık ama faydasını görmediğini söyledi düzenli kullandı mi bilmiyorum bunun yorumlari güzeldi 4 haftadan itibaren eski izleri de geçirmiş ondan dolayı buna ek bı kremde bulursam ikisini kullanırım bende

Ne demek ciddi bir şey olsa doktor bunu bastıra bastıra söylerdi merak etmeyin hiç progestan harika bi ilaç alanıda tamamen yok eder
Bol su içip, dinlenin sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize inşallah

O kadar çok ne testi yapıldı ki? Rutin kan testleri, ikili test ve aynı dönemde fetal dna, şeker yüklemesi hariç başka ne yapıldı size? Çoğu doktor üçlü dörtlü testi hiç yaptırmıyor bile.
İkilide bir sıkıntı yoksa onlara gerek yokki zaten ki ikili bile hata payı çok yüksek bu yüzden fetal dna yaptırıyor anneler
2019 daki grubumda bir arkadaşta ikilide down çıktı kadın Allah'tan fetal dna yaptırmıştı onun sonucu temiz geldi de rahatladı.
Şimdi 5 yaşında çok sağlıklı bir kızı var
Ben data toplamak için biraz da doktorların ısrarla yönlendirdiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…