• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Evet peki mesela emmeyi bıraktılar devam sütü verecek miyiz ?
Bilmem ki.. 15 aylık olacaklar 6. Ayımızda yani versek iyi olur.. ben süt yoğurt yemek vs yediriyorum zaten birkaç kaşıkta olsa . Devam sütü ile süt farklı mı? Hiç kullanmadım

Bilmem ki.. 15 aylık olacaklar 6. Ayımızda yani versek iyi olur.. ben süt yoğurt yemek vs yediriyorum zaten birkaç kaşıkta olsa . Devam sütü ile süt farklı mı? Hiç kullanmadım
Normal inek sütü 1 yaştan önce önermiyorlar o sebeple yoğurt olarak veriliyor ama

Merhabalar sanırım artık burdayım 🥹
BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştim 🙏🏼 Beklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor 🥹
Ya bende dün gece 52 HCG çıktı testım ıkı gün sonra tekrar vermeyı düşünüyorum , siz ne zaman gıdeceksınız doktora kaç haftalıksınız ☺️

Farklı bir doktor kontrollüydü kadın doğum henüz gitmedim ilk gebeliğe göre hesapladım önümüzde ki cuma kese görünür öyle gideceğim
Anladım o zaman haftaya artık keseyi görürüz belki bende görürüm

Selam bende aranıza katılıyorum bu ay şükür🥰 Regl 3. Günü test 306 beta ile öğrendim dün. 4+1 im. Henüz doktora gitmedim. İlki kimyasaldı 2 ay önce düştü. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah.
Hoşgeldim canım hayırlı uğurlu olsun bebişin :KK200:

Merhabalar :)
Yaşım 30 ilk çocuğum olacak :) şu anda 5+1 im. İlk gebeliğim Eylül ayında kimyasal gebelik oldu :( Yaklaşık 1 yıldır bu süreçteyiz. Dün keseyi gördük çok heyecanlıyım :) bu süreç hepimiz için kolay ve sağlıklı geçsin inşallah

Yaşım 30 ilk çocuğum olacak :) şu anda 5+1 im. İlk gebeliğim Eylül ayında kimyasal gebelik oldu :( Yaklaşık 1 yıldır bu süreçteyiz. Dün keseyi gördük çok heyecanlıyım :) bu süreç hepimiz için kolay ve sağlıklı geçsin inşallah
Harika haber hayırlı uğurlu olsun, hoş geldin aramıza :21:

Mrb lar benimde ikinci cocugum olacak daha dr a gitmedim gebelik testinde gordum ve bir hafta gecti reglden haftaya gitmeyi dusunuyrm yalniz bir sorum olacak sag tarafimda agri var ama kasiklarda degil daha yukarda sanki bulanti vs yok zaten yigun bas agrisi geliyor ara ara kimyasal grbelik yasayanlar belirti nasildi acaba ???

Kimyasal oldugnu dr dan once anlasiliyor mu acaba belirtis vs ..hayirli olsun bu arada

Kızlar çok küçük bir lekelenmem oldu. Ama çok küçük böyle devamı gelmedi. Korkmaya gerek yoktur değil mi ?

Kızlar çok küçük bir lekelenmem oldu. Ama çok küçük böyle devamı gelmedi. Korkmaya gerek yoktur değil mi ?
Pembe veya kahve rengi lekeler sorun değil sadece kırmızı gelirse hemen doktora gidin diye biri yazmıştı. Seninki hangi renkti canım?

Back
X