• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu
Evet ben kullanmıştım biraz karın ağrısı yapıyor ama çok etkili. Kullanabilir miyim diye pazartesi kontrolde soracaktım hatta bende.

Kabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu
Onu ben bir kez denedim. Eğer ki ilk dışkı çıkışını yapamazsan, bağırsakların mahvoluyor. Yani eğer kapıda birikmiş sert kaka varsa afedersin kıvranıyorsun 😂

Bende de var uc gundur sanci
İlk gun karnimin iki yani agridi, ikinci gun kasiklarm, bugunde karnimin iki yani agriyo ust bolgede kasiga dogru
Sizdeki agri nasil birsy ?
Bendeki sanki regl oluyormuşum gibi dün akşama doğru başladı bir müddet devam etti sonra kesildi, gece tekrar başladı birkaç saat sürdü sanırım bugün de öğleden sonra oldu tam olarak regl sancımsı bişey birazcık şeffaf akıntı da oldu sancıyla beraber

Öyle tabiki Rabbim bizim için en iyisini bilir. Ama üzüldüm senin adına da 🙁 bebekler varken mi ayırlıyorsun ne güzel umut gelmiş yuvanıza düzelme şansınız yok mu😟 hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Yok 12 gündür ilk defa bugün konuştuk ondada da bağırdı çağırdı ben kocamı taniyamiyorum resmen o gitti başkası geldi biri büyü mü yapti bilmiyorum hiç inanmaz idim böyle olunca sorgular oldum

duğhalac benim evin demirbaşı kızımın kronik kabızlığı vardı 1 ay düzenli kullandığımız bile oldu 😃 24-48 saat arası etki ediyor evet, tadı biraz iç bayıyor fazla şekerli, bir şeylere katarak içmeni tavsiye ederim

Bendeki sanki regl oluyormuşum gibi dün akşama doğru başladı bir müddet devam etti sonra kesildi, gece tekrar başladı birkaç saat sürdü sanırım bugün de öğleden sonra oldu tam olarak regl sancımsı bişey birazcık şeffaf akıntı da oldu sancıyla beraber
Bende de aksama dogru daha cok arriyor bazen geciyor. Bugun üçüncü günüm insaallah gevert
Şeffaf akıntı birsey degil normal.

Back
X