• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar son trimesterde daha fazla sıkıntılar olacak herkes inşallah sağ salim alır bebeğini kucağına ama tam zamaninda 🙂

Eklentiler

• 1000333643.webp
    1000333643.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 27
Karnım çok sertleşmeye başladı kaç dakika oldu daha geçmedi hemşireye dedim nst ye geleceğiz birazdan dedi endol verdiler ama sancı gelip gidiyor
Canım bence stresten de öyle oluyor, bebekler hissediyor, benim hastaneye yatış yaptığımızda stresten bebiş hiç durmadı biyere toplanıp durdu onlarda hissediyor, eminim daha duracak bebişin ve küveze girmeyecek 🙏 Rabbim yardımcın olsun, hastanede emin ellerdesin ameliyat vs olursa ailen hemen gelir, iyi düşün iyi olsun lütfen 🤲

Benim şu 10 dk dır sert yumuşamadı bir türlü nst ye geleceğiz zaten dediler de bayağı rahatsız ediyor biriyle konuşunca ağlıyorum direkt nasıl olacak diye şehir hastanesi uzak biliyorsun kimse de yok bişey olsa tek başıma ne yapacağım bilmiyorum
Zor evet ama azıcık sakinleştirmeye çalış kendini, inşallah bir şey olmaz. Stres yaptıkça daha da kasılırsın kötüyü düşünme bak hafta başı bir yakınımla konuştum 32 haftalık o da, bebek neredeyse doğmak üzereymiş iğne filan yapmışlar durdurmuşlar doğumu, şuan yatıyor evinde nst de çok yüksek sancısı çıkmış ama sakin kalıp stres yapmadan evine gitti yatıyor. Sen de oradan sağlıkla çıkacağını hayal et buna odaklan. Yalnız değilsin 🤜🏻

1 kere yapıldı çok az var o da önemli seviyede değil dedi İnş 4 hafta gidersek sağlıklı doğar tek duam o şuan
Çok güzel şuan her şey yolunda. Stres yapma ben inanıyorum bebişe küvezde büyüyeceğine annesinin karnında büyümeyi tercih edecek.

Bakalım canım gelip gidiyor kasığımı bıçakla kesiyorlar sanki bunu 2 hafta önce de söyledim bişey yapmadılar idrar yolu enfeksiyonum çok fazla çıkmış ondan oldu sanırım böyle

Karnım çok sertleşmeye başladı kaç dakika oldu daha geçmedi hemşireye dedim nst ye geleceğiz birazdan dedi endol verdiler ama sancı gelip gidiyor

Çok geçmiş olsun canım umarım sağlıkla gününde gelsin bebişin

Bende de var. Bugün biraz evi süpürdüm akşam yine başladı. Artık yapmayacağım. Biraz ayakta kalsam akşamına kasılıyorum. Karnım taş gibi. Doktor beni nst ye gönderdi bunun için ama sancım çıkmadı çok şükür. Dinlen kendini yorma dedi, inan hiç bir şey yapmasam da sadece ayakta kalmak bile zorluyor artık
Bu akşam üzerinden beri bende de var bı taş gibi oluyo sanki ittiriyo gibi sonra geciyo sonra yine oluyo

Canım bence stresten de öyle oluyor, bebekler hissediyor, benim hastaneye yatış yaptığımızda stresten bebiş hiç durmadı biyere toplanıp durdu onlarda hissediyor, eminim daha duracak bebişin ve küveze girmeyecek 🙏 Rabbim yardımcın olsun, hastanede emin ellerdesin ameliyat vs olursa ailen hemen gelir, iyi düşün iyi olsun lütfen 🤲
İnş dediğin gibi olur canım kuvez süreci de çok yıpratıcı Bi süreç çünkü

Zor evet ama azıcık sakinleştirmeye çalış kendini, inşallah bir şey olmaz. Stres yaptıkça daha da kasılırsın kötüyü düşünme bak hafta başı bir yakınımla konuştum 32 haftalık o da, bebek neredeyse doğmak üzereymiş iğne filan yapmışlar durdurmuşlar doğumu, şuan yatıyor evinde nst de çok yüksek sancısı çıkmış ama sakin kalıp stres yapmadan evine gitti yatıyor. Sen de oradan sağlıkla çıkacağını hayal et buna odaklan. Yalnız değilsin 🤜🏻
Benim de durdururlar İnş ama ben Bi türlü ilgili doktor bulamadım 2 hafta önce önlem alsalar bugün böyle olmazdı maddi durum iyi olsaydı kesinlikle 2 doktor yapacaktım olmadı oğlumda gittiğim özel doktor çok iyiydi

Çok güzel şuan her şey yolunda. Stres yapma ben inanıyorum bebişe küvezde büyüyeceğine annesinin karnında büyümeyi tercih edecek.
İnş öyle olur birazdan tekrar nst çekecekler hemşirelerde ters nst çekiliyor çocuk yer değiştirdi kalp atışı gitti bana kızıyor ki daha önce nst çekmedin mi deyip cihazın yerini değiştirdi yanımda dur o zaman takıp niye gidiyorsun

Benim şu 10 dk dır sert yumuşamadı bir türlü nst ye geleceğiz zaten dediler de bayağı rahatsız ediyor biriyle konuşunca ağlıyorum direkt nasıl olacak diye şehir hastanesi uzak biliyorsun kimse de yok bişey olsa tek başıma ne yapacağım bilmiyorum
Evet biliyorum çok uzak ..
Ama öyle düşünme, bisey olmayacak Allahın izniyle ,ki çevre yolundan taksiyle ya da arabanızla 20 dk falan sürer
Ama iyi düşünelim hiç gerek kalmasın acil gelmelerine

Evet biliyorum çok uzak ..
Ama öyle düşünme, bisey olmayacak Allahın izniyle ,ki çevre yolundan taksiyle ya da arabanızla 20 dk falan sürer
Ama iyi düşünelim hiç gerek kalmasın acil gelmelerine
İnş canım sancım oluyor aksilik gibi nst ye girince geçiyor nst de çıksa hiç olmazsa bişey yaparlardı

O zaman sancin yalancı sanci falan mı ?
Yani bilgim yokta , kendimce bir fikir yürüttüm
Bu hunilesmenin çözümü yok mu
Sık olmadığı sürece yalancı sancı ama her sancı benim için tehlikeli hunileşmenin tek çaresi kalkmadan yatmak sancının olmaması diğer türlü risk hatta bu grupta serklajlı olan Tuğçe arkadaşımız varmış hunileşme oluşmuş aynı benimki gibi dikişe dayanmış 1 ay önce suyu gelip bebeğini kaybetmiş gruba da yazmamış bana özelden yazdı da 2 gün önce şimdi aynısını ben yaşıyorum

Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Canım kötü düşünme hemen kocaman oldu bebeğin inş gününde doğar ama gelse bile küçük değil artık kendini sakın üzme. Görümcen kız kardeşin vs yokmu çocukla ilgilenebilecek

Back