- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.861
Kızlar hamilelik sürecinde grip olanlar, ne yaptınız? Nasıl atlattınız acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun dünyanın en kötü şeylerinden birisiKızlar hamilelik sürecinde grip olanlar, ne yaptınız? Nasıl atlattınız acaba ?
erkek annelerine özelSite pembeydi mavi olmuş
Benim genelde ateşim çıkmaz ama çok sğır geçiririm ilaçsız hiç atlattığımı hatırlamıtorum. Bakalım napcamGeçmiş olsun dünyanın en kötü şeylerinden birisi
Ilık limonlu su
Aşırı sıcak olmayan içecekler (ıhlamur, nane limon vs)
Portakal, mandalina
Ve parol başka bir çözüm yok maalesef
Çok ateşim olursa hastaneye gelmemi söylemişti doktorum
Söylemiyolar benimkini zaten meraktan çatlıycam Sürekli ablam ağzından kaçırcak mı diye pusudayızerkek annelerine özel
10.haftada olmuştum bende çalışıyorsan rapor alıp dinlenmek en iyisiBenim genelde ateşim çıkmaz ama çok sğır geçiririm ilaçsız hiç atlattığımı hatırlamıtorum. Bakalım napcam
benimki kızSöylemiyolar benimkini zaten meraktan çatlıycam Sürekli ablam ağzından kaçırcak mı diye pusudayız
Ben hastayım çok kötü hiçbişey yapamıyorum çocuk var evde zaten yatamıyorum siz yatsanız dinlenseniz iyi, bol bol ılık şeyler çorba ballı limonlu su parol içmedim ben de zor durumda anca. 8 aylık hamileyken korona geçirmiştim çok kötüydü yine buna şükür diyorumKızlar hamilelik sürecinde grip olanlar, ne yaptınız? Nasıl atlattınız acaba ?
Benim de ablam saklamıştı inadına ketumlaşıyolar gönlünüze göre olsun inşallahSöylemiyolar benimkini zaten meraktan çatlıycam Sürekli ablam ağzından kaçırcak mı diye pusudayız
Haftasonu kötüydüm. Zencefil+zerdecal shot içtim az miktarda. Göğsüme ve sırtıma koyun yünü koydum, bolca kabak çekirdeği yedim. Gece baş ucuma dilimlenmiş soğan koydum. Bol karabiberli, sarimsakli limonlu tavuk suyu çorba içtim. 2 günde iyileştim. Geçmiş olsun.Kızlar hamilelik sürecinde grip olanlar, ne yaptınız? Nasıl atlattınız acaba ?
Cumartesi aile buluşması var pastayla orada söyleyecekmiş Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah prensesinizii10.haftada olmuştum bende çalışıyorsan rapor alıp dinlenmek en iyisi
İlaçsızlık çok zor psikolojik olarak parol bile içmek istemiyor insan bebeğe zarar veririm diye ama enfeksiyonda tehlikeli olabiliyormuş
Bol bol dinlen
benimki kız
Cinsiyet partisi mi yapacaksınız niye saklıyorlar
İnşallah teşekkür ederimmBenim de ablam saklamıştı inadına ketumlaşıyolar gönlünüze göre olsun inşallah
Kan hacmi arttigindan, kalp daha fazla kan pompalamaya calisiyor ve hizli atiyor, carpinti olmasi ya da nefes nefese kalma hatta cabuk yorulma vs gayet normalmis.Kozlar benim hamileliğimden bu yana çok sık nefes alıp veriyorum bi yatağımı düzeltiyorum nefes nefese kalıyorum sizde oluyor mu böyle bi şey. Şu anlık sadece kan sulandırıcı hap ve folik kullanıyorum. En ufak yürüsem nefesim beni zorluyor baya
Kayınvalidem diyor ki ben o kadar hamilelerin içinde ilk defa sende gördüm bu hali oturduğum yerde nefes alış verişimin sesi kulağıma geliyor bende okudum nette ama çok tatmin etmedi beniKan hacmi arttigindan, kalp daha fazla kan pompalamaya calisiyor ve hizli atiyor, carpinti olmasi ya da nefes nefese kalma hatta cabuk yorulma vs gayet normalmis.
Her hamilelik sureci farkli ama herkeste ayni sey olacak diye bi sey yok. Gecen sene hamileyken salondan mutfaga yururken nefes nefese kaliyodum, disarida 10dk yuruyunce yoruluyodum, bu sefer nefes nefese kalmiyorum. Burda ayni sekilde nefes nefese kalan arkadaslar da var, kalbi hizli atip carpinti gibi olan arkadaslar da var. Kiminin tansiyonu dusuyor kiminin cikiyor. Kimi yemek yiyemiyor kimi cok istahli. Kiminin gobek aldi basini gitti kimi bu gobek ne zaman buyuyecek hic hamile gibi degilim diyor. Kendinizi kimseyle kiyaslamayinKayınvalidem diyor ki ben o kadar hamilelerin içinde ilk defa sende gördüm bu hali oturduğum yerde nefes alış verişimin sesi kulağıma geliyor bende okudum nette ama çok tatmin etmedi beni
Ay ne bilim hep böyle dediler bende korktum yani acaba başka bi şey mi var diye bi de tüp bebek daha üstüne titriyorum ilk çocuk. Kötü bi şey olmasın da insan her türlü şeyi yaşıyorHer hamilelik sureci farkli ama herkeste ayni sey olacak diye bi sey yok. Gecen sene hamileyken salondan mutfaga yururken nefes nefese kaliyodum, disarida 10dk yuruyunce yoruluyodum, bu sefer nefes nefese kalmiyorum. Burda ayni sekilde nefes nefese kalan arkadaslar da var, kalbi hizli atip carpinti gibi olan arkadaslar da var. Kiminin tansiyonu dusuyor kiminin cikiyor. Kimi yemek yiyemiyor kimi cok istahli. Kiminin gobek aldi basini gitti kimi bu gobek ne zaman buyuyecek hic hamile gibi degilim diyor. Kendinizi kimseyle kiyaslamayin
Korkmayin gayet normal asil boyle soyleyip sizi strese sokuyolar, stres daha kotu. Zaten sonraki doktor kontrolunuzde doktorunuza da sorarsiniz yine iciniz daha rahat ederAy ne bilim hep böyle dediler bende korktum yani acaba başka bi şey mi var diye bi de tüp bebek daha üstüne titriyorum ilk çocuk. Kötü bi şey olmasın da insan her türlü şeyi yaşıyor