- 3 Mayıs 2023
- 901
- 436
- 23
- 31
Bazen çok acıtıyo bazen o kadar acımıyo değişik bi iğne hâlâ çözemedikBenimde günlük iğnem var canım bazen çok daralıyorum ondandır belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen çok acıtıyo bazen o kadar acımıyo değişik bi iğne hâlâ çözemedikBenimde günlük iğnem var canım bazen çok daralıyorum ondandır belki![]()
Ne ıcın kullanıyorsunuz?Bazen çok acıtıyo bazen o kadar acımıyo değişik bi iğne hâlâ çözemedik![]()
Ay canımm peki şimdi nolcak şeye döndü bu kemal sunalın bir filmi vardıKızlar bana 13de özelde yuzde 60kız denmişti sonra devlete gittim 15de yüzde 99erkek denmişti bu gün özeldeki hastaneye gittim doktor inat ediyor bu bebek kız diyetekrar devlete başka bir doktora gittim oda yüzde 80erkek dedi ee hocam devlete gittim yüzde 80erkek dediler dedim yat bida bakalım dedi yok bu bebek kız diyor şaşırdım kaldım yaa
Aynen öyle olduAy canımm peki şimdi nolcak şeye döndü bu kemal sunalın bir filmi vardı
Hızır idi yunus idi yunus idi Hızır idi...diye içinde geçiyordu bi an ona benzettim
Biri diyor kız diğeri erkek
Özeldeki bacak arası boş diyor ama devletteki iki doktorda da gördüm çıkntıyı ama o çıknti klitoris de olabiliyormus heralde wallahi de billahi de hiç önemli deyil kız olsun erkek olsun ama net olmayınca sabah beri aklimda kizmi erkek mi diye dönüp duruyor 20.ci haftada detaylida kesinleşir herhaldeAynen öyle olduözeldeki doktorun tecrübesini inanıyorum ama ultrason cihazı karanlık pek net deyil devletteki iki doktorun da cihazı biraz daha net gibi görüntü ve çıkıntıyi gördüm bu gün yüzde 80erkek diyen doktor da gördü çıkıntıyı yüzde yüz diyemem bu çıkıntı klitoris de olabilir henüz net olmamakla beraber erkek dedi hele diğeri yüzde 99erkek dedi ya çıknti var ama ne olduğu belli deyil sinir oldum
15 hafta demi canım şuan erken ama 18 yada,17 ol öyle baktır bakalım ne dicekler Ay bende merak ettim adına canımAynen öyle olduözeldeki doktorun tecrübesini inanıyorum ama ultrason cihazı karanlık pek net deyil devletteki iki doktorun da cihazı biraz daha net gibi görüntü ve çıkıntıyi gördüm bu gün yüzde 80erkek diyen doktor da gördü çıkıntıyı yüzde yüz diyemem bu çıkıntı klitoris de olabilir henüz net olmamakla beraber erkek dedi hele diğeri yüzde 99erkek dedi ya çıknti var ama ne olduğu belli deyil sinir oldum
Çok güldüm kusura bakmaKızlar bana 13de özelde yuzde 60kız denmişti sonra devlete gittim 15de yüzde 99erkek denmişti bu gün özeldeki hastaneye gittim doktor inat ediyor bu bebek kız diyetekrar devlete başka bir doktora gittim oda yüzde 80erkek dedi ee hocam devlete gittim yüzde 80erkek dediler dedim yat bida bakalım dedi yok bu bebek kız diyor şaşırdım kaldım yaa
Çok güldüm kusura bakma
Ne olacak bu işin sonu çok merak ettim bizi habersiz bırakma :))
Kızlar zencefil limon rondodan geçirip karabiber ve balla macun şeklinde karıştırıp kapaklı buzluk kalibina hazırlayacağım bir fincan sicak suya bir küp atıp karistirinca içime hazır olacak. Sürekli zencefil çayı hazırlamaya üşeniyorum ama bizim için en güvenli bagisiklik artırıcı zencefil çayları hızlı olsun dedim bu mantıklı geldiKızlar ben dönüp dolaşıp 20-25 güne bir grip oluyorum resmen berbat bi durum yine burnum boğazım tıkandı resmen hamile oldum olalı bi tarafımı toplayamadım![]()
16dayım canım şuan yok arkadaşım ben 20de detaylıda görmeden inanmam artık15 hafta demi canım şuan erken ama 18 yada,17 ol öyle baktır bakalım ne dicekler Ay bende merak ettim adına canım![]()
Bende bugün öğrendim özelde ama kimseye diyemedim acaba degısır mi değişmezmi diye16dayım canım şuan yok arkadaşım ben 20de detaylıda görmeden inanmam artıkBide herkese ilk başta kız dedik sonra erkek dedik bidaha karışıklık olmasın diye bekliycem meraktan çatlıyorum ama olsun detaylıda görmeden emin olamam artık
Deme kimseye detaylı en GarantisiBende bugün öğrendim özelde ama kimseye diyemedim acaba degısır mi değişmezmi diye![]()
Ayy bencede canım ama oda yanılıyor diyenler oldu hadi hayırlısı bakalımDeme kimseye detaylı en Garantisi![]()
Merhaba sağlıkla gelsinler inşallah ailede ikiz var mıSelam kızlar Dr kontrolüm vardı ikizlerinin cinsiyeti belli oldu 1 kızım 1 oğlum olacakmış inşallah![]()
Canim bende özele gittim 14 haftalikken %60 kiz dedi 15 haftalikken de %90 kiz dedi ama hala içimin bi yerinde tedirginlik var adam değişik şekilde baktı cinsiyete 3.olacak bu yok boyle bi bakma16dayım canım şuan yok arkadaşım ben 20de detaylıda görmeden inanmam artıkBide herkese ilk başta kız dedik sonra erkek dedik bidaha karışıklık olmasın diye bekliycem meraktan çatlıyorum ama olsun detaylıda görmeden emin olamam artık