• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Hastanede kalmanıza sevindim. İçinizi rahat tutun, daha bugün doktorların videolarını izliyordum 30. Haftadan sonra doğan bebeklerin kuvez desteğiyle ileride sağlık sorunları yaşamama ihtimalleri çok çok yüksek diyordu. Siz stres yapmamaya çalışın, olumlu düşünün. Sizin için ve bebeğiniz için en iyisi olacak! 🙏
İnş canım ya bu haftalarda doğup büyüyen arkadaşlarımın çocukları var da işte arkada çocuk olunca biraz zor oluyor ayrı kalmak idrar yolu enfeksiyonum çok fazla çıkmış sanırım ondan böyle oldu daha doktora sormadım ama

Eğer sancınız yoksa yüreğinizi ferahlatmaya çalışın bence. Stres de çok etkiliyor. Annelik böyle bir şey aklınız şimdi evdeki çocuğunuzda o yüzden de kalmak istemiyorsunuz ama hastanede yatsanız belki 3-4 hafta daha doğumu geciktirebilirler

Düzenleme: sonradan gördüm yatışınız yapılmış. Hakkınızda hayırlısı olsun, iğneyle falan sancıyı durdurabilirler dualarım sizinle
Bakalım canım sancım gelip gidiyor kasığımı bıçakla kesiyorlar sanki bunu 2 hafta önce de söyledim bişey yapmadılar idrar yolu enfeksiyonum çok fazla çıkmış ondan oldu sanırım böyle

Canım sakin olmaya çalış. İnşallah biraz daha bekler bebeğin 🙏🏻 Zaten ciğer geliştirici vs önlemler alınmıştır. Sağlıkla kavuşacaksınız🙏🏻💐
Evet ilk dozu yapıldı yattığımdan beri ağlıyorum refakatçi bile kabul etmediler koca hastanede tekim ev uzak bişey olsa kimsenin haberi bile olmaz

İnş canım ya bu haftalarda doğup büyüyen arkadaşlarımın çocukları var da işte arkada çocuk olunca biraz zor oluyor ayrı kalmak idrar yolu enfeksiyonum çok fazla çıkmış sanırım ondan böyle oldu daha doktora sormadım ama
Canım dua et bol bol gününde sağlıkla gelsin bebişin🤲

Evet ilk dozu yapıldı yattığımdan beri ağlıyorum refakatçi bile kabul etmediler koca hastanede tekim ev uzak bişey olsa kimsenin haberi bile olmaz
Neden birisini kabul etmediler canım, tek başına da çok zor durum, anlıyorum seni😕 umarım bişey olmadan çıkarsınız

Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Çok çok geçmiş olsun tatlım 🙁 inşallah her şey çok iyi gider , yatışını yapmışlar sevindim ,lütfen üzme kendini ağlama, senin şuan üzülmen de kasılmalarını etkiler belki ..
Haftan gayet iyi ,bebegin kilosu iyidir şuan, yeğenim erken doğum ile 800 gr doğmuştu, çok şükür büyüdüler ,Rabbım bütün çocukları korusun ,sağlıkla dogsunlar büyütelim inşallah
Simdi imkanlar çok daha iyi
Ki inşallah gerek kalmaz bebegin sağlıkla durur karnında vaktini beklesin 🤲🏼
Kızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedir 🤕 gerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
O bende de oluyor tatlım
Yani hatta bir ara sertti baya
simdi nedense daha yumusamis
esim bile diyor senin karnin yumusamis diye
doktora da gittim yenilerde,karnimi sormak aklima gelmedi ama yolunda her sey simdilik sükür

Çok çok geçmiş olsun tatlım 🙁 inşallah her şey çok iyi gider , yatışını yapmışlar sevindim ,lütfen üzme kendini ağlama, senin şuan üzülmen de kasılmalarını etkiler belki ..
Haftan gayet iyi ,bebegin kilosu iyidir şuan, yeğenim erken doğum ile 800 gr doğmuştu, çok şükür büyüdüler ,Rabbım bütün çocukları korusun ,sağlıkla dogsunlar büyütelim inşallah

O bende de oluyor tatlım
doktora da gittim yenilerde,karnimi sormak aklima gelmedi ama yolunda her sey simdilik sükür
İnşallah benim de öyle olur ama hiç bu kadar sık olmamıştı.

Kızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedir 🤕 gerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Bende de var. Bugün biraz evi süpürdüm akşam yine başladı. Artık yapmayacağım. Biraz ayakta kalsam akşamına kasılıyorum. Karnım taş gibi. Doktor beni nst ye gönderdi bunun için ama sancım çıkmadı çok şükür. Dinlen kendini yorma dedi, inan hiç bir şey yapmasam da sadece ayakta kalmak bile zorluyor artık

Bende de var. Bugün biraz evi süpürdüm akşam yine başladı. Artık yapmayacağım. Biraz ayakta kalsam akşamına kasılıyorum. Karnım taş gibi. Doktor beni nst ye gönderdi bunun için ama sancım çıkmadı çok şükür. Dinlen kendini yorma dedi, inan hiç bir şey yapmasam da sadece ayakta kalmak bile zorluyor artık
Benim yatarken oluyor 😥 bazen pozisyon değiştiriyorum bazen kalkıp yürüyorum.

Benim yatarken oluyor 😥 bazen pozisyon değiştiriyorum bazen kalkıp yürüyorum.
Yok ayaktayken olmuyor benim de genelde otururken ya da uzanırken oluyor. Ama takip ettim 1 gün hiç ayakta kalmadım eğilmedim vs dikkat ettim o gün olmadı. Bugün yine biraz çamaşır filan vardı onları hallettim akşam başladı.

Nst de sancı çıkmadı ama zaten gündüzleri olmuyor benim akşam oluyor genelde. Doktor sıklaşır şiddetlenirse hemen gel dedi .

Canım dua et bol bol gününde sağlıkla gelsin bebişin🤲
Karnım çok sertleşmeye başladı kaç dakika oldu daha geçmedi hemşireye dedim nst ye geleceğiz birazdan dedi endol verdiler ama sancı gelip gidiyor

Yok ayaktayken olmuyor benim de genelde otururken ya da uzanırken oluyor. Ama takip ettim 1 gün hiç ayakta kalmadım eğilmedim vs dikkat ettim o gün olmadı. Bugün yine biraz çamaşır filan vardı onları hallettim akşam başladı.

Nst de sancı çıkmadı ama zaten gündüzleri olmuyor benim akşam oluyor genelde. Doktor sıklaşır şiddetlenirse hemen gel dedi .
Yarın gideceğim bakalım. 🙏🏼

Neden birisini kabul etmediler canım, tek başına da çok zor durum, anlıyorum seni😕 umarım bişey olmadan çıkarsınız
İşlem gören hastalara refekatçi alıyorlarmış bizde bişey yokmuş öyle dedi tansiyonu falan düşük olanlara kabul ediyorlarmış

O bende de oluyor tatlım
Benim şu 10 dk dır sert yumuşamadı bir türlü nst ye geleceğiz zaten dediler de bayağı rahatsız ediyor biriyle konuşunca ağlıyorum direkt nasıl olacak diye şehir hastanesi uzak biliyorsun kimse de yok bişey olsa tek başıma ne yapacağım bilmiyorum

Bakalım canım sancım gelip gidiyor kasığımı bıçakla kesiyorlar sanki bunu 2 hafta önce de söyledim bişey yapmadılar idrar yolu enfeksiyonum çok fazla çıkmış ondan oldu sanırım böyle
Nst'de sancı çıkıyor mu? Benim arkadaşım iki cm açıklıkla 4 hafta dayandı. İnanıyorum size ❣️

Back