Evet ben kullanmıştım biraz karın ağrısı yapıyor ama çok etkili. Kullanabilir miyim diye pazartesi kontrolde soracaktım hatta bende.Kabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2024
- 989
- 985
- 18
- 33
Onu ben bir kez denedim. Eğer ki ilk dışkı çıkışını yapamazsan, bağırsakların mahvoluyor. Yani eğer kapıda birikmiş sert kaka varsa afedersin kıvranıyorsunKabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu
- 2 Aralık 2024
- 96
- 76
- 3
Bendeki sanki regl oluyormuşum gibi dün akşama doğru başladı bir müddet devam etti sonra kesildi, gece tekrar başladı birkaç saat sürdü sanırım bugün de öğleden sonra oldu tam olarak regl sancımsı bişey birazcık şeffaf akıntı da oldu sancıyla beraberBende de var uc gundur sanci
İlk gun karnimin iki yani agridi, ikinci gun kasiklarm, bugunde karnimin iki yani agriyo ust bolgede kasiga dogru
Sizdeki agri nasil birsy ?
Yok 12 gündür ilk defa bugün konuştuk ondada da bağırdı çağırdı ben kocamı taniyamiyorum resmen o gitti başkası geldi biri büyü mü yapti bilmiyorum hiç inanmaz idim böyle olunca sorgular oldumÖyle tabiki Rabbim bizim için en iyisini bilir. Ama üzüldüm senin adına da bebekler varken mi ayırlıyorsun ne güzel umut gelmiş yuvanıza düzelme şansınız yok mu hakkınızda hayırlısı olsun
- 1 Nisan 2021
- 440
- 1.623
- 63
duğhalac benim evin demirbaşı kızımın kronik kabızlığı vardı 1 ay düzenli kullandığımız bile oldu 24-48 saat arası etki ediyor evet, tadı biraz iç bayıyor fazla şekerli, bir şeylere katarak içmeni tavsiye ederimKabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu
- 12 Ocak 2022
- 1.777
- 1.052
- 63
Bende de aksama dogru daha cok arriyor bazen geciyor. Bugun üçüncü günüm insaallah gevertBendeki sanki regl oluyormuşum gibi dün akşama doğru başladı bir müddet devam etti sonra kesildi, gece tekrar başladı birkaç saat sürdü sanırım bugün de öğleden sonra oldu tam olarak regl sancımsı bişey birazcık şeffaf akıntı da oldu sancıyla beraber
Şeffaf akıntı birsey degil normal.
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Hayırlı olsun hosgeldınız aramızaMerhaba kızlar.Bu gün gebe olduğumu öğrendimuyğulama eylül gösteriyor ama eminim ağustosta olucak ilk bebeğimde erken doğdu
- 1 Nisan 2022
- 12.695
- 15.534
- 228
Hoş buldum sanada hayırlı olsunHayırlı olsun hosgeldınız aramıza
- 2 Aralık 2024
- 96
- 76
- 3
Senin 7. Hafta bitiyordu sanırım canım oluyor demekki bu haftalarda sancı hissettikçe dinlendim bol bol benBende de aksama dogru daha cok arriyor bazen geciyor. Bugun üçüncü günüm insaallah gevert
Şeffaf akıntı birsey degil normal.
- 2 Şubat 2023
- 267
- 316
- 23
- 34
- 2 Şubat 2023
- 267
- 316
- 23
- 34
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 985
- 18
- 33
Ayyyyyyyy heyecanlıTemmuz tayfa cinsiyetleri öğrenmeye başlamış bakalım bizimkiler ne olacak
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Ne zaman belli oluyor bu cinsiyetAyyyyyyyy heyecanlı
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 985
- 18
- 33
Ultrasonda sanırım 12-13 haftada belli olur ama fetal dna yaptırırsan 11. Haftada da belli oluyorNe zaman belli oluyor bu cinsiyet
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
6 şubatta gel söyleyim dedi de ben biliyorum zaten cinsiyetını :)Ultrasonda sanırım 12-13 haftada belli olur ama fetal dna yaptırırsan 11. Haftada da belli oluyor
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 985
- 18
- 33
Senin biri kız biri erkek bak demedi deme6 şubatta gel söyleyim dedi de ben biliyorum zaten cinsiyetını :)
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Bende öyle diom eşim diyor ki konuştu yine kesin hatunun dediği çıkacak kalbîm temiz diom eslem Eymen olsun mu derSenin biri kız biri erkek bak demedi deme
Arda alya nasıl der Alperen deren uyumlu mu der Eren zeren bulup bulup gelir
- 16 Ağustos 2024
- 989
- 985
- 18
- 33
Alperen Deren güzelmişBende öyle diom eşim diyor ki konuştu yine kesin hatunun dediği çıkacak kalbîm temiz diom eslem Eymen olsun mu der
Arda alya nasıl der Alperen deren uyumlu mu der Eren zeren bulup bulup gelir
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Du bam daha 7 ay var neler bulacak gelecekAlperen Deren güzelmiş