• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Yok canım daha ne isim düşündük, ne bir çorap aldık 😂😂😂 bizde tık yok 😂😂
Bizim teyzesi bebek arabasını almıs saolsun. .hatta dedim duraydı nolur nolmaz die eniştemın tanıdığı yerden almışlar taksitle adama da demısler Sımdı tepemıze yük olmasın son taksıtı ödemeye gelınce goturelım die . Eniştem eşimi aramış söylemiş ne zaman müsait olursanız selamımı söyleyin gidin alın die 😀 Müslin örtü mü ne varmış onları da almışlar 4 tane 🤣🤣gorumcelerım amca birleşip odasını alacaklar 😃mama ya beze halalar 1 sene sponsor 😃 bızımkıler ballı olacak ya 😆 bunu istiyordum bunu almışlar saolsunlar 🌺

Eklentiler

• IMG_7891.png
    IMG_7891.png
    334,1 KB · Görüntüleme: 56
Bizim teyzesi bebek arabasını almıs saolsun. .hatta dedim duraydı nolur nolmaz die eniştemın tanıdığı yerden almışlar taksitle adama da demısler Sımdı tepemıze yük olmasın son taksıtı ödemeye gelınce goturelım die . Eniştem eşimi aramış söylemiş ne zaman müsait olursanız selamımı söyleyin gidin alın die 😀 Müslin örtü mü ne varmış onları da almışlar 4 tane 🤣🤣gorumcelerım amca birleşip odasını alacaklar 😃mama ya beze halalar 1 sene sponsor 😃 bızımkıler ballı olacak ya 😆 bunu istiyordum bunu almışlar saolsunlar 🌺
Sen anca yetişirsin bacım ikizlere 😂😂 ben herhalde 25. Haftadan sonra bir şeyler alırım bez falan 😂

12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki🤔

12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki🤔
🤣🤣🤣bana diyorsanız ben şakasına takılıyorum cinsiyet yok daha bezelye kadarız 😃

Evet cnm 12. Haftafa cogu kisi ogreniyor ozellikle ozeldeki makinalar daha ii ve erkek cocuklri olanlar dha erken ogreniyor
Onceki hamileligimde 10. Haftada erkege benzior demisti 12. Haftada kesin erkek demisti dogruydu

Evet cnm 12. Haftafa cogu kisi ogreniyor ozellikle ozeldeki makinalar daha ii ve erkek cocuklri olanlar dha erken ogreniyor
Onceki hamileligimde 10. Haftada erkege benzior demisti 12. Haftada kesin erkek demisti dogruydu
İlk gebeliğimde 13.haftalarda kıza benziyor demişti. Bir sonraki kontrolde erkek demiştim dimi demişti😁heralde ondan daha temkinliyim. İnşallah erken öğreniriz. Cinsiyeti öğrendikten sonra oğluma kardeşi olacağını söyleyeceğim aslında sabırsızlanmıyor değilim..

Valla benim ilk cocugumda 12+5de erkek dedi doktor sonra 20hfta detaylı da kız oldugnu ogrendk.O yüzden o hftalrdaki sonuçlara çok guvenemiyorum🤣

İlk gebeliğimde 13.haftalarda kıza benziyor demişti. Bir sonraki kontrolde erkek demiştim dimi demişti😁heralde ondan daha temkinliyim. İnşallah erken öğreniriz. Cinsiyeti öğrendikten sonra oğluma kardeşi olacağını söyleyeceğim aslında sabırsızlanmıyor değilim..
İşte kiza benziorsa erken haftalarda solemiorlar cunku sonradan erkek oldugu gozuken cok var ama erkekse genelde 12. Haftafa cok goren oluyor cinsiyeti.
İnşallah hayirli saglikli ve istediginiz gibi olsun hersy
Abisi cok sevsin onu ♥️

Selamlar benim son adet tarihim 28 ekimdi. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim 3 aralıkta ilk randevuma gittim. Doktorum karnımdan baktığında göremedi vajinal baktık. Gördü keseyi 5 haftalıktı. Diğer hafta karnımdan gördü keseyi. Yani ben de vajinal baktırmak istemesemde o kadar çok bakıldı ki… 5 kere felan vajinal bakılmak zorunda kaldı.. düşük tehlikesi yaşamıştım. Ama çok şükür iyiyiz. Bence doktorunuz ne diyorsa onu yapın ☺️
Benim ki tüp bebek korkuyorum biraz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Back
X