• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    115
Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı her şey yolunda çok şükür çok duygulandık kızımızı uzun uzun izledik 🥹🥹🥹 hem bana hem babasına benziyor bakalım doğana kadar ne kadar değişecek 😬 bu aşamayı da sağlıkla geçtik darısı bekleyen herkesin başına inşallah 🙏🥹 bu arada son 3 gündür aşırı hareketlendi güm güm vuruyor, karnım hareket ediyor eşim gözleriyle gördü dokundu çok duygulandı, son dönemler karnımı dans ettirecek sanırım 😂😂😂🤭♥️

Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı her şey yolunda çok şükür çok duygulandık kızımızı uzun uzun izledik 🥹🥹🥹 hem bana hem babasına benziyor bakalım doğana kadar ne kadar değişecek 😬 bu aşamayı da sağlıkla geçtik darısı bekleyen herkesin başına inşallah 🙏🥹 bu arada son 3 gündür aşırı hareketlendi güm güm vuruyor, karnım hareket ediyor eşim gözleriyle gördü dokundu çok duygulandı, son dönemler karnımı dans ettirecek sanırım 😂😂😂🤭♥️
Ouyyy yerimm gözün aydın canım maşallah🧿 ben de bugün daha cok hissettim hic durmuyor kıpır kıpır maşallah🧿

Masallah prensese darisi bizlere insallah 🩷

Canım ben söyledim yine bugün. Şurup ya da hap ne istersin dedi. Hapın bekunis oldugunu duyunca şurup istedim. Çünkü bekunis bana inanılmaz sancı yapmıştı daha önceden kullanmıştım bir iki kez. O sancıyı bebis varken çekmeye korktum. Duphalac yazdı. Her gün kullanma ihtiyac halinde alırsın, kendine göre ayarlamaya calış dedi. Umarım iyi gelir. Bu ay çok kilo aldım. Doktorum da aynı şeyi söyledi, artik daha cok dikkat etmem gerekiyor. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. 1 ayın içerisinde 3 - 4 kilo almışım. 😔 bu ayın 20 sinde detaylı ultrason için gün verdi. Bebisim iyiymis çok şükür. 20+4 olmuşuz 🙏🏻🌸 365 gr 22 cm dedi 🥲🥰
Kus kadar kızçem var anasi şimdiden tombikledi.. 😂
Ikisinede masallah bende 18. Haftamdayim korkunc bir istah var cildircam yemedende duramiyorum bastirmak.icin leblebi findik yemekten bi hal oldum 🌷🫣

Kizlar kan dolasiminin duzgun olmasi icin sol tarafa yan yatmanizi oneriyorlar. Sirt ustu yatinca annenin de bebegin de tansiyonu mu dusuyormus, kan dolasimi mi ne azaliyormus. Ama tabi ben sola yatsam da illa sirt ustunde buluyorum bir sekilde kendimi, haftalar ilerledikce vucut da istemicek herhalde sirt ustu yatmayi

Selammm kızlar. 20+4 olduk. Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür her şey yolunda oğluş sağlıklı🧿 25cm 380gr olmuşuz 6 gün önden gidiyormuşuz. Plesanta yukarı cıkmıs. Köfte dudişli saçlı bir bey olarak gözüküyor. Bol bol tebessüm etti bize canım benim çoook tatlıydı😍kıpır kıpır hareket ediyordu ama ben tabii o kadar net hissetmiyorum hâla. Bi hafta 10 güne kadar cok daha net hissedersin dedi doktor. Bizden haberler böyle kızlarrr. Saatlerce izleyebilirdim🥹🥹
Ayyy maşallah saçına kadar belli miydii🥹

iyi geceler kızlar çok kötü gribe yakalandım başım ve vücudum çok ağrıyor ne yapabilirim ya da hastahaneye gitsem serum felan takarlar mı normalde atom serum sarı olan çok iyi geliyor ama şimdi zararlı mı yaparlar mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, ıhlamur iyi gelebilir bi de bogazlariniz için tuzlu su ile gargara çok iyi geliyor
Maşallah ya ,hareketleri hissettikce karnımız büyüdükçe ve yavaş yavaş eşyalar tamamlandıktan heyecan daha artıyor ,daha bi gerçekten anne mı oluyorum heyecanı oluyor 🥹

Kızlar detaylı ultrason icin radyoloji doktoruna giden var mı ?
Yoksa herkes perinatologa mı gitti ?
Bide dogumla ilgili hazır hissetmek için vs video izleyenleriniz var mi ?
Tavsiyelerinizi alırım 😊

Ikisinede masallah bende 18. Haftamdayim korkunc bir istah var cildircam yemedende duramiyorum bastirmak.icin leblebi findik yemekten bi hal oldum 🌷🫣
🥹 askim o kadar haklısın ki.. Artık bol su, çiğ kuruyemiş ( kararında 😂) meyve ile yürütmeye devam edeceğiz bu süreci. En azından bebislerimize yararı olan şeyler tüketmek bizi mutlu eder 🥲 Tatlıya olan ilgim artmış durumda, ilk zamanlar neredeyse soğumuştum tatlıdan. 😔 keşke öyle kalsaydı, şimdi her gün çikolata yemek istiyorum.
Bunlar da geçer inşallah diyorum

Maşallah, çok sevindim 🥰🥹
Sağlıkla güzellikle gelsin inşallah 🌸😍

Kızlar selamlar. Doktorunuz sola yatmanız konusunda birşey dedi mi, dikkat ediyor musunuz sol tarafa yatmaya
Selam canım, hayır böyle bir şeyden bahsetmedi. Yatabildigime şükrediyorum su an çünkü sirt ustu yatmak da zor hale geldi, bel ağrısı yapmaya başladı yavaştan. Sol omzum problemli olduğu için solda yatmak beni çok yoruyor. Döne döne yatıyorum şimdilik her yana 🥲

Kızlar merhaba, ben de 19+6 haftalık hamileyim 2 hafta sonra Radyoloji doktorunda detaylı ultrason randevumuz var. Bi şeyi merak ediyorum detaylı ultrason sadece karından mı yapılıyor yoksa vajinal de bakılıyor mu ?

Kızlar merhaba, ben de 19+6 haftalık hamileyim 2 hafta sonra Radyoloji doktorunda detaylı ultrason randevumuz var. Bi şeyi merak ediyorum detaylı ultrason sadece karından mı yapılıyor yoksa vajinal de bakılıyor mu ?
Karından bakılıyor eğer sıkıntılı bir durum yoksa vajinadan bakılmaz

Kizlar kan dolasiminin duzgun olmasi icin sol tarafa yan yatmanizi oneriyorlar. Sirt ustu yatinca annenin de bebegin de tansiyonu mu dusuyormus, kan dolasimi mi ne azaliyormus. Ama tabi ben sola yatsam da illa sirt ustunde buluyorum bir sekilde kendimi, haftalar ilerledikce vucut da istemicek herhalde sirt ustu yatmayi
Ben sağ sol ve sırt üstü yatabiliyorum . Sırt üstü yatınca hareketleniyor bebişim o yüzden yatmıyorum sol tarafta zaten daha rahat ediyorum . Ama bununla alakalı hiç uyarı görmedim ben

Back
X