• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    75
Kızlar hamilelik sürecinde grip olanlar, ne yaptınız? Nasıl atlattınız acaba ?
Geçmiş olsun dünyanın en kötü şeylerinden birisi 😞
Ilık limonlu su
Aşırı sıcak olmayan içecekler (ıhlamur, nane limon vs)
Portakal, mandalina
Ve parol başka bir çözüm yok maalesef
Çok ateşim olursa hastaneye gelmemi söylemişti doktorum

Bnde detaylı ultrason için devletten katıt açmam gerekliymiş doktor ordan randevu al ordaki doktor randevu açacak dedi bn 2 hafta sonraya buldum diğer randevuda ne zmn verir bilmiyorum bakalım sağlıklı olsun kızçem💕

Geçmiş olsun dünyanın en kötü şeylerinden birisi 😞
Ilık limonlu su
Aşırı sıcak olmayan içecekler (ıhlamur, nane limon vs)
Portakal, mandalina
Ve parol başka bir çözüm yok maalesef
Çok ateşim olursa hastaneye gelmemi söylemişti doktorum
Benim genelde ateşim çıkmaz ama çok sğır geçiririm :( ilaçsız hiç atlattığımı hatırlamıtorum. Bakalım napcam 😞

Benim genelde ateşim çıkmaz ama çok sğır geçiririm :( ilaçsız hiç atlattığımı hatırlamıtorum. Bakalım napcam 😞
10.haftada olmuştum bende çalışıyorsan rapor alıp dinlenmek en iyisi 😞
İlaçsızlık çok zor psikolojik olarak parol bile içmek istemiyor insan bebeğe zarar veririm diye ama enfeksiyonda tehlikeli olabiliyormuş
Bol bol dinlen 🙏🏻
Söylemiyolar benimkini zaten meraktan çatlıycam 😅 Sürekli ablam ağzından kaçırcak mı diye pusudayız 😁
benimki kız 🩷
Cinsiyet partisi mi yapacaksınız niye saklıyorlar 😅

Ben hastayım çok kötü hiçbişey yapamıyorum çocuk var evde zaten yatamıyorum siz yatsanız dinlenseniz iyi, bol bol ılık şeyler çorba ballı limonlu su parol içmedim ben de zor durumda anca. 8 aylık hamileyken korona geçirmiştim çok kötüydü yine buna şükür diyorum 😅

Haftasonu kötüydüm. Zencefil+zerdecal shot içtim az miktarda. Göğsüme ve sırtıma koyun yünü koydum, bolca kabak çekirdeği yedim. Gece baş ucuma dilimlenmiş soğan koydum. Bol karabiberli, sarimsakli limonlu tavuk suyu çorba içtim. 2 günde iyileştim. Geçmiş olsun.

10.haftada olmuştum bende çalışıyorsan rapor alıp dinlenmek en iyisi 😞
İlaçsızlık çok zor psikolojik olarak parol bile içmek istemiyor insan bebeğe zarar veririm diye ama enfeksiyonda tehlikeli olabiliyormuş
Bol bol dinlen 🙏🏻

benimki kız 🩷
Cinsiyet partisi mi yapacaksınız niye saklıyorlar 😅
Cumartesi aile buluşması var pastayla orada söyleyecekmiş 😅 Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah prensesinizii🌸

Bende siteye giriş yapamıyordum yazılar değişikti falan demek güncelleme gelmiş 🤣 hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah kısa zamanda toparlarlar burdan bir arkadaş tavsiye etmişti ben de bol dua ediyorum ona gerçekten çok iyi geldi bana mesir macunu🤗 icerisinde baharat var ondan herhalde boğazım biraz giciklansin bi parca ondan atiyorum ağzıma sizin de aklınızda bulunsun 😇

Kozlar benim hamileliğimden bu yana çok sık nefes alıp veriyorum bi yatağımı düzeltiyorum nefes nefese kalıyorum sizde oluyor mu böyle bi şey. Şu anlık sadece kan sulandırıcı hap ve folik kullanıyorum. En ufak yürüsem nefesim beni zorluyor baya

Kozlar benim hamileliğimden bu yana çok sık nefes alıp veriyorum bi yatağımı düzeltiyorum nefes nefese kalıyorum sizde oluyor mu böyle bi şey. Şu anlık sadece kan sulandırıcı hap ve folik kullanıyorum. En ufak yürüsem nefesim beni zorluyor baya
Kan hacmi arttigindan, kalp daha fazla kan pompalamaya calisiyor ve hizli atiyor, carpinti olmasi ya da nefes nefese kalma hatta cabuk yorulma vs gayet normalmis. 🤍

Kan hacmi arttigindan, kalp daha fazla kan pompalamaya calisiyor ve hizli atiyor, carpinti olmasi ya da nefes nefese kalma hatta cabuk yorulma vs gayet normalmis. 🤍
Kayınvalidem diyor ki ben o kadar hamilelerin içinde ilk defa sende gördüm bu hali oturduğum yerde nefes alış verişimin sesi kulağıma geliyor 🤭 bende okudum nette ama çok tatmin etmedi beni

Kayınvalidem diyor ki ben o kadar hamilelerin içinde ilk defa sende gördüm bu hali oturduğum yerde nefes alış verişimin sesi kulağıma geliyor 🤭 bende okudum nette ama çok tatmin etmedi beni
Her hamilelik sureci farkli ama herkeste ayni sey olacak diye bi sey yok. Gecen sene hamileyken salondan mutfaga yururken nefes nefese kaliyodum, disarida 10dk yuruyunce yoruluyodum, bu sefer nefes nefese kalmiyorum. Burda ayni sekilde nefes nefese kalan arkadaslar da var, kalbi hizli atip carpinti gibi olan arkadaslar da var. Kiminin tansiyonu dusuyor kiminin cikiyor. Kimi yemek yiyemiyor kimi cok istahli. Kiminin gobek aldi basini gitti kimi bu gobek ne zaman buyuyecek hic hamile gibi degilim diyor. Kendinizi kimseyle kiyaslamayin 🌸

Her hamilelik sureci farkli ama herkeste ayni sey olacak diye bi sey yok. Gecen sene hamileyken salondan mutfaga yururken nefes nefese kaliyodum, disarida 10dk yuruyunce yoruluyodum, bu sefer nefes nefese kalmiyorum. Burda ayni sekilde nefes nefese kalan arkadaslar da var, kalbi hizli atip carpinti gibi olan arkadaslar da var. Kiminin tansiyonu dusuyor kiminin cikiyor. Kimi yemek yiyemiyor kimi cok istahli. Kiminin gobek aldi basini gitti kimi bu gobek ne zaman buyuyecek hic hamile gibi degilim diyor. Kendinizi kimseyle kiyaslamayin 🌸
Ay ne bilim hep böyle dediler bende korktum yani acaba başka bi şey mi var diye bi de tüp bebek daha üstüne titriyorum ilk çocuk. Kötü bi şey olmasın da insan her türlü şeyi yaşıyor ☺️

Ay ne bilim hep böyle dediler bende korktum yani acaba başka bi şey mi var diye bi de tüp bebek daha üstüne titriyorum ilk çocuk. Kötü bi şey olmasın da insan her türlü şeyi yaşıyor ☺️
Korkmayin gayet normal asil boyle soyleyip sizi strese sokuyolar, stres daha kotu. Zaten sonraki doktor kontrolunuzde doktorunuza da sorarsiniz yine iciniz daha rahat eder 😊

Back
X