Hep iyi olun inşallah canımGeçmiş olsun canım. Ilac falan verdimi Dr. Bende Allah'a şükür iyiyim
Tez zamanda iyileşin inşallahHep iyi olun inşallah canımTek kullanımlık toz ilaç verdi ama fayda yok o nedenle kasık ağrım da var. Acil pek birşey yapmıyor kadın doğuma randevu almaya çalışıyorum
MerhabaaaaMerhaba beni de ekler misiniz bu arada
sat 26.11.2024
yaşım 34
ilk çocuğum
tahmini doğum tarihi 03.09.2025
cinsiyet kız :)
Ben de hep kız hissediyordum, doktor 11+6'da ulstrasondan bakıp cinsiyet tahmini için çok erken ama kıza benziyor dedi, fetal dna yaptırdım aynı gün, 1 hafta sonra sonuç çıktı ve kızmış, benim de bulantı kusmam vardı, tatlı canım çekmiyordu ama gördüğüm kadarıyla böyle olup erkek olan da oluyor, çok belirleyici bir şey de değil sanırım.
Amin canımTez zamanda iyileşin inşallahbizde bu gun 9 haftalık olduk
Hahaha gerçektenmiiiiaaaa ben nedense şaşırmadım kızzz , tanımasam hissettim mi nedir
sağlıkla gelsin oğluşun :) isim düşünmeye başladınız mı
Koca karı hurafelerin tam tersi çıktı bendeMerhaba canim hayirli olsun oğluşunu sağlicakla kucağina alirsin inşallah koca kari hurefelerinden hic belirtin varmiydi erkege dair bende cok merk ediyorum cinsiyetini henuz 4hfta daha beklemeliyim bunun için
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah maşallah paşaya
zaten doktorlar bi problem yoksa ayda 1 görmek istiyor. tarama testleri vakti gelmiş yaptırmayı düşünüyorsanız gitmeniz gerekir.Merhabalar güzel anneler ben 10 .hafta içindeyim en son 8. Haftada gittik bebeği gördük kalp atışını duyduk benim pek bir belirtim yok gibi mide bulantısı vs biraz yorgunluk uyku hali ve çok su içme isteği acaba diyorum iyi miidr bişey olmuş mudur bu vesveselerden nasıl kurtulcam sürekli doktora gitmek istemiyorum küçük kızım var hava soğuk
Tarama için 12. Hafta demişti doktorum onu bekliyorum artık inşallah sıkıntı yokturzaten doktorlar bi problem yoksa ayda 1 görmek istiyor. tarama testleri vakti gelmiş yaptırmayı düşünüyorsanız gitmeniz gerekir.
Teşekkür ederim, darısı bilmeyenlerin başına. Rabbim hepimize sağsalim kucağımıa almayı nasip etsin. Herdaim dualarımdasınız
Aminn, evet kız hissediyordum çünki bulantılarım çok fazlaydı. Ve canım tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyor. Tatlıyla aram pek yok. Ultrasondada kıza benziyor yani görenler kız dedi. Bu şekilde olunca hayallere daldım. Hatta herkese beklemeye gerek yok, ben eminim 100% kızım olcak diyordum ve kız eşyaları aldım birkaçtaneSadece hamileliğimi ilk öğrendiğimde rüyamda erkek bebek görmüştüm ama bazen rüyaların tersi çıkar ya. Belkide öyledir diye düşündüm. Büyük şok oldu ama aşırı mutlu oldum, canım oğluşum diyorum şimdiden
Her şey yolundadır olumsuz düşünmeMerhabalar güzel anneler ben 10 .hafta içindeyim en son 8. Haftada gittik bebeği gördük kalp atışını duyduk benim pek bir belirtim yok gibi mide bulantısı vs biraz yorgunluk uyku hali ve çok su içme isteği acaba diyorum iyi miidr bişey olmuş mudur bu vesveselerden nasıl kurtulcam sürekli doktora gitmek istemiyorum küçük kızım var hava soğuk
Bencede kesinlikle çocuğun hakkına girilmiş oluyor ya , bizim yediğimiz yemek o kadar önemli ki bebeğin sağlıklı şekillenmesinde ben şahsen tutmam , çocuğuma bunu yapmamBelki fikir olur kızlar
Allahım o anlarıda nasip etsinKucağına aldığında iyiki diyeceksin kız erkek farketmiyor o duygu bambaşkailk önce kız hissettin diye biraz hayal kuraklığı olmuştur ancak o sadece düşünceden ibaret iyiki olmuş diye seversin her an biliyorum
Bu arada belirtilerimiz aynıymış bulantım çok, tuzlu şeyler yiyorum tatlı canım istemiyor vs ama kızım oluyor benim
Demekki belirtiler ile cinsiyet belli olmuyor.
Sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun sağlıcakla inşallahGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah Hiç bukadar şaşırmamıştım kız bekliyordum
Tmd2020
Cok tesekkur ederim bende yarin gidecegim doktora bakalim insallah.Ben de 9+1 oldum 2 gündür midemde elhamdulillah hiçbir sorun yok. Vajinal akıntım evet benim de azaldı. Bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür. Bence vücudumuz alıştı ve normale dönüyor, stres yapmayalım
Anladım canımEvet duymuştum yanılma payı var ama bilmiyorum aslında ben kendim sordum yine testler olucakmı evet yine dedi tarama olucak 16 haftada birde 24 haftada detaylı ultrason onu zaten biliyordum başkada demedi
Benim o geçti açıkçası 6. ve 7. haftada çok yoğun yaşadım onu şu an yok. Bu arada araştırdığım kadarıyla belirtiler birden gelip birden gidip sonra birden bir daha gelebiliyormuş. Gittiğine ya da geldiğine sevinip ya da üzülmenin sanırım bir faydası yokCok tesekkur ederim bende yarin gidecegim doktora bakalim insallah.
Kasiklarinizda sanci oluyir mu arada benim oda basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?