Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Oğlum 3200 doğdu onunla alakası yok bende çok düşünüyordum neden karnım çıkmıyor resmen 5 ayında çok az karnım çıkmaya başladı şimdide ikinci gebelik olduğu için daha erken başlamış çıkmaya ama aşırı diğil kendimde zayıfım iç karnım geniş demekki
Anemin hemen göbeği çıkarmış benim popom büyüdü ki normalde kiloyu göbekten alıyorum
Ben hiç gebe gibi görünmüyorum mide bulantılarım olduğu için sanki yüzüm düşmüş

Gözün aydın ay banada dedi 16 hafta gel nasıl beklicem

12-13 haftalarda öğrenen çok var diye biraz israr ettim doktora ama Bizim doktor 16dan önce bakmıyorum dedi cinsiyet.dedim hiç mi bakmiyosunuz azıcık ucundan baksanız belki görünürdü

12-13 haftalarda öğrenen çok var diye biraz israr ettim doktora ama Bizim doktor 16dan önce bakmıyorum dedi cinsiyet.dedim hiç mi bakmiyosunuz azıcık ucundan baksanız belki görünürdü
Bana kız dedi ama tabi kesin demedi merakta kaldım öyle

Ben kızımı 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim bunu da 16 haftadan sonra ogrenicem buyuk ihtimal daha ikili tarama icin 2 haftam var 6 hafta nasil beklerim bilmiyorum ama beklicem

Kızlar bi sene hep erkek kız senesi diyorlar ya bu sene ne senesi bilen var mı

Ben kızımı 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim bunu da 16 haftadan sonra ogrenicem buyuk ihtimal daha ikili tarama icin 2 haftam var 6 hafta nasil beklerim bilmiyorum ama beklicem
İkili taramada belki söyler doktorun, bazılarına öyle olmuş

Bana kız dedi ama tabi kesin demedi merakta kaldım öyle
Aman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bir önemi yok ama ilk çocuk diye mi bilmiyorum heveslik var birşeyler almak, alışveriş yapmak istiyorum belli olsa da minik minik şeyler alsam diye bir heyecan var

İyi akşamlar kızlar iştahınız nasıl acıkınca yiyor musunuz yoksa kilo almamak için kendinizi tutuyor musunuz?

Kizlar resim görünüyor mu bilmiyorum ama anti toxoplazma igg 246.8 pozitif bende bu test sıkıntılı çıkmis parazitmis hayvan sever biriyim kedim vardı kayboldu acaba ondan beri mi var bebeğime bir zararı olurmu
Canım merhaba bende hayvan severim kedim de var iç dış parazit herseyini yaptırdım. Ve giriş katında oturuyorum balkona baya kediler yatsın diye yer yaptım. Onlara dokununca direk ellerimi yıkıyorum. Kendi kedimi odama sokmuyorum. Benim toksoplazam negatif çıktı. Onlara dokunduktan sonra kapının koluna bile elleme. Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz

Aman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bir önemi yok ama ilk çocuk diye mi bilmiyorum heveslik var birşeyler almak, alışveriş yapmak istiyorum belli olsa da minik minik şeyler alsam diye bir heyecan var
Tabi önce sağlık hiçbir zaman benim içinde cinsiyet önemli olmamış ama bende ilk olmasa bile yine diyorum kesin öğreneyim almaya başlayım

İyi akşamlar kızlar iştahınız nasıl acıkınca yiyor musunuz yoksa kilo almamak için kendinizi tutuyor musunuz?
İyi akşamlar.Yok kilo hiç umrumda diğil benim zayıfım belki ondan ama ekmek yememeğe çalışıyorum buna dikkat ediyorum

İyi akşamlar.Yok kilo hiç umrumda diğil benim zayıfım belki ondan ama ekmek yememeğe çalışıyorum buna dikkat ediyorum
Akşam aç yatarken vicdan azabı çekiyorum da bazen açlığa dayanamayıp akşamları yemek yiyorum bu kanama ilaçlar vs de benim düzenimi bozdu

Akşam aç yatarken vicdan azabı çekiyorum da bazen açlığa dayanamayıp akşamları yemek yiyorum bu kanama ilaçlar vs de benim düzenimi bozdu
Hiç öyle düşünme benimde bulantılarım düşün akşam 9 sonra hafifliyor o zaman normal insan gibi yemek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…