Benim hala göbeğim yok çıksın diye bekliyorum hastanede görüyorum aynı haftadayız ama onların göbekleri var hevesim var göbeğe. 14. Haftam çok şükür ilk zamanlarda yaşadığım etkiler yok sadece koku hassasiyeti var. Kilo almadım hiç. Arkadaşım benden 1 hafta ileride o kilo verdiği halde göbeği çıktı. Benim gibi olan var mı zayıf mı olacak acabs
Oğlum 3200 doğdu onunla alakası yok bende çok düşünüyordum neden karnım çıkmıyor resmen 5 ayında çok az karnım çıkmaya başladı şimdide ikinci gebelik olduğu için daha erken başlamış çıkmaya ama aşırı diğil kendimde zayıfım iç karnım geniş demekki
Kızlar bugün ikili tarama kan sonucumuz temiz çıktı çok şükür,doktor cinsiyet için 3 hafta sonra çağırdı.16.haftayi beklicekmişiz, nasıl sabredicem bilmiyorum Ruyamda kız bebek emzirirken kendimi görmeye başladım bile,bilinc altım fenalardaa
12-13 haftalarda öğrenen çok var diye biraz israr ettim doktora ama Bizim doktor 16dan önce bakmıyorum dedi cinsiyet.dedim hiç mi bakmiyosunuz azıcık ucundan baksanız belki görünürdü
12-13 haftalarda öğrenen çok var diye biraz israr ettim doktora ama Bizim doktor 16dan önce bakmıyorum dedi cinsiyet.dedim hiç mi bakmiyosunuz azıcık ucundan baksanız belki görünürdü
Ben kızımı 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim bunu da 16 haftadan sonra ogrenicem buyuk ihtimal daha ikili tarama icin 2 haftam var 6 hafta nasil beklerim bilmiyorum ama beklicem
Ben kızımı 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim bunu da 16 haftadan sonra ogrenicem buyuk ihtimal daha ikili tarama icin 2 haftam var 6 hafta nasil beklerim bilmiyorum ama beklicem
Aman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bir önemi yok ama ilk çocuk diye mi bilmiyorum heveslik var birşeyler almak, alışveriş yapmak istiyorum belli olsa da minik minik şeyler alsam diye bir heyecan var
Kizlar resim görünüyor mu bilmiyorum ama anti toxoplazma igg 246.8 pozitif bende bu test sıkıntılı çıkmis parazitmis hayvan sever biriyim kedim vardı kayboldu acaba ondan beri mi var bebeğime bir zararı olurmu
Canım merhaba bende hayvan severim kedim de var iç dış parazit herseyini yaptırdım. Ve giriş katında oturuyorum balkona baya kediler yatsın diye yer yaptım. Onlara dokununca direk ellerimi yıkıyorum. Kendi kedimi odama sokmuyorum. Benim toksoplazam negatif çıktı. Onlara dokunduktan sonra kapının koluna bile elleme. Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz
Aman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bir önemi yok ama ilk çocuk diye mi bilmiyorum heveslik var birşeyler almak, alışveriş yapmak istiyorum belli olsa da minik minik şeyler alsam diye bir heyecan var