• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ha tamam canım olmazsa mart çıkınca biraz biraz başlayım, tadı nasıldı buarada, ben böyle şeyleri çok zor içerim
10 sene oldu🤭 Ama hatırladığım kadarıyla fena değildi tadı. Ben o ara sürekli biseyler içtiğim için net hatırlayamadım 😂 Yan etkisi süt yapmak olan bir mide ilacı bile kullanmıştım. Tam bir delilik halı😄

Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Allah yardımcınız olsun. Bebiş dikişe dayalı haldeyken bayağı hafta dayanıp ilerleyenleri duydum. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?

Kızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedir 🤕 gerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.

10 sene oldu🤭 Ama hatırladığım kadarıyla fena değildi tadı. Ben o ara sürekli biseyler içtiğim için net hatırlayamadım 😂 Yan etkisi süt yapmak olan bir mide ilacı bile kullanmıştım. Tam bir delilik halı😄
Haha 😃 annelik işte herşeyi yaptırıyor 🤭 bol bol sütümüz olur bebişler de emer Allahın izniyle 🙏🌸

Kızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedir 🤕 gerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Canım ben bu konuda fazla hassasım o nedenle aslında yorum yapmak istemiyorum ama tutamadım da. İhmal etme en azından bir nstye gir. Kafan rahat olsun. Yüksek ihtimalle de normaldir 🙏🏻

Canım bence bebişler büyüdükçe böyle şeyler fazla olmaya başlıyor, cumartesi de doktora gidecekmişin bişey yoktur inşallah 🙏

Magnezyum kullanıyorsan belki çoğaltmayı teklif edebilirsin canım ben normal olduğunu düşünüyorum yorulunca vs çok oluyor

Back