- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.261
Bence hastanede kalmaya calis. Çocuğa bakacak biri mutlaka bulunur. İnşallah biraz daha bekler bebişGözlem altında kalmam lazımmış 2-4 hafta olsa iyi olur dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hastanede kalmaya calis. Çocuğa bakacak biri mutlaka bulunur. İnşallah biraz daha bekler bebişGözlem altında kalmam lazımmış 2-4 hafta olsa iyi olur dedi
10 sene olduHa tamam canım olmazsa mart çıkınca biraz biraz başlayım, tadı nasıldı buarada, ben böyle şeyleri çok zor içerim
Allah yardımcınız olsun. Bebiş dikişe dayalı haldeyken bayağı hafta dayanıp ilerleyenleri duydum. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Haha10 sene olduAma hatırladığım kadarıyla fena değildi tadı. Ben o ara sürekli biseyler içtiğim için net hatırlayamadım
Yan etkisi süt yapmak olan bir mide ilacı bile kullanmıştım. Tam bir delilik halı
![]()
Canım ben bu konuda fazla hassasım o nedenle aslında yorum yapmak istemiyorum ama tutamadım da. İhmal etme en azından bir nstye gir. Kafan rahat olsun. Yüksek ihtimalle de normaldirKızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedirgerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Canım bebişi bırakacağın biyer olsa keşke ya, dua ediyorum bebişin dayansın gününde gelsin çok dikkat et lütfenKızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Teşekkür ederim canım, evet inşallah önemli bir şey yoktur.Canım ben bu konuda fazla hassasım o nedenle aslında yorum yapmak istemiyorum ama tutamadım da. İhmal etme en azından bir nstye gir. Kafan rahat olsun. Yüksek ihtimalle de normaldir![]()
Canım bence bebişler büyüdükçe böyle şeyler fazla olmaya başlıyor, cumartesi de doktora gidecekmişin bişey yoktur inşallahKızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedirgerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
İnşallah canım bir yanım artık normal diyor bir yanım evham yapıyor.Canım bence bebişler büyüdükçe böyle şeyler fazla olmaya başlıyor, cumartesi de doktora gidecekmişin bişey yoktur inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım. Napmayı düşünüyorsun yatış muhtemelen yarın da gitsen verirGözlem altında kalmam lazımmış 2-4 hafta olsa iyi olur dedi
Magnezyum kullanıyorsan belki çoğaltmayı teklif edebilirsin canım ben normal olduğunu düşünüyorum yorulunca vs çok oluyorKızlar akşamdan beri karnım çok sertleşiyor. 32.haftaya girdim güncelleme mi geldi nedirgerildim biraz, doktora yazdım cevap bekliyorum. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Magnezyum günde 1 tane kullanıyorum dediğin gibi belki 2 ye çıkarır ama nstye gireceğim sanırım. Bakalım artık.Magnezyum kullanıyorsan belki çoğaltmayı teklif edebilirsin canım ben normal olduğunu düşünüyorum yorulunca vs çok oluyor
İnşallah çıkmaz . Ama eğer ki çıkarsa ilaçla durduruyorlar. Kaygılanma canımDoktorum yarın gel dedi inşallah sancım çıkmaz kızlar dua edin bana.
İnşallah.İnşallah çıkmaz . Ama eğer ki çıkarsa ilaçla durduruyorlar. Kaygılanma canım![]()
Çok normal canım, bende heran herşeyi kafaya takıyorum, annelik iç güdüsü bunlarİnşallah canım bir yanım artık normal diyor bir yanım evham yapıyor.![]()
İnşallah canım, sağlıkla zamanında gelsinler yeter ki.Çok normal canım, bende heran herşeyi kafaya takıyorum, annelik iç güdüsü bunlarbebişlerimizi gününde sağlıkla alacaz ben inanıyorum
![]()
Amin canım aminİnşallah canım, sağlıkla zamanında gelsinler yeter ki.![]()
Çok mu sık oluyorki canım yorulunca biraz fazla olabiliyorrDoktorum yarın gel dedi inşallah sancım çıkmaz kızlar dua edin bana.