Gozun aydin canimBir kız da benden gelsinFetal DNA sonucum olumlu geldi çok şükür bir risk görünmüyor Cinsiyet için kız gibi demişti doktorum kesinleşmiş oldu ailemize bir prenses daha katılıyor
Evet aynı şekilde acıktığımda midem bulanıyor özellikle akşamları. Gebelik şekeri böyle bir şey mi acaba diye düşünmeye başladımBenim de ani tansiyonum dusuyor 10.haftaya girdiğimden beri
Aclik hissedince midem bulaniyor cok
Bana bıraktırdı dün doktor folik asiti sizinkini bilmiyorum bu ilaclari yazdi da beb de icmeyi dusunumuyorum 2 hafta sonra icmeye baslim diorumBenimde en merak ettigim konu, ben hala ssdece folik asit kullaniyorum ve 12+3 oldum. Doktor bana 7. Hafta gittigimde 16. Hafta gel demisti, 1 ay fazladan icmis olucam ve diger vitaminleri almamis olucam. Buda benim kafami cok kurcalayan bisey
Teşekkür ederim ben o teorilere vesaire bakınca erkek sanmıştım üç boyutlu olanlarda cinsiyet anlaşılmıyor sanırım bu şekilde istiyorsun böyleydiGozun aydin canim
Ultrason resmin varmi, ureme organi nasildi veya baktiginda merak ettim. Bende kiza benzer anlik bir cikinti gordum gibi 2lide
ilk hamileliğimde doktorum bana folik asiti 16. haftaya kadar içirip demir başlatmıştı.Benimde en merak ettigim konu, ben hala ssdece folik asit kullaniyorum ve 12+3 oldum. Doktor bana 7. Hafta gittigimde 16. Hafta gel demisti, 1 ay fazladan icmis olucam ve diger vitaminleri almamis olucam. Buda benim kafami cok kurcalayan bisey
Ariyorum 3 oldu aktarma kisminda mesgule dusuyor acan yokİnternette yazdığına göre doğu ve güneydoğuda sadece Dicle üniversitesi yapıyormuş şansımaama hangi bölüm olduğu yazmıyordu öğrenebilirsen banada haber verirsin canım
fetal dna öncesi bir arkadaşımıza sormuşlar kan sulandırıcı durumunu. ben en iyisi bir doktoru arayıp öğreneyim.Evet kullanıyorum corasprin test verdim sonucum da çıktı etkileyecek olsa doktor söylerdi bence
Aaa öyle mi canim inan hic bilmiyorum yaEvet aynı şekilde acıktığımda midem bulanıyor özellikle akşamları. Gebelik şekeri böyle bir şey mi acaba diye düşünmeye başladım
benim de aç kalınca midem bulanıyor. o kadar yemek yiyen bir insan değildim bastırsın diye bir şey yemekten bunaldım :)Evet aynı şekilde acıktığımda midem bulanıyor özellikle akşamları. Gebelik şekeri böyle bir şey mi acaba diye düşünmeye başladım
2 hafta sonraya randevu aldım üniye orda sorarım bendeAriyorum 3 oldu aktarma kisminda mesgule dusuyor acan yok
Ben kayserideyim de anlamadim onceden ulaşabiliyordum
Bilmiyorum ben ilk gebeligim siz nerde oturuyonuz ben sivasta özel medicanaya gidiorumilk hamileliğimde doktorum bana folik asiti 16. haftaya kadar içirip demir başlatmıştı.
ilk hamileliğimde doktorum bana folik asiti 16. haftaya kadar içirip demir başlatmıştı.
görüştüm, fetal dna öncesi 5 gün önce kan sulandırıcıyı bırakmak öneriliyormuş.fetal dna öncesi bir arkadaşımıza sormuşlar kan sulandırıcı durumunu. ben en iyisi bir doktoru arayıp öğreneyim.
ben istanbuldayım :) doktorumun kendi muayenesi var.Bilmiyorum ben ilk gebeligim siz nerde oturuyonuz ben sivasta özel medicanaya gidiorum
Neden acaba sonucu etkiliyorsa benim doktorum niye bişey demedi ki hatta kan sulandırıcıyı ne zamana kadar kullanayım dediğimde 20. Haftada bıraktıracağım dedigörüştüm, fetal dna öncesi 5 gün önce kan sulandırıcıyı bırakmak öneriliyormuş.
Kontrol icin mi yoksa fetal dna icin mi canim2 hafta sonraya randevu aldım üniye orda sorarım bende
Bilemedim ki ben de tesadüfen burada okudum da fark ettim. perinatologun da beni uyarması lazımdı yani ilacı reçete ederken.Neden acaba sonucu etkiliyorsa benim doktorum niye bişey demedi ki hatta kan sulandırıcıyı ne zamana kadar kullanayım dediğimde 20. Haftada bıraktıracağım dedi
Kontrol için gidecem 6.haftada gidince 1 ay sonra gel demişti doktorum 8.haftada başka doktorada gittim tabiKontrol icin mi yoksa fetal dna icin mi canim
Benim de ikili tarama olacak 11.hafta bitimimi gitmeli 12.hafta mi kararsiz kaldim ya
2li testlere 12.hafta itibariyle daha doğru sonuç veriyor deniliyor bildiğim kadarıylaKontrol icin mi yoksa fetal dna icin mi canim
Benim de ikili tarama olacak 11.hafta bitimimi gitmeli 12.hafta mi kararsiz kaldim ya
Benim kafam cok karisti ya ikili test icin perinatolojiye mi yonlendiriyorlar?Kontrol için gidecem 6.haftada gidince 1 ay sonra gel demişti doktorum 8.haftada başka doktorada gittim tabiiçin rahat etmedi gidince 10+4 olacam heralde testler için perinatolojiye alan açar ondan 2 hafta sonrada testlere giderim diye düşünüyorum
Gidince fetal dna icinde sorarım erken çıkarsa cinsiyet için yapabilirim aynı zamana denk gelirse zaten ultrasonda öğreniriz