• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    75
Kozlar benim hamileliğimden bu yana çok sık nefes alıp veriyorum bi yatağımı düzeltiyorum nefes nefese kalıyorum sizde oluyor mu böyle bi şey. Şu anlık sadece kan sulandırıcı hap ve folik kullanıyorum. En ufak yürüsem nefesim beni zorluyor baya
Benim astımım var o yüzden normal halimde öyle oluyor ama bazen mesela merdiven felan çıkınca artış olduğunu farkediyorum ben hep hamilelik belirtilerinde vesaire çoğu yerde görmüştüm bunu hatta bazı haftalarda artıyordu bu o yüzden normal karşılıyorum takmayın hiç kafanıza hepsi geçici hamilelik süreciyle ilgili olumsuz konuşanları da takmayın hiç burda bile hepimiz birbirimizden farklıyız yani illaki olacak farklılıklar 🥰

Kızlar ya herkes hamilelik uyku yapıyor fiyorda bende sanırım ters tepti. Her gece 3-4 arası uyanıyorum sonra sorlayıp 6 gibi tekrar uyuyorum ama işe gittiğim için 7de kalkıyorum. Gece erkende uyumuyorum. Gece uyanmamak için 12 den önce uyumuyorum. Ama yine de alarm gibi gece uyanıyorum. Çok yordu bu

Kızlar ya herkes hamilelik uyku yapıyor fiyorda bende sanırım ters tepti. Her gece 3-4 arası uyanıyorum sonra sorlayıp 6 gibi tekrar uyuyorum ama işe gittiğim için 7de kalkıyorum. Gece erkende uyumuyorum. Gece uyanmamak için 12 den önce uyumuyorum. Ama yine de alarm gibi gece uyanıyorum. Çok yordu bu
Bende gündüz uyumadığım halde gece uyuyamıyorum prilam uyku yapıyor deniliyor ona rağmen yani böyleyim her dönem farklı şeyler oluyor

Çok zorlu 3-4 gün geçirdim. Allaha şükür bebek iyi. Normal kontrole gittim ve tansiyonum ölçüldü orda nabzım 110 çıktı. Doktor hemen dahiliye doktoruma yönlendirdi o da testler yaptırdı. Aslında arada kalbim çarpıntı olmuştu ama çok azdı bide çarpıntı olunca nefes almada zorlanmıştım ama hamilelikten dedim aklıma hiç gelmedi. D dimer diye bi test 1500 gelmiş hemen kan sulandırıcı iğne verildi doğuma kadar ve doğumdan 40 gün sonra kullanılcak. Sadece o da yetmedi kullandığım ilaçlar karaciğer enzimlerini yükseltmiş bütün vitaminleri bıraktırdı düşmesini bekliyorum. Ama bence her hamilede vardır benim nabız yüksekliği bulgum var. Yorulmak gibi değil eğer yaşayan varsa korkmasın. Ekgde çıktı

Kızlar ya bazı reelsler görüyorum işte kız beklerken erkek doğdu vesaire bu nasıl oluyor acaba kız dedikleri zaman olasılığı mı düşükmüşte öyle olmuş net görememişler mi mesela bizimkinin bacakları açıktı gördü direkt doktor ikinci kez bile bakmadı yani

Kızlar ya bazı reelsler görüyorum işte kız beklerken erkek doğdu vesaire bu nasıl oluyor acaba kız dedikleri zaman olasılığı mı düşükmüşte öyle olmuş net görememişler mi mesela bizimkinin bacakları açıktı gördü direkt doktor ikinci kez bile bakmadı yani
Kimi bebek bacaklarini cok acmiyormus o yuzden gorulmesi zor oluyormus, doktor bakinca bacak arasinda bi sey gormuyor kiz diyor, meger durusundan oyle gozukmus erkek oluyor mesela. Ama ileri haftalarda mutlaka net gozukur diye dusunuyorum, detayli ultrasonda falan kesin belli olur bence. Ben de goruyorum pembe balonlu oda suslemisler anne dogumdan cikiyor kucaklarinda erkek bebek herkes sasiriyor, nasil oluyor anlamadim. Bugun doktor benimkine hic zorlamadi hemen cinsiyeti gosterdi dedi mesela, bebegin durusuna gore de degisiyor demek ki.

Eklentiler

• Screenshot_20250103_104247_Gallery.jpg
    Screenshot_20250103_104247_Gallery.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 11
Kimi bebek bacaklarini cok acmiyormus o yuzden gorulmesi zor oluyormus, doktor bakinca bacak arasinda bi sey gormuyor kiz diyor, meger durusundan oyle gozukmus erkek oluyor mesela. Ama ileri haftalarda mutlaka net gozukur diye dusunuyorum, detayli ultrasonda falan kesin belli olur bence. Ben de goruyorum pembe balonlu oda suslemisler anne dogumdan cikiyor kucaklarinda erkek bebek herkes sasiriyor, nasil oluyor anlamadim. Bugun doktor benimkine hic zorlamadi hemen cinsiyeti gosterdi dedi mesela, bebegin durusuna gore de degisiyor demek ki.
Demekkii hayırlı olsun sizinde erkek herhaldee🥰 Buna bakarsak benimki kız o zaman 😂

Kizlar yine pembe olmus burasi 🥰 bugun doktoruma gittim ikili test fetal dna hepsinin sonucunu goturdum, dun de saglik ocaginda tahlil yaptirdim, üre ve ürik asit dusuk cikti. Doktorum dedi ki gebelikten dolayi dusuk cikiyor, gebelerin urik asit ve uresi dusuk, kolestrolu yuksek cikabilir, gayet normaldir gebelik hormonundan oluyor dedi. Normalde 15+3'um, demir d vit vs baslamicam dedi, 1 ay sonra gel 20.hafta gibi o zaman baslariz dedi. Tsh da cok sukur 2'nin altina dusmus. Su an multivitamin ve balik yagi kullaniyorum doguma kadar devam edecekmisim. 🌼

Kızlar 14+5im. Bir haftadır böyle burnumdan nefes alınca iki tarafta çok sızlıyor kaşımın üstünden beri ağrıyor. Bi de duşta burnumu temizlerken hep kanlı gibi oluyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı ağzımla nefes almaya çalışıyorum sizde oldu mı böyle bi şey
Ben yaşıyorum birebir aynı haftadaki hem de

Kızlar en son öğrendiğiniz bebeğiniz kilosu nasıldı hafta ve gün olarakta yazarsanız çok güzel olur merak ediyorum bende aynı mı yaklaşık herkesin diye 😅

Kızlar en son öğrendiğiniz bebeğiniz kilosu nasıldı hafta ve gün olarakta yazarsanız çok güzel olur merak ediyorum bende aynı mı yaklaşık herkesin diye 😅
16-0/154 gr dı benimde önden gidiyor ama kızımda da aynıydı, bişey ifade etmiyor 2-3 hafta önden gitmediği sürece 🤗

Back
X