- 18 Eylül 2024
- 487
- 356
- 18
Maşallah sağlıkla gelsinLioo kızzz yanlış yere yazmışım niye demiyon
anammm bende diyom bu gurupta ki kızlardan hic birini tanımıyomm
listeye ekle bacım Erkek bebiş geliyoo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sağlıkla gelsinLioo kızzz yanlış yere yazmışım niye demiyon
![]()
Amin ecmain kuzum inşallahMaşallah sağlıkla gelsin![]()
Kız temiz çıktıysa ikisi de iyi denek ki. Kötü çıkarsa biri mi ikisi mi bilemezler temizse ikisinde de sorun yok demektemız cıktı sonuc ama ıns ıkısındedede öyledir. Dur bakalım haftaya kontrolum var.
Ay bende bakiyordum yanliş gruptamiyim dedim bi anLioo kızzz yanlış yere yazmışım niye demiyon
![]()
Sorma valla baska gurupta yazmisim bide gidip Lio yu etiket etmisim beni listeye ekle erkek bebis geliyo diyeAy bende bakiyordum yanliş gruptamiyim dedim bi ansenin mesaji gorunce maşallah Canim oğluşlar çoğaldi
![]()
Hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsinLioo kızzz yanlış yere yazmışım niye demiyon
![]()
Amin kuzum sağolHayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin![]()
Ben de gebelikten önce başladım normalde sivilcem olur ama progesteron östrojen falan bazı cilt tedavilerinde veriliyor hatta. Ondan değildir diye düşünüyorum. Çok aşırı doz aldım iğne fitil beraber. Ekstrası olmadı kullanırken. Ama ara ara regl öncesi olan sivilcelerden oluyo ağrılı ağrılıKizlar progestorn kullanan varmi 3gun oldu başlayali yuzum sivilce doldu onla alakasi varmidir sizce![]()
İnşallah kuşum inşallahhhhAmin kuzum sağolCumlemizin cocukları inşallah
![]()
sağlıkla gelsin inşallahSorma valla baska gurupta yazmisim bide gidip Lio yu etiket etmisim beni listeye ekle erkek bebis geliyo diyeEvet canım Erkek bebiş senesi bu yıl
![]()
Hepimiz öyleyiz bence annelik işte merak ediyoruzSizde kontrole gidene kadar felaket senaryoları yazıp bebeğin iyi olmadığınımı düşünüyorsunuz yoksa normal misiniz?![]()
Canimmm tebrik ederim sağlıkla alın kucağınızaLioo kızzz yanlış yere yazmışım niye demiyon
![]()
Cok teşekur ederim kuzumCanimmm tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza![]()
Az devam edicekmişsin sonra toparlarsın yağlıdır Progestan belki o yapıyordur . Ben hala kullanıyorum az kaldı son 5 iğne 8 fitilKizlar progestorn kullanan varmi 3gun oldu başlayali yuzum sivilce doldu onla alakasi varmidir sizce
Zaten 10gun kullan dedi ama sanirim 7gun daha kullanirsam yuzum mayin tarlasina dönecek![]()
Gel sarılalımSizde kontrole gidene kadar felaket senaryoları yazıp bebeğin iyi olmadığınımı düşünüyorsunuz yoksa normal misiniz?![]()
2 haftadır görmüyorum nasıl diye sürekli düşünüyorum. Bence hepimiz aynıyız görene kadar rahat edemiyoruz annelik işteSizde kontrole gidene kadar felaket senaryoları yazıp bebeğin iyi olmadığınımı düşünüyorsunuz yoksa normal misiniz?![]()