Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Kızlar isim düşündüm kızım için: İnci
Nasıl sizce? İki isim koyacağız ikinci ismi daha düşünemedik ama inci nasıl sizce
Çok beğendiğim, tertemiz çok güzel bir isim ben Nil ismini de çok beğeniyorum. Benim kızım da Talya olacak inşallah

Nasıl sizce? İki isim koyacağız ikinci ismi daha düşünemedik ama inci nasıl sizce
Çok güzel bende beğeniyorum...Bizede Dr kız dedi ama tahmin yürüttü önümüzdeki günlerde belli olur inşallah
Bizde Zeynep Ada düşünüyoruz.

Çok güzel bende beğeniyorum...Bizede Dr kız dedi ama tahmin yürüttü önümüzdeki günlerde belli olur inşallah
Bizde Zeynep Ada düşünüyoruz.
Bence kızdır o zaman :)) Zeynep ada da çok güzel ben de seviyorum bu isimleri eşim beğenmiyor İnci’yi beğendirebildim

Bence kızdır o zaman :)) Zeynep ada da çok güzel ben de seviyorum bu isimleri eşim beğenmiyor İnci’yi beğendirebildim
İnci ismini bende düşündüm de benim eşim de Zeyneple uyumlu olarak Ada daha güzel dedi. Bakalım daha zamanımız var değişedebilir

Çok beğendiğim, tertemiz çok güzel bir isim ben Nil ismini de çok beğeniyorum. Benim kızım da Talya olacak inşallah
Ya sevindim beğenmene Talya da çok güzelmiş evet Nil’de güzel ancak çok kullanışlı değil sanki bilemedim Talya daha güzel

İnci ismini çok beğeniyorum ama eşim hiç istemedi o yüzden düşünce de kalmıştı favorimdir

Kızlar selam
15+0’dayken ultrasona girdim ve bebişimizin erkek olduğunu öğrendim. Çok şaşkınım, kız olduğuna o kadar emindim ki merak bile etmiyordum aslında ultrasonu şimdi kendimi yeniden hamile olduğumu öğrenmiş gibi hissediyorum oğlan annesi olmak nasıl olacak acaba, tecrübelilerden yorum isterim

Selam sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kuzum
Bu cinsiyeti devlette mi yoksa özel de mi öğrendiniz

Selam.Aynısını ben yaşadım kız dedi erkek dediBir erkek annesi olarak söyleyim 2 tane aşkla bakan gözler bakıcak sanaçok düşkün oluyorlar annelerine benimki öyle birde banada benziyorumarım ikinci oğluşumda öyle olur

Yalnış yazdım doktor kız dedi ama erkekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…