Anneler 2. Gebelik ve üstü olanlar 17. Haftamdayım ve öğleden beri kasılmam var rahmim kasılıyor sancı hafif ilk gebelikten bunun kasılma olduğunu biliyorum bu haftalarda normal mi ?
Sırf bu sebepten doktorum hiç 2’li bile yaptırmadı bana, yaş 30 üstü olduğunda tamamen matematiksel oran yüksek çıkıyo dedi. Kendini strese sokmana değmez 2’li 3’lü 4’lü uğraşmana dahi gerek yok direkt fetal dna’yı yap geç kafan rahat olsun demişti. Öyle de yaptık. Sonucumuz temiz geldi çok şükür içiniz rahat olsun stres yapmayın siz de, yapın testi geçin. Cinsiyeti de kesin öğreniyosunuz işin romantik kısmı da o oluyo zaten
Çok mantıklı gerçekten. Geçen yıl Nisan'da doğum yapmıştım ikili de sorun çıkmadı herşey güzeldi bu seferde öyle olur zannettim inşallah temiz gelir de rahatlarız bizde
Sırf bu sebepten doktorum hiç 2’li bile yaptırmadı bana, yaş 30 üstü olduğunda tamamen matematiksel oran yüksek çıkıyo dedi. Kendini strese sokmana değmez 2’li 3’lü 4’lü uğraşmana dahi gerek yok direkt fetal dna’yı yap geç kafan rahat olsun demişti. Öyle de yaptık. Sonucumuz temiz geldi çok şükür içiniz rahat olsun stres yapmayın siz de, yapın testi geçin. Cinsiyeti de kesin öğreniyosunuz işin romantik kısmı da o oluyo zaten
Merhaba.
Fetal dna için ne kadar ücret ödediniz acaba?
Bir de 12.haftada mı yapılıyordu? Hangi haftanızda yaptırdınız?
Nasip olursa 2.gebeliğimde ben de yaptıracağım. Fikir almak istiyorum
Anneler 2. Gebelik ve üstü olanlar 17. Haftamdayım ve öğleden beri kasılmam var rahmim kasılıyor sancı hafif ilk gebelikten bunun kasılma olduğunu biliyorum bu haftalarda normal mi ?
Canım Normal değil ancak tehlikeli de olmayabilir. Ne yedin onu düşün? Nohut soda f, fazla kaçamak vs bol et?? Yediklerinden kasılıyor olabilir onu sancı sanabilirsin.. bol suç iç dinlen bekle uzun süre yemek yeme bence geçmezse tabiki doktora gidersin
..ama yine de emin olmak için doktora gidebilirsin ben çok kötü değilsen diye belki yemeklerdendir diye düşündüm
Merhaba.
Fiyatlar şehirden şehire bile değişiyor. Ben Türkiye’de Genoks firmasında 15bine yaptırdım. 10.haftadan sonra hemen verebilirsiniz dediler, 10+4 te vermiştim. Fakat bazılarında fetal dna oranı daha geç kana karışabiliyormuş sanırım. 11-12. Hafta daha güvenli olabilir.
Bende çin takvimi ve yüzük testi yapmıştım doğru çıktı ilk çocuğum erkek onda da doğru çıkmıştı. Ama happy momda falanda okuduklarımdan sonra şuan en güçlü teoriler arasında sağ sola yerleşmeye göre cinsiyet var bence. Benim oğlum sağdaydı bu kız olacak ve solda
Merhaba.
Merhaba,
Firma bana 10. Hafta itibariyle yapabileceklerini söyledi ama ben 12. Haftada verdim testi fetal fraksiyon oranı daha yüksek olsun diye. Fiyatı da normalde 13.000 tl demişlerdi.
Bende çin takvimi ve yüzük testi yapmıştım doğru çıktı ilk çocuğum erkek onda da doğru çıkmıştı. Ama happy momda falanda okuduklarımdan sonra şuan en güçlü teoriler arasında sağ sola yerleşmeye göre cinsiyet var bence. Benim oğlum sağdaydı bu kız olacak ve solda