Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kizlar progestorn kullanan varmi 3gun oldu başlayali yuzum sivilce doldu onla alakasi varmidir sizce🤦
Ben de gebelikten önce başladım normalde sivilcem olur ama progesteron östrojen falan bazı cilt tedavilerinde veriliyor hatta. Ondan değildir diye düşünüyorum. Çok aşırı doz aldım iğne fitil beraber. Ekstrası olmadı kullanırken. Ama ara ara regl öncesi olan sivilcelerden oluyo ağrılı ağrılı 😣

Kızlarr aranızda bu ikisinden kullanan var mı yarın tam 12. Haftamdayım folik asiti bırakıp bunlara geçeceğim bilen var mı ?
IMG_8782.webp

Eklentiler

• IMG_8781.webp
    IMG_8781.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 8
Kizlar progestorn kullanan varmi 3gun oldu başlayali yuzum sivilce doldu onla alakasi varmidir sizce🤦

Zaten 10gun kullan dedi ama sanirim 7gun daha kullanirsam yuzum mayin tarlasina dönecek😂
Az devam edicekmişsin sonra toparlarsın yağlıdır Progestan belki o yapıyordur . Ben hala kullanıyorum az kaldı son 5 iğne 8 fitil 🤣

Merhaba arkadaşlar, bir şey danışmak istiyorum. Ben ikili ya da üçlü test yaptırmak istemiyorum ve doktorlara sorduğum kadarıyla bu testlerin baktığı hususlarda bebeği önceden tedavi etmek için ameliyat vs. gibi önleyici şeyler yok . Ondan ziyade bebeğin down filan var mı gibi genetik şeylere bakılıyor ve sanırım bunun da tek çözümü aldırmak. Tabi ki 20. Haftada Allah nasip ederse detaylı ultrasona bakacağım. Belki öncesi mümkünse o zaman da baktırabilirim orasını tam net bilmiyorum. Şimdi bir arkadaşımla konuştum bana kendin için kırk tane doktora gidiyorsun çocuğunun o kadar mı değeri yok filan dedi. Çocuğa yazık yapıyormuşum vicdansız gibi bir şeyler bir şeyler . Tabi çok sinirim bozuldu. Doktor bile beni zorlamadı ama şimdi böyle denilince acayip stres oldum. Ben zaten stres yönetiminde aşırı başarısız biriyim. Olmayan bir şey testlerde çıkarsa iyice strese girip bebeğime zarar veririm diye de korkuyorum. Geçenlerde hamilelik belirtilerim gitti diye doktora gittim iki defa. Ben kafamı karıştırmak istemiyroum. Ama önlenebilir bir hastalık varsa bebeğime zarar vermek de istemiyorum bu testleri yaptırmayan arkadaşlar var mı ? Kesin yaptırmak mı zorundayız

Back
X