- 27 Ağustos 2024
- 151
- 83
- 13
- 29
Gitmedim ben de . Buradakilerin %90ı kan testi tapıp öğrendiDoktora gideniniz varmı?ben kanda vermedim koyu çıkınca kesin var dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmedim ben de . Buradakilerin %90ı kan testi tapıp öğrendiDoktora gideniniz varmı?ben kanda vermedim koyu çıkınca kesin var dedim
Yaaa ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ilkte fitil iğne kullandım baksın diyorum doktor belki yazar bir şeylerGitmedim ben de . Buradakilerin %90ı kan testi tapıp öğrendi
Nerede yaşıyorsun? Ben de 20 ocakta gideceğim. Emziriyor musun peki bebeğini? Ben emziriyorjm kesmedim sütttenYaaa ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ilkte fitil iğne kullandım baksın diyorum doktor belki yazar bir şeyler
Ayneeen, hemen kabul ettim zatenAyyyy harika fikir e salıyoruz o zaman
Evet normalde benim hiç gazım olmaz. 1,5 haftadır baya gazım var İlk iki fırt'ta bende utandım ama sonra saldıkça alışıyorsunYaa bu gaz hamilelikten mi? Ben eşime de söyleyemiyorum karnım gurul gurul çok utanıyorum kaçıyorum bir yerlere
Türkiye ben..ben sadece 30 gün emzire bildim kesildi oğlumun dil bağısı vardı zor emiyordu sağdım yine olmadı biz ek gıdaya geçtik mamayla devamNerede yaşıyorsun? Ben de 20 ocakta gideceğim. Emziriyor musun peki bebeğini? Ben emziriyorjm kesmedim süttten
Afiyet olsun yarasın bebişimizeTürkiye ben..ben sadece 30 gün emzire bildim kesildi oğlumun dil bağısı vardı zor emiyordu sağdım yine olmadı biz ek gıdaya geçtik mamayla devam
ayy bu böyle 9 ay sürmezse çok iyi olurEvet normalde benim hiç gazım olmaz. 1,5 haftadır baya gazım var İlk iki fırt'ta bende utandım ama sonra saldıkça alışıyorsun
Sağol canımAfiyet olsun yarasın bebişimize
Ben başka bir doktor kontrolünde pazartesi öğrendim 28 beta tahlilDoktora gideniniz varmı?ben kanda vermedim koyu çıkınca kesin var dedim
Benim sezeryan o sebeple doktor kontrolünü bekliyorum ne diyecekAy bakalım bekleyelim
Tek planlı yapan benim iki vajinal doğum yaptım sizin nasıldı doğumlarınız zorlandınız mı?
Bende emzirmeye devam ediyorum süt azalır ya da tadı değişir diyorlar umarım emmeye devam eder iki bebeği de emzirmek tandem mi deniyordu sağlıklı mı acabaNerede yaşıyorsun? Ben de 20 ocakta gideceğim. Emziriyor musun peki bebeğini? Ben emziriyorjm kesmedim süttten
Aynı bende siz kaç haftalıksınızDeli gibi gazım var kızlar hani çok şikayet eder gibi yaziyormusum gibi geliyordur size ama ağız kuruması gaz dehşet şekilde var yani..Ben biraz yemeklere kimyon atıyorum o azaltıyor diye duydum gazı
Uygulama hesaplamasına göre 4+6 dayim herhalde sat 2 Aralık en son 1 ocakta verdim beta 370 çıktıAynı bende siz kaç haftalıksınız
Evet tadı 6. Ayda değişecekmiş .. umarım bırakmazlar ama zaten o zaman da baya büyümüş oluyorlar yeteri kadar enmiş oluyorlar.. üzülmeyin ne olursa olsun. Zaten yemek yiyecekBende emzirmeye devam ediyorum süt azalır ya da tadı değişir diyorlar umarım emmeye devam eder iki bebeği de emzirmek tandem mi deniyordu sağlıklı mı acaba
Sizin daha dikkatli olmanız gerekir tabii dikişleriniz ağrımasınBenim sezeryan o sebeple doktor kontrolünü bekliyorum ne diyecek
Benimde 2 Aralık ben 30 Ocak verdim 28 çıktı siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuzUygulama hesaplamasına göre 4+6 dayim herhalde sat 2 Aralık en son 1 ocakta verdim beta 370 çıktı
Evet peki mesela emmeyi bıraktılar devam sütü verecek miyiz ?Evet tadı 6. Ayda değişecekmiş .. umarım bırakmazlar ama zaten o zaman da baya büyümüş oluyorlar yeteri kadar enmiş oluyorlar.. üzülmeyin ne olursa olsun. Zaten yemek yiyecek
Evet canım yumurtlamayı değerlendirdik benim de 27 Aralık'ta ilk betam 33 dü sonra iki kere daha verip artışı takip ettim hemen hemen aynı kalmışızBenimde 2 Aralık ben 30 Ocak verdim 28 çıktı siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Benim 19 Aralık yumurtlama gibi hissettim de sizin daha erken sanırım ben geç mi yumurtladım anlamadım acaba gerçekten ilişki günü yumurtlama arası cinsiyet belirliyor muEvet canım yumurtlamayı değerlendirdik benim de 27 Aralık'ta ilk betam 33 dü sonra iki kere daha verip artışı takip ettim hemen hemen aynı kalmışız