- 8 Şubat 2025
- 53
- 41
- 3
Bugün anne bebek çanta setim geldi. Sadece onu aldım şimdilik indirimdeydi. Bende tam 16 haftalık hamileyim. Beklicem 1-1 buçuk ay daha.kızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün anne bebek çanta setim geldi. Sadece onu aldım şimdilik indirimdeydi. Bende tam 16 haftalık hamileyim. Beklicem 1-1 buçuk ay daha.kızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
Banda bakarmısınbakayım sanason adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at
![]()
Ayy ben yaptımda olmadı herhalde bişey çıkmadı
Ya ne güzel bi kız bi erkekSelam kızlar Dr kontrolüm vardı ikizlerinin cinsiyeti belli oldu 1 kızım 1 oğlum olacakmış inşallah![]()
Çok beğendiğim, tertemiz çok güzel bir isimKızlar isim düşündüm kızım için: İnci
Nasıl sizce? İki isim koyacağız ikinci ismi daha düşünemedik ama inci nasıl sizce
Çok güzel bende beğeniyorum...Bizede Dr kız dedi ama tahmin yürüttü önümüzdeki günlerde belli olur inşallahKızlar isim düşündüm kızım için: İnci
Nasıl sizce? İki isim koyacağız ikinci ismi daha düşünemedik ama inci nasıl sizce
Bence kızdır o zaman :)) Zeynep ada da çok güzel ben de seviyorum bu isimleri eşim beğenmiyor İnci’yi beğendirebildimÇok güzel bende beğeniyorum...Bizede Dr kız dedi ama tahmin yürüttü önümüzdeki günlerde belli olur inşallah
Bizde Zeynep Ada düşünüyoruz.
Sağolun 2 kızım daha vardı 3. Yu isterken bi anda 4 çocuk annesi olacağım. 3 kız 1 erkek Allah nasip ederseYa ne güzel bi kız bi erkekgözünüz aydın sağlıkla inşallah
Bence kızdır o zaman :)) Zeynep ada da çok güzel ben de seviyorum bu isimleri eşim beğenmiyor İnci’yi beğendirebildim![]()
aaa doğru çıktı kız diyor Heryerden baktım erkek diyordu
Evet daha zamanla kesin kararı veririz doğuma yakınİnci ismini bende düşündüm de benim eşim de Zeyneple uyumlu olarak Ada daha güzel dedi. Bakalım daha zamanımız var değişedebilir
![]()
Ya sevindim beğenmeneÇok beğendiğim, tertemiz çok güzel bir isimben Nil ismini de çok beğeniyorum. Benim kızım da Talya olacak inşallah
![]()
İnci ismini çok beğeniyorum ama eşim hiç istemedi o yüzden düşünce de kalmıştı favorimdirKızlar isim düşündüm kızım için: İnci
Merhaba aslen nerelisiniz merak ettimBende 16+4 üm hâla başlamadım cinsıyyetı dahi bilmiyorum![]()
İnci ismini çok beğeniyorum ama eşim hiç istemedi o yüzden düşünce de kalmıştı favorimdir![]()
Selam sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kuzumKızlar selam
15+0’dayken ultrasona girdim ve bebişimizin erkek olduğunu öğrendim. Çok şaşkınım, kız olduğuna o kadar emindim ki merak bile etmiyordum aslında ultrasonuşimdi kendimi yeniden hamile olduğumu öğrenmiş gibi hissediyorum
oğlan annesi olmak nasıl olacak acaba, tecrübelilerden yorum isterim
![]()
Selam.Aynısını ben yaşadım kız dedi erkek dediKızlar selam![]()
15+0’dayken ultrasona girdim ve bebişimizin erkek olduğunu öğrendim. Çok şaşkınım, kız olduğuna o kadar emindim ki merak bile etmiyordum aslında ultrasonuşimdi kendimi yeniden hamile olduğumu öğrenmiş gibi hissediyorum
oğlan annesi olmak nasıl olacak acaba, tecrübelilerden yorum isterim
![]()
Yalnış yazdım doktor kız dedi ama erkekmişSelam.Aynısını ben yaşadım kız dedi erkek dediBir erkek annesi olarak söyleyim 2 tane aşkla bakan gözler bakıcak sana
çok düşkün oluyorlar annelerine benimki öyle birde banada benziyor
umarım ikinci oğluşumda öyle olur
![]()