- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.881
Çok teşekkür ederim canımKorkmayin gayet normal asil boyle soyleyip sizi strese sokuyolar, stres daha kotu. Zaten sonraki doktor kontrolunuzde doktorunuza da sorarsiniz yine iciniz daha rahat eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımKorkmayin gayet normal asil boyle soyleyip sizi strese sokuyolar, stres daha kotu. Zaten sonraki doktor kontrolunuzde doktorunuza da sorarsiniz yine iciniz daha rahat eder
Benim astımım var o yüzden normal halimde öyle oluyor ama bazen mesela merdiven felan çıkınca artış olduğunu farkediyorum ben hep hamilelik belirtilerinde vesaire çoğu yerde görmüştüm bunu hatta bazı haftalarda artıyordu bu o yüzden normal karşılıyorum takmayın hiç kafanıza hepsi geçici hamilelik süreciyle ilgili olumsuz konuşanları da takmayın hiç burda bile hepimiz birbirimizden farklıyız yani illaki olacak farklılıklarKozlar benim hamileliğimden bu yana çok sık nefes alıp veriyorum bi yatağımı düzeltiyorum nefes nefese kalıyorum sizde oluyor mu böyle bi şey. Şu anlık sadece kan sulandırıcı hap ve folik kullanıyorum. En ufak yürüsem nefesim beni zorluyor baya
Bende gündüz uyumadığım halde gece uyuyamıyorum prilam uyku yapıyor deniliyor ona rağmen yani böyleyim her dönem farklı şeyler oluyorKızlar ya herkes hamilelik uyku yapıyor fiyorda bende sanırım ters tepti. Her gece 3-4 arası uyanıyorum sonra sorlayıp 6 gibi tekrar uyuyorum ama işe gittiğim için 7de kalkıyorum. Gece erkende uyumuyorum. Gece uyanmamak için 12 den önce uyumuyorum. Ama yine de alarm gibi gece uyanıyorum. Çok yordu bu
Kimi bebek bacaklarini cok acmiyormus o yuzden gorulmesi zor oluyormus, doktor bakinca bacak arasinda bi sey gormuyor kiz diyor, meger durusundan oyle gozukmus erkek oluyor mesela. Ama ileri haftalarda mutlaka net gozukur diye dusunuyorum, detayli ultrasonda falan kesin belli olur bence. Ben de goruyorum pembe balonlu oda suslemisler anne dogumdan cikiyor kucaklarinda erkek bebek herkes sasiriyor, nasil oluyor anlamadim. Bugun doktor benimkine hic zorlamadi hemen cinsiyeti gosterdi dedi mesela, bebegin durusuna gore de degisiyor demek ki.Kızlar ya bazı reelsler görüyorum işte kız beklerken erkek doğdu vesaire bu nasıl oluyor acaba kız dedikleri zaman olasılığı mı düşükmüşte öyle olmuş net görememişler mi mesela bizimkinin bacakları açıktı gördü direkt doktor ikinci kez bile bakmadı yani
Demekkii hayırlı olsun sizinde erkek herhaldee Buna bakarsak benimki kız o zamanKimi bebek bacaklarini cok acmiyormus o yuzden gorulmesi zor oluyormus, doktor bakinca bacak arasinda bi sey gormuyor kiz diyor, meger durusundan oyle gozukmus erkek oluyor mesela. Ama ileri haftalarda mutlaka net gozukur diye dusunuyorum, detayli ultrasonda falan kesin belli olur bence. Ben de goruyorum pembe balonlu oda suslemisler anne dogumdan cikiyor kucaklarinda erkek bebek herkes sasiriyor, nasil oluyor anlamadim. Bugun doktor benimkine hic zorlamadi hemen cinsiyeti gosterdi dedi mesela, bebegin durusuna gore de degisiyor demek ki.
Evet erkek fetal dna'da da cikti eminiz yani ama ultrasonda da belli etmis hemen doktor oyle soyledi cok kolay gordum bunu normalde bacaklarini kolay acmiyor her bebek dedi.Demekkii hayırlı olsun sizinde erkek herhaldee Buna bakarsak benimki kız o zaman
Ben yaşıyorum birebir aynı haftadaki hem deKızlar 14+5im. Bir haftadır böyle burnumdan nefes alınca iki tarafta çok sızlıyor kaşımın üstünden beri ağrıyor. Bi de duşta burnumu temizlerken hep kanlı gibi oluyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı ağzımla nefes almaya çalışıyorum sizde oldu mı böyle bi şey
Ben yaşıyorum birebir aynı haftadayiz hem de
Bebegin kilosu olculmeye baslanmadi benim. Bas popo mesafesi 10cm dedi bugun 15+6 uyumlu o kadar.Kızlar en son öğrendiğiniz bebeğiniz kilosu nasıldı hafta ve gün olarakta yazarsanız çok güzel olur merak ediyorum bende aynı mı yaklaşık herkesin diye
Bnm 16 haftalık 15cm 170 gram dı doktor biraz önde dediKızlar en son öğrendiğiniz bebeğiniz kilosu nasıldı hafta ve gün olarakta yazarsanız çok güzel olur merak ediyorum bende aynı mı yaklaşık herkesin diye
16+5/151 grKızlar en son öğrendiğiniz bebeğiniz kilosu nasıldı hafta ve gün olarakta yazarsanız çok güzel olur merak ediyorum bende aynı mı yaklaşık herkesin diye
16-0/154 gr dı benimde önden gidiyor ama kızımda da aynıydı, bişey ifade etmiyor 2-3 hafta önden gitmediği süreceKızlar en son öğrendiğiniz bebeğiniz kilosu nasıldı hafta ve gün olarakta yazarsanız çok güzel olur merak ediyorum bende aynı mı yaklaşık herkesin diye