Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Geçmiş olsun canım. Ilac falan verdimi Dr. Bende Allah'a şükür iyiyim
Hep iyi olun inşallah canım Tek kullanımlık toz ilaç verdi ama fayda yok o nedenle kasık ağrım da var. Acil pek birşey yapmıyor kadın doğuma randevu almaya çalışıyorum

Hep iyi olun inşallah canım Tek kullanımlık toz ilaç verdi ama fayda yok o nedenle kasık ağrım da var. Acil pek birşey yapmıyor kadın doğuma randevu almaya çalışıyorum
Tez zamanda iyileşin inşallah bizde bu gun 9 haftalık olduk

Merhaba beni de ekler misiniz bu arada

sat 26.11.2024
yaşım 34
ilk çocuğum
tahmini doğum tarihi 03.09.2025
cinsiyet kız :)

Ben de hep kız hissediyordum, doktor 11+6'da ulstrasondan bakıp cinsiyet tahmini için çok erken ama kıza benziyor dedi, fetal dna yaptırdım aynı gün, 1 hafta sonra sonuç çıktı ve kızmış, benim de bulantı kusmam vardı, tatlı canım çekmiyordu ama gördüğüm kadarıyla böyle olup erkek olan da oluyor, çok belirleyici bir şey de değil sanırım.

Merhabaaaa
ekledim :)

aaaa ben nedense şaşırmadım kızzz , tanımasam hissettim mi nedir
sağlıkla gelsin oğluşun :) isim düşünmeye başladınız mı
Hahaha gerçektenmiiii beni tanıyanlar hepsi yanlış düşünmüş ben dahil
Merhaba canim hayirli olsun oğluşunu sağlicakla kucağina alirsin inşallah koca kari hurefelerinden hic belirtin varmiydi erkege dair bende cok merk ediyorum cinsiyetini henuz 4hfta daha beklemeliyim bunun için
Koca karı hurafelerin tam tersi çıktı bende sadece kesem ilk ultrasonda fasuyle gibiydi. Ona erkek diyorlar ama herkeste aynımı bilemem
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah maşallah paşaya

Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alırız inşaallah

Merhabalar güzel anneler ben 10 .hafta içindeyim en son 8. Haftada gittik bebeği gördük kalp atışını duyduk benim pek bir belirtim yok gibi mide bulantısı vs biraz yorgunluk uyku hali ve çok su içme isteği acaba diyorum iyi miidr bişey olmuş mudur bu vesveselerden nasıl kurtulcam sürekli doktora gitmek istemiyorum küçük kızım var hava soğuk

zaten doktorlar bi problem yoksa ayda 1 görmek istiyor. tarama testleri vakti gelmiş yaptırmayı düşünüyorsanız gitmeniz gerekir.

Kucağına aldığında iyiki diyeceksin kız erkek farketmiyor o duygu bambaşka ilk önce kız hissettin diye biraz hayal kuraklığı olmuştur ancak o sadece düşünceden ibaret iyiki olmuş diye seversin her an biliyorum

Bu arada belirtilerimiz aynıymış bulantım çok, tuzlu şeyler yiyorum tatlı canım istemiyor vs ama kızım oluyor benim
Demekki belirtiler ile cinsiyet belli olmuyor.
Sağlıkla gelsin

Her şey yolundadır olumsuz düşünme Sürekli belirti olmak zorunda değil benim diğer hamileliklerim sıfır belirtiydi. Çok su içme isteği bende de var ihtiyacın var demekki içini ferah tut

Allahım o anlarıda nasip etsin Evet bencede o belirtiler herkeste farklı oluyor ve cinsiyetle alakası yok ya. Boşuna hurafe demiyorlar

Cok tesekkur ederim bende yarin gidecegim doktora bakalim insallah.
Kasiklarinizda sanci oluyir mu arada benim oda basladi

Merhaba kızlar beni ekleyebilir misiniz?
27 yaşındayım ilk gebeliğim 9 hafta 6 günlük.
Ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-27 at 19.19.08.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2025-02-27 at 19.19.50.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2025-02-27 at 19.20.20.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 30
Evet duymuştum yanılma payı var ama bilmiyorum aslında ben kendim sordum yine testler olucakmı evet yine dedi tarama olucak 16 haftada birde 24 haftada detaylı ultrason onu zaten biliyordum başkada demedi
Anladım canım

Cok tesekkur ederim bende yarin gidecegim doktora bakalim insallah.
Kasiklarinizda sanci oluyir mu arada benim oda basladi
Benim o geçti açıkçası 6. ve 7. haftada çok yoğun yaşadım onu şu an yok. Bu arada araştırdığım kadarıyla belirtiler birden gelip birden gidip sonra birden bir daha gelebiliyormuş. Gittiğine ya da geldiğine sevinip ya da üzülmenin sanırım bir faydası yok Çok değişken bir süreç.
Yalnız bende garip bir şekilde sırt ağrısı var mesela 2 haftadır. Kürek kemiklerimin oralar özellikle. Bu kadar erken olur mu bilemedim. Sizde var mı öyle bir durum ?

Hanımlar bu tarama testleri yaptırmanın bebeğimizin sağlıklı olup olmadığını bilmek haricinde neye yarıyor, burdan alınan sonuca göre anne karnında başlanabilen bir tedavi var mı eğer yoksa ve bebeği aldırmak istemiyorsak neden bu testi yaptırmalıyız, cinsiyet öğreniliyormuş sanırım ama o da ileriki haftalarda iyice kesinleşmiyor mu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…