- 27 Ekim 2023
- 1.258
- 893
- 43
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.601
Tamm isteee o kesenin içindeki bebeği besleyen teşkilat eşi yani, kesenin iç kısmı, kese dediğimiz şey o yerleşim alanının adı Umutvari pirelideve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm... teşekkür ederim açıkladığın için. Benim doktorum hiç konuşmuyor ya hiç bişey söylemedi bebek yerinde kalp atışı iyi diyoe ve kaldırıyor sedyeden bende çok merak ediyorum böyle işte. Şimdi senin plesanta sağda o zaman kızmı bu teoriye göre?pirelideve kızlar doktorumun dediği kadarıyla bebek başlarda yolksac dan besleniyor. O aralarda plesanta oluşmaya da başlıyor 12. Haftalarda görevi devralıyormuş. Ben de keseyi plesanta sanıyordum ama değilmiş bakın burda çocuğum işemiş gibi görünüyor ama o aslında yolksacmış. Kesenin sağ alt kısmında bulunan kalın bi alan var ya orası için de plesanta dedi. Oluşmaya başlamış bir kaç haftaya görevi devralacak dedi. Ama doktor demese ben onun Plesenta oldğunu bilmezdim mesela
Ortadan bakıyor yaa benim bebeğimin cinsiyeti ne acaba yaa tahminlerden bişey tutturamadım 4 hafta daha sabretmem gerekiyor oda gösterirse tabiUltrasonla bakarken doktor sağ taraftan mı bakıyor soldan mı benim hep sağ kasık tarafından bakıyor
Yuvarlak bi karanlığın içinde gibi bebek ultrason fotoğrafında. Onumu kastediyorsun?Tamm isteee o kesenin içindeki bebeği besleyen teşkilat eşi yani kesenin iç kısmı kese dediğimiz şey o yerleşim alanının adı
İlk baştan itibaren kese dediğimiz şey var ya onun içinde bebeği besleyen bı yapı oluşuyor işte bebeğin eşi de deniyor, plesanta yani biz kesenin karanlığını görüyoruz şeffaf plesanta yapısı silik görünüyor iyi fotolardaYuvarlak bi karanlığın içinde gibi bebek ultrason fotoğrafında. Onumu kastediyorsun?
Kuzucum vajinal baktığında yani 6. Haftada sağ taraftan bakıyordu artık krından ortadan bakıyor o yüzden tam bilemedimDoktor sağ tarafından mı bakıyor ultrasonla peki benimde öyleydi çünkü erkek ama mesela ben çok uyudum midem bulandı o yüzden kız dediler işte birkaç kişide tutuyor genelleme yapılıyor böyle gelmiş bu zamana kadar
Doktor sağ tarafından mı bakıyor ultrasonla peki benimde öyleydi çünkü erkek ama mesela ben çok uyudum midem bulandı o yüzden kız dediler işte birkaç kişide tutuyor genelleme yapılıyor böyle gelmiş bu zamana kadarEvettt cinsiyeti de ona göre tahmin ediyorlar aslında bazı sayfalarda falan. Benimki sağda duruyor ama bilmiyorum ne anlama geliyor. Bana herkes erkek dedi
hayırlısı sağlıklısı olsun gönlünden geçen olsun inşallah. Kaç haftalıksın ben fetal fena yaptırmasaydım 14. Haftada öğrenecektimhmmm... teşekkür ederim açıkladığın için. Benim doktorum hiç konuşmuyor ya hiç bişey söylemedi bebek yerinde kalp atışı iyi diyoe ve kaldırıyor sedyeden bende çok merak ediyorum böyle işte. Şimdi senin plesanta sağda o zaman kızmı bu teoriye göre?
Ortadan bakıyor yaa benim bebeğimin cinsiyeti ne acaba yaa tahminlerden bişey tutturamadım 4 hafta daha sabretmem gerekiyor oda gösterirse tabi
Kuzum doktor plesanta diyerekten tam bu kısmı eliyle işaretleyip gösterdi. Ama cinsiyet nedir hiç fikrim yokhmmm... teşekkür ederim açıkladığın için. Benim doktorum hiç konuşmuyor ya hiç bişey söylemedi bebek yerinde kalp atışı iyi diyoe ve kaldırıyor sedyeden bende çok merak ediyorum böyle işte. Şimdi senin plesanta sağda o zaman kızmı bu teoriye göre?
Ortadan bakıyor yaa benim bebeğimin cinsiyeti ne acaba yaa tahminlerden bişey tutturamadım 4 hafta daha sabretmem gerekiyor oda gösterirse tabi
Ayyy o zaman hayırlısı bakalım bende çok merak ettim öğrenir öğrenmez yaz mutlakaKuzucum vajinal baktığında yani 6. Haftada sağ taraftan bakıyordu artık krından ortadan bakıyor o yüzden tam bilemedim
Aiyy benim daha var sanırım. Çarşamba günü gidince Fetal dna için kan testi vereceğim bakalım. Sanırım 10 güne falan çıkar. Çıkınca haber veririm mutlakaAyyy o zaman hayırlısı bakalım bende çok merak ettim öğrenir öğrenmez yaz mutlaka
Burası nasıl olabilir ki bebek nasıl içinde doğuyor o zaman bu işte bı terslik var bakicam şimdiKuzum doktor plesanta diyerekten tam bu kısmı eliyle işaretleyip gösterdi. Ama cinsiyet nedir hiç fikrim yok
Kese ayrı plasenta ayrı o yüzden kesenin içinde doğuyor plasenta ise beslendiği yerBurası nasıl olabilir ki bebek nasıl içinde doğuyor o zaman bu işte bı terslik var bakicam şimdi
Ayyy çok heyecanlı yaaa hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alırsınAiyy benim daha var sanırım. Çarşamba günü gidince Fetal dna için kan testi vereceğim bakalım. Sanırım 10 güne falan çıkar. Çıkınca haber veririm mutlaka
Amin 12+3 te gittim doktora küçük dedi bakmadı 12+5 teyiz şimdi.Doktor sağ tarafından mı bakıyor ultrasonla peki benimde öyleydi çünkü erkek ama mesela ben çok uyudum midem bulandı o yüzden kız dediler işte birkaç kişide tutuyor genelleme yapılıyor böyle gelmiş bu zamana kadar
hayırlısı sağlıklısı olsun gönlünden geçen olsun inşallah. Kaç haftalıksın ben fetal fena yaptırmasaydım 14. Haftada öğrenecektim
Kuzucum valla ben de sağlıkçıyım ama laborantım o yüzden bu konularda çok da bilgim yok. Yani ben de yanılıyor olabilirim ancak internetten baktığım görsellerde de plesenta kenarda görünüyor bebeğin beslenmesine yardımcı. Bebeğin içinde bulunduğu o siyah şey kese bildiğim kadarıyla. Ama tabi bende yanılıyor olabilirimBurası nasıl olabilir ki bebek nasıl içinde doğuyor o zaman bu işte bı terslik var bakicam şimdi
Evet henüz küçük kimisi 16. Haftaya kadar göstermiyor benim arkadaşım 5 buçuk aylıkken öğrenebildi erkek birde ama asla göstermedi inşallah yakın zamanda öğrenirsinAmin 12+3 te gittim doktora küçük dedi bakmadı 12+5 teyiz şimdi.
Aminnn inşallah kuzucummmAyyy çok heyecanlı yaaa hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alırsın
O siyah alana kese diyoruz ya bebeklerin onun içinde plesantayla çevrili olduğunu ordan beslendiğini kazimisim beynime daha önce de gerekli olarak gördüğüm bilgi değilmiş demek ki şu ana kadar bakmamıştım guncellendim su an sayende teşekkürlerKuzucum valla ben de sağlıkçıyım ama laborantım o yüzden bu konularda çok da bilgim yok. Yani ben de yanılıyor olabilirim ancak internetten baktığım görsellerde de plesenta kenarda görünüyor bebeğin beslenmesine yardımcı. Bebeğin içinde bulunduğu o siyah şey kese bildiğim kadarıyla. Ama tabi bende yanılıyor olabilirim
İnşaAllah ilk çocuğum 13.haftada direk gösterdi 2.çocuğuma 20.haftaya kadar kıza benziyor dendi ama detaylıda erkek olduğu anlaşıldı doktor bişey söylesede detaylıya kadar inanamıycam galiba ama merak etmektende geri duramıyorum sağlıklı olsunda miniğim bu zamanlarda geçer heraldeEvet henüz küçük kimisi 16. Haftaya kadar göstermiyor benim arkadaşım 5 buçuk aylıkken öğrenebildi erkek birde ama asla göstermedi inşallah yakın zamanda öğrenirsin
İlk doğumunu normal doğum yapmış biri olarak anlatayım. Normal doğum yaparsanız görünce şok olmayın. Bebeğin kordonunun bağlı olduğu ve anneyle bebek arasında besin alışverişine yardımcı olan bebeği besleyen kısım plasenta. Öyle ufak birşeyde değil. Çocuk doğduktan sonra kordonu kestiklerinde 10 dakka bekledik bebeğin eşi dedikleri plasenta kendinden düşecek dedi doktor. Geldi ve doktor çıkardı bildiğiniz kalp gibi damarlı kocaman bi et parçası. Şok olmuştum içimde neler var böyle diye. Allah çok büyük vallaBurası nasıl olabilir ki bebek nasıl içinde doğuyor o zaman bu işte bı terslik var bakicam şimdi