Kaç gündür giremedim şuraya kimse de sormamış aşk olsun
kızlar önce sorumu sorup sonra ağlayacam size
Akşam nasıl yatıyorsunuz? Karnınızın üstüne yatmaktan kaçıyor musunuz? Ben hafif yan yatıyorum ama tam yan değil yani göbeğimin üstüne de yatıyorum baya baya. Yastıklar konforlu mu kullananlar fark görüyor mu? Sanki yastık yatakta hareketimi kısıtlar gibi geliyor ben çok dönüyorum sağa sola.
Bir diğer sorum da ilk gebeliğimde böyle bi şey hatırlamıyorum ama bunda çok hareketli bazen bi tarafta toplanıp kalıyor ve baskı ile ağrı hissediyorum. Az önce kasılıp kaldım ağrıdan kıpırdayamadım, yan yatarken üst yanda toplandı elimi oraya koyunca sertliği hissettim. Böyle olan var mı? Baya baya acıtıyor
ağlama kısmı raporum bitti, çalışmaya başlıyorum. Tekrar rapor alamadım. Çok üzgünüm. Yapmam gereken tonla iş vardı ama gerçekten hastaydım ve yapamadım. Tam kendime geldim bulantılarım azaldı raporum bitti. Doktorum da kurum sıcak bakmıyor arka arkaya veremem, hekim değişmesi lazım dedi ama ben kimseyi tanımıyorum gidip isteyemem ki. Aile hekimim asla vermez soramadım bile. Bir haftam daha olsaydı harika olacaktı
evde olmak çok iyiydi