Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Bende hiç sırt agrisi yok canim inşallah seninkide gecer.bende bu ara sadece sqnci girip cikiyor korkuyorum bundan once ikiz gebelikte düşükle sonuclandi sanci ve sonrasi kanama gormustum. bunda sanci olmasi beni korkutuyor inşallah kolaylikla gecer hamileligimiz canim

Her şey yolundadır olumsuz düşünme Sürekli belirti olmak zorunda değil benim diğer hamileliklerim sıfır belirtiydi. Çok su içme isteği bende de var ihtiyacın var demekki içini ferah tut
İnşallah teşekkür ederim ilk hamilelik belirtiler olunca şimdi olmayınca endişe ettim kontrole gidince geçer endişeler sanırım

Kızlar 12.haftadayım tarama testleri zamanı gelmiş ama fetal ikili üçlü hiçbir tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum.Kızımda da yaptırmamıştım.O değil de ikincide hep mi böyle oluyor daha bir kere gittim dr’a 16. haftaya kadar da gitmeyi düşünmüyorum.Kızımda ayda iki kere giderdim merak ederdim bunda hiç öyle bir istek yok.Aradan 7 yıl geçti yaştan mı yoksa ikinci gebelikler hep mi böyle

Yaştan diğil kesin benden küçüksünve benimde ikinci gebeliğim bu aradaçok isterim senin gibi relax olayım çok

İnşallah teşekkür ederim ilk hamilelik belirtiler olunca şimdi olmayınca endişe ettim kontrole gidince geçer endişeler sanırım
Ayı Benm gibi belirti yok ondan dolayı akılda deli sorular en son 8. Haftada gittim yarın da kontrolüm var doktorum çok normal dedi belirti olmaması bulantı vs vs hatta ne güzel rahat geçiriyorsun şanslısın dedi ama işte bi belirti arıyor insan sadece yüzüm bi tahriş oldu

Kizlar resim görünüyor mu bilmiyorum ama anti toxoplazma igg 246.8 pozitif bende bu test sıkıntılı çıkmis parazitmis hayvan sever biriyim kedim vardı kayboldu acaba ondan beri mi var bebeğime bir zararı olurmu
Canım bu daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğin anlamına geliyor IGG antikorlu olduğunu gösteriyor eskiden geçirmişsin

Yaştan diğil kesin benden küçüksünve benimde ikinci gebeliğim bu aradaçok isterim senin gibi relax olayım çok
Merhaba nasılsın bende çok doktora gidemedim en son 10. Hafta devlete gittim 12. Haftadayım bir kaç gün içinde nıpt için kan vericem siz verdiniz mi hangi laboratuvar ya da firma acaba Genoks Ankara iyi midir ?

İlk gebeliğimde bende çok erken başladı 2. Ayda herkes daha dur son aylarda olur falan dedi kimse inanmadı en çok ağrıyı ilk başta çektim 14. Hafta falan geçti tahminim rahim ilk büyümeyi o evrede yapıyor zayıfsan ben öyleydim bence kaslar geriliyor ama geçiyor tamamen ve bir daha ağrı yaşamıyorsun doğuma kadar inşallah seninde öyle olur özellikle gece ağrırdı kalkıp gezinip yeniden yatmak zorunda kalırdım

Ya evet bana da kimse inanmıyor üşütmüşsündür diyorlar, üşütme ağrısı değil ben anlamaz mıyım inşallah dediğin gibi olur çünkü başka bir derdim yok elhamdulillah sırtım da geçerse değmeyin keyfime

bebeklerin başak burcu olması ve bu burçta kimseyi tanımamakaçıkçası burçların özelliklerine inanıyorum.
aynı burçtan kızım var. şöyle söyleyeyim elinde ıslak mendille dolaşıyor ağzı kirlensin anne sil, eli kirlensin ıııhhh sil. ayakkabısını düzeltmesi filan. bunlar bence öğretiilecek şeyler değil içinden geliyor. kardeşi de allah nasip ederse başak olacak. sırtım yere gelmez benim

benimde aynı yaaa ilk haftalar daha önce düşük yaptığım için endişeliydim sonra şükür gördükten sonra rahatladım.

anne karnında tedavi edilen hastalıklar var mı bilmiyorum ama çok büyük hastalıklar oluyor mesela. o durumları önceden bilmek aldırmak isteyenler olabiliyor. sadece cinsiyet için o kadar para verilmez bence
dediğin gibi zaten öğreniliyor

Merhaba kızlar beni ekleyebilir misiniz?
27 yaşındayım ilk gebeliğim 9 hafta 6 günlük.
Ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Merhabaaaa
son adet tarihi , beklenen doğum tarihini de yazar mısın

Aynen öyle hatta midem bulansa mı acaba diyo insan doktorun dediği gibi aslında şanslıyız benim 10 aylık bi kızımda var kolay olması benim için büyük şans

Ayy super uçlu olursunuz evi temizlersiniz beraber

Ahahah ondan mı diyorsun olabilir.(Bu arada yine de belirteyim yaşım 33 ) Aslında relax gibi görünen aklında binbir türlü anksiyetik düşüncelerle boğuşan biriyim Ama bu gebeliğimde değişik bir boşvermişlik var

bebeklerin başak burcu olması ve bu burçta kimseyi tanımamakaçıkçası burçların özelliklerine inanıyorum.
Ya benim eşim başak dünyanın en temiz kalpli, uyumlu, temiz, anlaşması kolay, konuşkan, dışa dönük, özgüvenli, tuttuğunu koparan insanıdır ben de başak olacağı için inanılmaz mutluyum

Hepinize günaydın.
Ebebek indirimlerinden 3 takım aldım. ( bebek doğmadan neler alanlar var ) Heveslendim ve zor frenledim. Allah’ım ne güzel bir duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…