• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    113
Kızlar selamm , ben şu gaz belasından bir türlü kurtulamadık kabızlık ve gaz tam gaz devam ediyor karnım patlayacak gibi şişiyor sürekli gaz sancım var sizin de böyle mi ? Yada çözüm bulduysanız lütfen söyleyin :(
İlk 2 ay çok çektim geçmişti benim de 21 hafta itibariyle tekrar geldi. Bebek hareket ettiğinde biraz tetikliyor sanırım rahatlıyorum ama onun dışında resmen patlayacak gibi oluyorum. Göbeğimi yağlayıp masaj yapıyorum o da biraz iyi geliyor canım

Selammm kızlar. 20+4 olduk. Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür her şey yolunda oğluş sağlıklı🧿 25cm 380gr olmuşuz 6 gün önden gidiyormuşuz. Plesanta yukarı cıkmıs. Köfte dudişli saçlı bir bey olarak gözüküyor. Bol bol tebessüm etti bize canım benim çoook tatlıydı😍kıpır kıpır hareket ediyordu ama ben tabii o kadar net hissetmiyorum hâla. Bi hafta 10 güne kadar cok daha net hissedersin dedi doktor. Bizden haberler böyle kızlarrr. Saatlerce izleyebilirdim🥹🥹
Maşallah gözün aydın canım ❤️ ay saçlarına kadar görünüyor mu çok heyecanlandım Salı günü gidicem ben de 🥹

Gerçekten bıktırıyor insanı sürekli şişkinlik durumu hiç bir iş yapasım gelmiyor hep patlayacak gibiyim :( benimde 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var hemde kendi doktorumda randevum bu sefer kesinlikle ilaç şurup ne varsa isteyeceğim inşallah çare buluruz 🙏
Canım ben söyledim yine bugün. Şurup ya da hap ne istersin dedi. Hapın bekunis oldugunu duyunca şurup istedim. Çünkü bekunis bana inanılmaz sancı yapmıştı daha önceden kullanmıştım bir iki kez. O sancıyı bebis varken çekmeye korktum. Duphalac yazdı. Her gün kullanma ihtiyac halinde alırsın, kendine göre ayarlamaya calış dedi. Umarım iyi gelir. Bu ay çok kilo aldım. Doktorum da aynı şeyi söyledi, artik daha cok dikkat etmem gerekiyor. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. 1 ayın içerisinde 3 - 4 kilo almışım. 😔 bu ayın 20 sinde detaylı ultrason için gün verdi. Bebisim iyiymis çok şükür. 20+4 olmuşuz 🙏🏻🌸 365 gr 22 cm dedi 🥲🥰
Kus kadar kızçem var anasi şimdiden tombikledi.. 😂

Selammm kızlar. 20+4 olduk. Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür her şey yolunda oğluş sağlıklı🧿 25cm 380gr olmuşuz 6 gün önden gidiyormuşuz. Plesanta yukarı cıkmıs. Köfte dudişli saçlı bir bey olarak gözüküyor. Bol bol tebessüm etti bize canım benim çoook tatlıydı😍kıpır kıpır hareket ediyordu ama ben tabii o kadar net hissetmiyorum hâla. Bi hafta 10 güne kadar cok daha net hissedersin dedi doktor. Bizden haberler böyle kızlarrr. Saatlerce izleyebilirdim🥹🥹
Maşallah gözünüz aydın 😍🥹 çok sevindim güzel geçmesine. Nazar değmesin minik yakışıklıya 😍😍

Canım ben söyledim yine bugün. Şurup ya da hap ne istersin dedi. Hapın bekunis oldugunu duyunca şurup istedim. Çünkü bekunis bana inanılmaz sancı yapmıştı daha önceden kullanmıştım bir iki kez. O sancıyı bebis varken çekmeye korktum. Duphalac yazdı. Her gün kullanma ihtiyac halinde alırsın, kendine göre ayarlamaya calış dedi. Umarım iyi gelir. Bu ay çok kilo aldım. Doktorum da aynı şeyi söyledi, artik daha cok dikkat etmem gerekiyor. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. 1 ayın içerisinde 3 - 4 kilo almışım. 😔 bu ayın 20 sinde detaylı ultrason için gün verdi. Bebisim iyiymis çok şükür. 20+4 olmuşuz 🙏🏻🌸 365 gr 22 cm dedi 🥲🥰
Maşallah minik kuşa ya ❤️ canım bekunis i eve bile sokma 😁 beni öldürüyordu evet çok iyi bağırsakları boşaltıyor ama sancı kramp ter boşalması insanın tansiyonunu filan düşürüyor Allah korusun. 1 kere denedim bir daha tövbe

Canım merhaba senin adına çok sevindim, benimde plasenta aşağıdaydı ama rahmi tamamen kapatmış olarak gözüküyordu seninki de mi tamamen kapalıydı?
Plesanta bir tık aşağıda demişti doktorum. Radyolog fundal dedi. Dün de perinatolog yukarıda dedi canım. İnsallah senin de yukarı cıkar 24 haftaya kadar cıkabiliyormus yukarı diye biliyorum.

Duphalacı sürekli duydum bende canım yazacağım doktoruma eczaneden alıyım en azından bugünü de bir geçireyim zeytinyağı ve çir aldım şimdi bakalım inşallah işe yarar da şuruba ihtiyaç kalmaz 🙏
Maşallah prensese canım hep böyle sağlıklı güzel haberler alalım 🥰❤️
Benimde 18 ocakta detaylı ultrason randevum var 21+2 oluyoruz çok özleştik bakalım neler yapıyor benim minik kızçem 🥹🥹 🥰

Bende aynı durumdaydim hep kiza benziyor deniyordu.dun detaylıdq netlesti kız bebekmis.detaylida netleşmek zorunda cunk7 bebegin genitql organindan tut bebegin rahmine yumurtaliklarinq ladar incelemeleri gerekiyor. Erkekse de aynı şekilde pipi yapisini tesisleri incelemeleri gerekiyor.yani detaylidan cinsiyeti öğrenmeden çıkman imkansiz
Çok teşekkür ederim ☺️ 🫶🏼

Yaa henüz güneş kremine sıra gelmedi bende 🫣😁 iyi bir araştırma yapmak lazım.
İncia krem şampuan sabun vücut losyonu tüm içerikleri içi temiz. Doktorum oğlum da onu önermişti bana kullandık ve memnun kaldım hepsinden. Yazın sinek de oluyor vücut losyonu çok iyi o açıdan hatta kendime bile kullanmışlığım vardı 😂😂 şimdi de çantamda acil stick var düşme vb karşı 🤣
Canlarım ben bugün detaylı ultrasona girdim 19+2 çok şükür bir problem yok 21 cm olmuş kızım ❤️
Çok şükür canım sağlıkla gelsin prenses 🤩

İncia krem şampuan sabun vücut losyonu tüm içerikleri içi temiz. Doktorum oğlum da onu önermişti bana kullandık ve memnun kaldım hepsinden. Yazın sinek de oluyor vücut losyonu çok iyi o açıdan hatta kendime bile kullanmışlığım vardı 😂😂 şimdi de çantamda acil stick var düşme vb karşı 🤣

Çok şükür canım sağlıkla gelsin prenses 🤩
Ablam da incia kullanmıştı bebeğine çok memnundu. Ben incia, siveno ve ecowell arasındayım 😄

Plesanta bir tık aşağıda demişti doktorum. Radyolog fundal dedi. Dün de perinatolog yukarıda dedi canım. İnsallah senin de yukarı cıkar 24 haftaya kadar cıkabiliyormus yukarı diye

Plesanta bir tık aşağıda demişti doktorum. Radyolog fundal dedi. Dün de perinatolog yukarıda dedi canım. İnsallah senin de yukarı cıkar 24 haftaya kadar cıkabiliyormus yukarı diye biliyorum.
Amin canım bizde o güzel haberi alalım Allahın izniyle 🤲

Maşallah minik kuşa ya ❤️ canım bekunis i eve bile sokma 😁 beni öldürüyordu evet çok iyi bağırsakları boşaltıyor ama sancı kramp ter boşalması insanın tansiyonunu filan düşürüyor Allah korusun. 1 kere denedim bir daha tövbe
Tesekkur ederiiiiz 😍🌸 Ayni şeyleri yaşadığım için hemen şurup olsun dedim 😂 o kadar korkunç bir deneyimdi ki.. Allah bir daha yaşatmasın 😂

Duphalacı sürekli duydum bende canım yazacağım doktoruma eczaneden alıyım en azından bugünü de bir geçireyim zeytinyağı ve çir aldım şimdi bakalım inşallah işe yarar da şuruba ihtiyaç kalmaz 🙏
Maşallah prensese canım hep böyle sağlıklı güzel haberler alalım 🥰❤️
Benimde 18 ocakta detaylı ultrason randevum var 21+2 oluyoruz çok özleştik bakalım neler yapıyor benim minik kızçem 🥹🥹 🥰
İnşallah iyi gelir, ilaçsız olsa daha da güzel olur. 🥰
Amiiin 🌸
İnşallah sorunsuz geçer kontrolunuz, doyasıya güzel güzel izleyip güzel görüntülerini alırsınız miniğin 🥹😍
O kadar güzeller ki, hep iyi olsunlar hepsini doyasıya sevmek istiyorum 😍

iyi geceler kızlar çok kötü gribe yakalandım başım ve vücudum çok ağrıyor ne yapabilirim ya da hastahaneye gitsem serum felan takarlar mı normalde atom serum sarı olan çok iyi geliyor ama şimdi zararlı mı yaparlar mı bilmiyorum
Bende bugün taktırdım 15 haftalık gebeyim sarı serum ve parol taktılar daha iyiyim

Back
X