Seninle aynıyız bnde 7+ 5 im ilaç kesmiyor çok zorlanıyorumMerhaba arkadaşlar ben şuan 7+5 im çok fena geçiyor hamileliğim. Bulantı ve kusma için ilaç kullanıyorum onlarda tamamen kesmiyor. Benim gibi olan var mı ya da bir tavsiyesi olan. Bazen psikolojik olarak çok çökertiyor beni
Doktor ne yazdıysa o şekilde kullanın bence. Fitil form ve oral form farklı diye biliyorum ben zaten. Ben oral kullanıyorum. Geçmiş olsun bu arada çokKızlar , bugüne kadar ağrım sızım yoktu 10 gün önce 5+2 de bebek ve kese vardı . Bugün çok ani keskin sağ kasık ve sağ belim ağrıdı . Hemen özelde acile gittim . Tesadüfen çok şükür 6+4 de kalp atışı duyuldu . İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor fakat temiz çıktı . Kanlanma ve ya lekelenme yok ama nolur nolmaz progestan yazdı .
Progestanı ağızdan mı alıyım fitil olarak mı kullanayım. Kullananlardan yorum bekliyorum
Geçmiş olsun fitil ile hap aynı şey oral olarak alınca mideye gittiginden bulantı yapabiliyor diye vajinal öneriyorlar daha etkili ve bulantı yapmıyor diye ben vajinal kullanıyorum ilk kızımda da öyle kullanmıştımKızlar , bugüne kadar ağrım sızım yoktu 10 gün önce 5+2 de bebek ve kese vardı . Bugün çok ani keskin sağ kasık ve sağ belim ağrıdı . Hemen özelde acile gittim . Tesadüfen çok şükür 6+4 de kalp atışı duyuldu . İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor fakat temiz çıktı . Kanlanma ve ya lekelenme yok ama nolur nolmaz progestan yazdı .
Progestanı ağızdan mı alıyım fitil olarak mı kullanayım. Kullananlardan yorum bekliyorum
Bende o iki hastane arasında kaldım karar veremedim devletten sonra doğuma özele mı gitsem diye yoksa paket mi alsam Hangi haftada olduğu fark ediyor mu acaba fiyatları aradığınızda bilgi veriyolar mı nasıl ulaştınızKarataş hastanesine gidiyorum ben. Sorduğumda şuan verilirse 70 bine sabitliyorlar ama içinde sadece doğum yatış ve bebeğin doğduktan sonra işitme vs testleri var. Süsleme yada doğuma kadar olan testleri karşılamıyorlar. Egepol hastanesinde sorduğumda her şey dahil 65 bin demişlerdi. Ben karataş hastanesine baştan beri gittiğim için orda kaldım şuan. Diğer hastaneleri sormadım bana yakın yerleri sormuştum
Oğlumda 7 aya kadar kullanmıştımKızlar , bugüne kadar ağrım sızım yoktu 10 gün önce 5+2 de bebek ve kese vardı . Bugün çok ani keskin sağ kasık ve sağ belim ağrıdı . Hemen özelde acile gittim . Tesadüfen çok şükür 6+4 de kalp atışı duyuldu . İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor fakat temiz çıktı . Kanlanma ve ya lekelenme yok ama nolur nolmaz progestan yazdı .
Evet yaİnanır mısın benimde kusma hiç olmadı çok hafif bulantım oldu aa başlıcak dedim ama o da geçtihatta korktum annem ablam benim gibi olmamış acaba sorun mu var diye ama tamamen bizim şansımız heralde fetal dna yaptırırsak cinsiyeti de heralde erken öğrenicez
Sağlık merkezinize vermeseniz sorun olmaz sanırım. Ama zaten gebeliğin başında istenen testler bunlar. Daha önce yaptırdıysanız bence de gerek yok. Ben doktorumun istediği bazı testleri aile hekiminde yaptırmıştım o yüzden kaydımı da öylelikle yaptırmıştım.Bn idrar vermesem sorun olur mu hastane uzak ve şehiriçi geçmiyor
O işlemlerle kim ilgileniyor ben de bilmiyorum açıkcasıKızlar bir şey sorucam forumda yeniyim çok anlamıyorum da haziran annelerinde tabloda kim kac haftalık kese ne zaman görünmüs cinsiyet vesiare bir sürü şey yazıyor bu grupta niye yok o başta boş tablo var ben mi göremiyorum acaba
Sizinde ilk gebelik miSeninle aynıyız bnde 7+ 5 im ilaç kesmiyor çok zorlanıyorum
Bence daha kimsenin tam kesinleşmediği için henüz o listeler yapılmadı. Grup başlığını açan editör 1 aya kadar bizden bilgilerimizi ister listeyi yapar diye düşünüyorum. Çünkü hatırladığım kadarıyla 2024 Mayıs anneleri grubunda da daha yeni oluşturuldu liste.Kızlar bir şey sorucam forumda yeniyim çok anlamıyorum da haziran annelerinde tabloda kim kac haftalık kese ne zaman görünmüs cinsiyet vesiare bir sürü şey yazıyor bu grupta niye yok o başta boş tablo var ben mi göremiyorum acaba
Yaa cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten iyi oldu ya ben çok korkuyorum inşallah öyledirSatlarımız aynıben de yarın tam 6 hafta oluyorum. Geçen hafta doktora 7. Hafta içindeyim diye heveslenip gittiğimde 4+6 olduğunu öğrenmiştim. İlk bi şaşırsam da Hesaplamamıza göre de doğru çıktı zaten 14’ünde çatlatma iğnesi olup o haftayı ve sonralarını değerlendirmiştik. Döllenme ve yerleşme sürecine göre normal dedi doktorumuz. Bana da önlem amaçlı dupaston vermişti gebelik öncesinden beri kullanıyorum devam edecekmişim bi süre daha. Tedirgin olmayın siz de geriden ziyade döllenme kaynaklıdır diye düşünüyorum sizinkini de.
H hggog ay pardon 2024 değil 2025 Mayıs anneleri grubu demek istedim.Bence daha kimsenin tam kesinleşmediği için henüz o listeler yapılmadı. Grup başlığını açan editör 1 aya kadar bizden bilgilerimizi ister listeyi yapar diye düşünüyorum. Çünkü hatırladığım kadarıyla 2024 Mayıs anneleri grubunda da daha yeni oluşturuldu liste.
Sabitleniyorsa iyi . Ben kent e gidiyorum sabitlemiyorlarKarataş hastanesine gidiyorum ben. Sorduğumda şuan verilirse 70 bine sabitliyorlar ama içinde sadece doğum yatış ve bebeğin doğduktan sonra işitme vs testleri var. Süsleme yada doğuma kadar olan testleri karşılamıyorlar. Egepol hastanesinde sorduğumda her şey dahil 65 bin demişlerdi. Ben karataş hastanesine baştan beri gittiğim için orda kaldım şuan. Diğer hastaneleri sormadım bana yakın yerleri sormuştum
M minikim yldz acaba 26binli beta mi? Tek keseyle 9.haftada olmasi lazim su anKızlaar günaydınhepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza en ilk sayfalarda gördüm değeri çok yüksek çıkan bir annemiz vardı ne durumda acaba sayfa sayfa arayamadım da
Evet yaa maşallah ikiz diye tahmin etmiştim tutmamış erken döllenme mi olmuş o zaman
Hangi haftada geçilebileceğini tam bilmiyorum ama çok geç kalmamak lazım. Benim ablam karataşta doğum yapmıştı aysel hanıma bende oraya gidiyorum şuan memnunum ama biraz kalabalık oluyor aysel hanım. Egepole hiç bakmadım orasıda yeni bina çok güzel içi aklım orda kalmadı değil :)Bende o iki hastane arasında kaldım karar veremedim devletten sonra doğuma özele mı gitsem diye yoksa paket mi alsam Hangi haftada olduğu fark ediyor mu acaba fiyatları aradığınızda bilgi veriyolar mı nasıl ulaştınız
Peki siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz