• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Yaaa ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ilkte fitil iğne kullandım baksın diyorum doktor belki yazar bir şeyler
Nerede yaşıyorsun? Ben de 20 ocakta gideceğim. Emziriyor musun peki bebeğini? Ben emziriyorjm kesmedim süttten

Nerede yaşıyorsun? Ben de 20 ocakta gideceğim. Emziriyor musun peki bebeğini? Ben emziriyorjm kesmedim süttten
Türkiye ben..ben sadece 30 gün emzire bildim kesildi oğlumun dil bağısı vardı zor emiyordu sağdım yine olmadı biz ek gıdaya geçtik mamayla devam

Bende emzirmeye devam ediyorum süt azalır ya da tadı değişir diyorlar umarım emmeye devam eder 😢 iki bebeği de emzirmek tandem mi deniyordu sağlıklı mı acaba

Bende emzirmeye devam ediyorum süt azalır ya da tadı değişir diyorlar umarım emmeye devam eder 😢 iki bebeği de emzirmek tandem mi deniyordu sağlıklı mı acaba
Evet tadı 6. Ayda değişecekmiş .. umarım bırakmazlar ama zaten o zaman da baya büyümüş oluyorlar yeteri kadar enmiş oluyorlar.. üzülmeyin ne olursa olsun. Zaten yemek yiyecek 😍

Evet tadı 6. Ayda değişecekmiş .. umarım bırakmazlar ama zaten o zaman da baya büyümüş oluyorlar yeteri kadar enmiş oluyorlar.. üzülmeyin ne olursa olsun. Zaten yemek yiyecek 😍
Evet peki mesela emmeyi bıraktılar devam sütü verecek miyiz ?

Evet canım yumurtlamayı değerlendirdik benim de 27 Aralık'ta ilk betam 33 dü sonra iki kere daha verip artışı takip ettim hemen hemen aynı kalmışız
Benim 19 Aralık yumurtlama gibi hissettim de sizin daha erken sanırım ben geç mi yumurtladım anlamadım acaba gerçekten ilişki günü yumurtlama arası cinsiyet belirliyor mu 😁

Back
X