Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Aynen öyle valla. Ben de önce yaptırmak istemiyorum dedim ama şimdi yaptırmayı düşünüyorum. Ama olmasa daha iyiydi bence de.

Ben de 6+3 üm baş dönmesi mide bulantisi yok diye endiseleniyorum:) bence bi sorun yoktur ne olabilir ki, gec baslamis demekki sizinki..

Gayet normal canım beyin ve kalp damarları genişliyor daha çok kan pompalamak için baş dönmesi bayılma göz kararması oluyor hatta benim bildiğim kadarıyla 2.trimesterde başlıyor 3.ay ve 6.ay arası

Gayet normal canım beyin ve kalp damarları genişliyor daha çok kan pompalamak için baş dönmesi bayılma göz kararması oluyor hatta benim bildiğim kadarıyla 2.trimesterde başlıyor 3.ay ve 6.ay arası
Öyle mi? Peki tuzlu vs yemem gerekiyor mu scaba ya da tarlı

Öyle mi? Peki tuzlu vs yemem gerekiyor mu scaba ya da tarlı
Acıkınca oluyorsa mide bulantini kesen bişey yiyebilirsin ama her zaman oluyorsa ayaklarını yükseğe koyup bı süre uzan geçer mesela hamilelikten önce benim mide bulantimi baş dönmemi tuzlu keserdi şimdi tatlı kesiyor tuzlu artırıyor bende, baş dönmesini de mide bulantısı gibi düşün o zaman ne kesiyorsa ondan yiyip ayaklarını yükseğe koy başına kan daha fazla gidince rahatlarsın bu aylarda yavaştan varislerde oluştuğu için kan birikiyor yeterince dolaşmıyor damarlar genişlemiş olunca baş dönmesi yapiyor

Aynen daha sevinemedik, ben 5.aya gelebilirsem rahatlarim anca:)
Ben bir de düşük tehdidi için progestan kullanıyorum. Onun tedirginliği oldu. Zaten hamile olduğumu 2 aylıkken öğrendim. Menopoza girdim sanmıştım.ya da başka bir hastalığım var herhalde dedim. Sok oldum öğrenince ama sevindim de tabi. Fakat işte şöyle oh diyemedik daha tabi. İnşallah 4. Ay gibi diyorum ben de .

Bir de yürürken nefes nefese kalma olayı başladı. Yokuş çıkınca özellikle. Oksijen eksikliği oluyormuş

Bir de yürürken nefes nefese kalma olayı başladı. Yokuş çıkınca özellikle. Oksijen eksikliği oluyormuş
Ben oturduğum yerde nefes nefeseyim ablam dalga bile geçti şimdiden hamilelik nefesi çökmüş üzerine dedi ben kiloma bağlıyordum ama onuda sordum hamilelik belirtilerinden biriymiş doğuma kadar oluyormuş hamileler çift nefes alıyormuş dediğin gibi oksijen eksikliğinden ve damarlar genişlediğinden yeterli gelmiyor diye oluyor

Ha sizin dogal mi, benim tup bebek, bizim tedavide progestan herkeste var zaten.. siz gene ilk 2 ayı atlatmisiniz öğrendiğinizde. Bizde yumurtalardan beri her asamayi bile ogrene geliyoruz daha ortada fol yok yumurta yokkenden:)

Gerçekten bundan önceye kadar ben fetal dna nın bu kadar herkese yapılan bir şey olduğunu bilmiyordum. İkili 4lü testler Nil'e isteğe göre yapılıyordu, doktorlar ısrar etmiyordu. Şimdi yaptırmayan kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Bu yeni yeni cikan birsey sanırım, evet herkese yaptırmasını oneriyolar. Yaptırılabilir tabi.. özellikle 2li testte flan risk varsa kesin bunu istiyolar. Hayırlısı, umarim iyi sonuçlar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…