- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.992
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin 7. Hafta bitiyordu sanırım canım oluyor demekki bu haftalarda sancı hissettikçe dinlendim bol bol ben
8+0 im bugun yani tam adet donemlerim belkide ondan diye dusunuorm
Yok canım daha ne isim düşündük, ne bir çorap aldık bizde tık yokSiz düşündünüz mü akrephanim
Bizim teyzesi bebek arabasını almıs saolsun. .hatta dedim duraydı nolur nolmaz die eniştemın tanıdığı yerden almışlar taksitle adama da demısler Sımdı tepemıze yük olmasın son taksıtı ödemeye gelınce goturelım die . Eniştem eşimi aramış söylemiş ne zaman müsait olursanız selamımı söyleyin gidin alın die Müslin örtü mü ne varmış onları da almışlar 4 tane gorumcelerım amca birleşip odasını alacaklar mama ya beze halalar 1 sene sponsor bızımkıler ballı olacak ya bunu istiyordum bunu almışlar saolsunlarYok canım daha ne isim düşündük, ne bir çorap aldık bizde tık yok
Sen anca yetişirsin bacım ikizlere ben herhalde 25. Haftadan sonra bir şeyler alırım bez falanBizim teyzesi bebek arabasını almıs saolsun. .hatta dedim duraydı nolur nolmaz die eniştemın tanıdığı yerden almışlar taksitle adama da demısler Sımdı tepemıze yük olmasın son taksıtı ödemeye gelınce goturelım die . Eniştem eşimi aramış söylemiş ne zaman müsait olursanız selamımı söyleyin gidin alın die Müslin örtü mü ne varmış onları da almışlar 4 tane gorumcelerım amca birleşip odasını alacaklar mama ya beze halalar 1 sene sponsor bızımkıler ballı olacak ya bunu istiyordum bunu almışlar saolsunlar
Bende korkumdan ya ıkızler erken falan gelıyormus ya . 7 ay kaldı 5. Aydan sonra kıpırdayamazsam koşturamazsam die 6 aya herseyı halletmıs olmak istiyorumSen anca yetişirsin bacım ikizlere ben herhalde 25. Haftadan sonra bir şeyler alırım bez falan
Hallet bacım en azından kafan rahat olsun ben son ana bırakmayı severimBende korkumdan ya ıkızler erken falan gelıyormus ya . 7 ay kaldı 5. Aydan sonra kıpırdayamazsam koşturamazsam die 6 aya herseyı halletmıs olmak istiyorum
Gerçek bir Türk kafasıHallet bacım en azından kafan rahat olsun ben son ana bırakmayı severim
bana diyorsanız ben şakasına takılıyorum cinsiyet yok daha bezelye kadarız12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki
Yok size dememiştim. Temmuz grubuna gözüm kaydı orda baya 12 13 haftalar dönüyoda şaşırdım ondan sordumbana diyorsanız ben şakasına takılıyorum cinsiyet yok daha bezelye kadarız
Olabilir Makına çok iyidir belki cunki şubat 6 da cinsiyet söylücem dedi Benımkıde 12-13 haftaya Deng gelecek. Bebişlerde gosterırse Allah’ın ıznıyleYok size dememiştim. Temmuz grubuna gözüm kaydı orda baya 12 13 haftalar dönüyoda şaşırdım ondan sordum
Evet cnm 12. Haftafa cogu kisi ogreniyor ozellikle ozeldeki makinalar daha ii ve erkek cocuklri olanlar dha erken ogreniyor12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki
İlk gebeliğimde 13.haftalarda kıza benziyor demişti. Bir sonraki kontrolde erkek demiştim dimi demiştiheralde ondan daha temkinliyim. İnşallah erken öğreniriz. Cinsiyeti öğrendikten sonra oğluma kardeşi olacağını söyleyeceğim aslında sabırsızlanmıyor değilim..Evet cnm 12. Haftafa cogu kisi ogreniyor ozellikle ozeldeki makinalar daha ii ve erkek cocuklri olanlar dha erken ogreniyor
Onceki hamileligimde 10. Haftada erkege benzior demisti 12. Haftada kesin erkek demisti dogruydu
Valla benim ilk cocugumda 12+5de erkek dedi doktor sonra 20hfta detaylı da kız oldugnu ogrendk.O yüzden o hftalrdaki sonuçlara çok guvenemiyorum12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki
İşte kiza benziorsa erken haftalarda solemiorlar cunku sonradan erkek oldugu gozuken cok var ama erkekse genelde 12. Haftafa cok goren oluyor cinsiyeti.İlk gebeliğimde 13.haftalarda kıza benziyor demişti. Bir sonraki kontrolde erkek demiştim dimi demiştiheralde ondan daha temkinliyim. İnşallah erken öğreniriz. Cinsiyeti öğrendikten sonra oğluma kardeşi olacağını söyleyeceğim aslında sabırsızlanmıyor değilim..
Benim ki tüp bebek korkuyorum biraz sağlıcakla kucağınıza alın inşallahSelamlar benim son adet tarihim 28 ekimdi. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim 3 aralıkta ilk randevuma gittim. Doktorum karnımdan baktığında göremedi vajinal baktık. Gördü keseyi 5 haftalıktı. Diğer hafta karnımdan gördü keseyi. Yani ben de vajinal baktırmak istemesemde o kadar çok bakıldı ki… 5 kere felan vajinal bakılmak zorunda kaldı.. düşük tehlikesi yaşamıştım. Ama çok şükür iyiyiz. Bence doktorunuz ne diyorsa onu yapın