Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
ya bende o kadar erkek hissediyorum ki kız çıkarsa çok şaşırıcam.
kız ismi bile gelmiyor aklıma, hep erkek ismi düşünüyorum
Aslında bir oğlum var kız olsa fena olmaz ama niyeyse hep erkek gibi geliyor oğlumda da hep erkek hissetmiştim adını bile hazırlamıştık daha ilk haftalardan

Benim hala göbeğim yok çıksın diye bekliyorum hastanede görüyorum aynı haftadayız ama onların göbekleri var hevesim var göbeğe. 14. Haftam çok şükür ilk zamanlarda yaşadığım etkiler yok sadece koku hassasiyeti var. Kilo almadım hiç. Arkadaşım benden 1 hafta ileride o kilo verdiği halde göbeği çıktı. Benim gibi olan var mı zayıf mı olacak acabs

Oğlum 3200 doğdu onunla alakası yok bende çok düşünüyordum neden karnım çıkmıyor resmen 5 ayında çok az karnım çıkmaya başladı şimdide ikinci gebelik olduğu için daha erken başlamış çıkmaya ama aşırı diğil kendimde zayıfım iç karnım geniş demekki

Aslında bir oğlum var kız olsa fena olmaz ama niyeyse hep erkek gibi geliyor oğlumda da hep erkek hissetmiştim adını bile hazırlamıştık daha ilk haftalardan
ben kızımda yanılmıştım ama bu sefer bilmiyorum artık

kiminin iç karnı geniş oluyormuş , belli olmaz belki sonrada kilo alırsınız. hem ne güzel keşke benimde öyle olsa

Beni de listeye ekleyebilir misiniz :)

İlk çocuk
SAT: 19/12/2024
Beklenen doğum tarihi 25/09/2025

Şimdiden teşekkürleer

Merhabaa, sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmanın faydaları nelerdir?

Anemin hemen göbeği çıkarmış benim popom büyüdü ki normalde kiloyu göbekten alıyorum

Merhabaa, sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmanın faydaları nelerdir?
Merhabalar fayda değil takibi zorunlu diye biliyorum. ayrıca doğumdan sonra bebişin aşıları , takibi oluyor. yani sen gitmesende onlar seni buluyorlar

bana doktor hamilelik boyunca kullanabilirsin dedi, multivitaminlerle beraber olan bir markayı kullanıyorum, aynısını hep kullanacağım yani.
Bnde multivitaminlerle beraber olani kullaniyorum ama yeterli mi emin olamadim

Sağlik ocağinda dinlendiğini bilmiyordum kalp atişinin siz hangi şehirdesiniz

Kızlar bugün ikili tarama kan sonucumuz temiz çıktı çok şükür,doktor cinsiyet için 3 hafta sonra çağırdı.16.haftayi beklicekmişiz, nasıl sabredicem bilmiyorum Ruyamda kız bebek emzirirken kendimi görmeye başladım bile,bilinc altım fenalardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…