Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar istanbul avrupa yakası perinatolog tavsiyesi verebilicek olan var mı??

Kızlar bu kanama alanı neden oluyor ya kanaması olan arkadaşlar doktor bir yorum yaptimi ben sordum çoğu şeyden olabilir diye bir cevap verdi ben hormonlu spril kullanmıştım 5yıl acaba ondan olabilir mi?Çarşamba günü gene kanamam oldu aklını alıyor insanın ya aşırı kötü bir durum bana en son gittiğimde kanama alanını dert etme bu haftadan sonra düşük riskin yuzde bir ihtimal dedi ama insanın elinde deyil aşırı korkutuyor hala da var kanamam az az geliyor ne güzel bitmişti gene başladı

Ben de aynı durumdayım 1 aydır hiç küçülmedi kanama alanım dışarıya çok kanamam olmuyor ara ara leke şeklinde ama 1 aydır sürekli yatıyorum çalıştığım için rapor verdi doktor bebeğin eşi biraz aşağı yerleşmiş ondan olabilir ama bazı hamilelikler böyle geçer belli bir sebebi yok da dedi. Bu tedirginlik o kadar kötü ki sizi çok iyi anlıyorum

Oğlumdan önce kaybım vardı bide uzun zaman sonra gebe kalmıştım bu gebeliğimden öncede bir kaybım olduğu için arasıda çok az olunca sanırım o sebeble dozunu yüksek verdi canım
Anladım benimde genetik yatkınlığım çıktı pıhtılaşmaya önce ki doğumda da bacağım pıhtı oldu doğumdan sonra o sebeple kullanıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Kanama olayı insanı mahvediyor. Hamileliğimi öğrendiğim aynı gün büyük bir kanama yaşadım. 10 gün işe gitmedim, hâlâ ev işi ve yemek konusunda yardım alıyorum. Çünkü önceliğim bebeğim sağolsun annem kayınvalidem eşim çok yardımcı . Moralimi yüksek tutup , gereksiz strese girmedim. Yapabileceğim işleri yapıyorum kendimi asla zorlamıyorum.Araba biraz hızlı kullanırdım sakinledim.Hayatımı yavaş yaşıyorum. Binlerce kez şükürler olsun . 6. haftada kanama alanı görüldü sonra aktif değil dendi. Progestan kullandım vajinal yoldan fitil olarak aldım. 9. haftada kanama alanın yok bitti dendi. Şuan 13. haftadayım.İlacı yavaş yavaş bıraktırdı doktor belki bugün 2. günümdür ilaçsız . İyi hissetmediğim zamanlar ilacımı alıyorum, hayatı daha yavaş çalışıyorum. İşe gidiyorum araba kullanıyorum ama kendimi yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Lütfen yardım almaktan çekinmeyin.

Şifa olsun bedeninize bebeğinize İnşallah tek isteyim o hepimiz sağlıkla kavuşalım

Dün dr gıttım kesenin boş olduğunu söyledi 6 hflık 2 hft geç döllenme alttanda muane etti yine bişi göremedi ve hızlıca ben bu görüntüyü gördüm sanki bişi var dedim ultrasonu kapattı cmtesi dooplere girip görücez dedi eşim video cekmişti bugün bir his actım durdura durdura bunu gördüm başka dr tanıdığım gösterdim oda var dedi

Seni yanlış yönlendirmek istemem canım ama kesenin içinde bir beyazlık var evet için rahat etmediyse başka doktora görün tanıdığın doktora gidip ultrasondamı baktın yoksa oda görüntüyemi yorum yaptı?

Selam kızlar yarın ilk ultrasyon randevum var cok heycanlıyım tedırgınım ınsallh guzel gecerrBırbırımıze dualarımızı eksık etmeyelım ınsallh

Görüntüye baktı 1 gün daha geçsin diye yrn muane olucam

Kızlar kesenin içinde bebiş var mı
Canım kendini hiç strese sokma aceleci doktorlarla da muayeneni devam etttirme gebelik süreci olumlu geçirilmesi gereken bir dönem böyle doktorları hiç sevmiyorum 2. Gebeliğim benide bir doktor başından savmaya çalıştı resmen şikayet ettim orda işini yapan herkes açıklayıcı bilgi vererek soru işaretsiz çıkartmalı gebeyi bence benimde 6. Hafta karından gözükmedi 7 de gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…