Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Bendede yaş 36amaan ben ne düşüncelerle boğuşuyorum hiç kendi harakterimi sevmiyorum kendime zarar

Kızlar merhaba, dün hastaneden çıktım çok şükür kanamam lekeye döndü. Sabah doktora bugün için rapor yazdırmaya gittim o sırada cinsiyet için baktı hiç belli değil dedi. Sizlerden duydukça ben de hevesleniyorum. İçimden erkek oalcak gibi geçiyor ama bakalım hayırlısı

ya bende o kadar erkek hissediyorum ki kız çıkarsa çok şaşırıcam.
kız ismi bile gelmiyor aklıma, hep erkek ismi düşünüyorum

Kizlar ben gebelik te yapilan kan testlerini devlette vermiştim Yarin doktoruma göstercen bugun saglik ocagina gebelik icin kayit yaptirdim hemşire tekrar burda kan vermen gerek dedi hastanede verdim dedim burdada ekstra vermen gerek dedi anlamadim başina gelen varmi

Merhaba benim de sizinle aynı son adet tarihim 20 Aralık, nasıl geçiyor süreciniz?
Çok şükür rahat geçiyor. 9 haftalık iken gittiğimizde bebeğe yakın kanama alanı oluşmuş çok küçükmüş. Yinede progestan kullanımı önerdi doktorumuz. Doktor seçimi için kararsızım. Siz hangi ildesiniz?

yok ama saçma, e-nabızdan artık her şey çıkıyor.
ben direkt sağlık ocağında yaptım sonuçları da doktoruma gönderdim. oldu bitti

Banada sacma geldi saglik ocagi ile de inatlaşmak istemiyorum şimdi inatlşsam ileriki donemlerde tavir alirlar bana.
Ben hastanede 6. Haftamda yapmıştım 12. Haftamda sağlık ocağı tekrardan değerlerine bakalım istersen dedi. Olur dedim tekrar kan verdim. Kötü niyet yoktur bence bir de kendileri değerlendirmek istemişlerdir. Hatta ebe bir sonraki geldiğinde bebeği de dinleriz demişti. Cihazları eski olduğundan şimdi duyamayiz seni paniğe sokmayalim durduk yere dedi

o zaman test yaptırmama gerek yok teşekkür ederim dönüş için Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

yaş 27, ilk gebelik düşük oldu bu ikinci gebeliğim haftası 10+4, SAT 9 Aralık, tahmini doğum 22 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…