Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Evet bence de bu çok doğru. Önce hepsinin içinden aklından erkek çocuk hayali geçiyor ama kızlarına acayip bi düşkün oluyorlar 😇
Aynen öyle benim babamın da ben doğduğumda suratı düşmüş hemşire kızın oldu diyince😒 Ama her zaman abimden çok bana düşkün olmuştur ayrı bi sever beni🥰
Bu arada evet abim varken suratı düşmüş ya yuh be adam zaten varmış bi oğlun😂

Bir şey söylicem aslında hiç alakası yok biliyorum farkındayım da nioli yağı kullandığım gün doğum yaptım, ama eminim ki onunla alakası yok aniden açılma yaşadım çünkü ve ağrısız açılmıştı . Şimdi kullanmaya ödüm kopuyor. Beynim kabul etmiyor herhalde, enfeksiyon kapmaktan da korkuyorum hadi beni bi rahatlatın 😀
Nioli yağı gebelikte önerilmiyor diye biliyorum

Aaaahh ahhh 😔 fetal sonucım üç haftaya gelirmiş ya biri gitti kaldı iki hafta, ultrasonda da göstermedi 😔
Baya uzun sürüyormuş firmadan firmaya farklılık gösteriyor sanırım. Ben bayramdan önceki p.tesi verdim c.tesi sonucum çıktı. Ankara da bir firma hem de kargo ile gönderdik yani salı ellerinde olmuştu.

Evet canım, mesela bizim şirkette bir arkadaşımın arkadaşına doktoru demiş ki o izni 10. Haftadan sonra oluyor diye bana dedi arkadaşım böyle diye yoo öyle bir şey yok dedim ben 7. Haftada verdim işe direk hamilelik belgemi günlük iznim başladı hemen bilmeyince doktorda yanlış yönlendirmiş mesela beklemiş boşuna bunları bilmek önemli o yüzden
Valla ben 5.haftada verdim belgemi hemen öğle aralarım ve vizitelerim sisteme işlendi. Öyle şey olur mu hamilelik hamileliktir

Yani canım tabi haklısın herkes o kadar çok konuşuyor ki etrafımda böyle bazen kendimi kafese falan sokasım geliyor. Seninle aynı zamanlarda doğum yapacakmışız yeni fark ettim, sen nasılsın? İyi misin? ❤️
Herkesi her şeyi dinlersek kafayı yeriz canım bir tane güvenilik doktor seçip ilerleyeceğiz en güzeli o. 11. haftaya kadar ölümlerden ölüm beğeniyodum ama bayramla beraber çok şükür yeniden insan gibi hissetmeye başladım tiksinmeler bulantılar bitti gibi bir şey hala ağır yiyemesem de o perişan halime göre iyiyim çok şükür. Ayın 25’inde randevum var inşallah cinsiyet öğrenicez sen nasılsın nasıl gidiyor? 16 Ekim benimki SAT’a göre senin ne zaman?

Nioli yağı gebelikte önerilmiyor diye biliyorum
Balım bazı doktorlar kullanalım diyorum bazıları yok diyo artık kendi kendimizi kontrol edicez. İyi gelmiyorsa zaten belli eder kendini ❤️
Herkesi her şeyi dinlersek kafayı yeriz canım bir tane güvenilik doktor seçip ilerleyeceğiz en güzeli o. 11. haftaya kadar ölümlerden ölüm beğeniyodum ama bayramla beraber çok şükür yeniden insan gibi hissetmeye başladım tiksinmeler bulantılar bitti gibi bir şey hala ağır yiyemesem de o perişan halime göre iyiyim çok şükür. Ayın 25’inde randevum var inşallah cinsiyet öğrenicez sen nasılsın nasıl gidiyor? 16 Ekim benimki SAT’a göre senin ne zaman?
16 ekim sata göre. Benim de öyle süründüm evde hep bulantılardan. Şimdi çok şükür uyanınca çok oluyo ama akşamları olmuyo. Aynen öyle tek bir doktorum var ama perinatoljiye de gittiğim için bazen kafam karışıyor. İkisi farklı şeyler söylüyo bazen. Ne güzel cinsiyet öğrenecekmişsin benim de randevu tarihim belli değil ikili test sonucu için gidicem 15 gün sonra. Ortalama 22si 23 ü olcak belki ben de öğrenirim 😀sağlıkla gelsinler. Sana da tekrar geçmiş olsun gelmesin geri bulantılar 😀 progestan falan kullanıyor musun?(Düzeltme yaptım açılmış randevu perinatoljiye 21inde gidicem ben de 😀)

Son düzenleme:
Bugün doktor günü oldu benim için.Kadin doğum doktorum 50 lik şeker yuklemesi yaptı birde.aclik 98 şeker içtikten sonra 144 çıktı sınırda dedi.O yüzden şeker ölçüm cihazı almamı önerdi sabah öğle akşam günde 2 şer kere toplamda 6 kere olcecegim😭😭İlk eve gelince olceyim dedim korktum eşim yaptı sağolsun. Kan sulandırıcı verdi ,troid hapına devam edeceğim.Folik asit bitince devam etme yeterli dedi.Vitamin şimdilik vermedi.Takipli olduğum doktorlar😦
Kadın dogum
Diyabetik hemşiresi
Diyetisyen
Dahiliye

Sağlık olsun artık..Bugün şunu düşündüm. o kadar yememe dikkat ediyorum rüyama giriyor artık yiyecekler.Ama şeker sikintim çıktı falan diye üzüldüm.Millet herşeyi yiyor hem zayıf hemde boyle sorunları yok dedim.Sonra düşündüm,ne kadar para dokse cabalasa da çocuğu olmayan ,evlat hasreti çeken insanlar var,bı oğlun var bı daha hamilesin şükret dedim.

Bugün doktor günü oldu benim için.Kadin doğum doktorum 50 lik şeker yuklemesi yaptı birde.aclik 98 şeker içtikten sonra 144 çıktı sınırda dedi.O yüzden şeker ölçüm cihazı almamı önerdi sabah öğle akşam günde 2 şer kere toplamda 6 kere olcecegim😭😭İlk eve gelince olceyim dedim korktum eşim yaptı sağolsun. Kan sulandırıcı verdi ,troid hapına devam edeceğim.Folik asit bitince devam etme yeterli dedi.Vitamin şimdilik vermedi.Takipli olduğum doktorlar😦
Kadın dogum
Diyabetik hemşiresi
Diyetisyen
Dahiliye

Sağlık olsun artık..Bugün şunu düşündüm. o kadar yememe dikkat ediyorum rüyama giriyor artık yiyecekler.Ama şeker sikintim çıktı falan diye üzüldüm.Millet herşeyi yiyor hem zayıf hemde boyle sorunları yok dedim.Sonra düşündüm,ne kadar para dokse cabalasa da çocuğu olmayan ,evlat hasreti çeken insanlar var,bı oğlun var bı daha hamilesin şükret dedim.
Canım benimmmm hamileliğin başlarında allah korusun çok ciddi şeyler olmadan fark etmişsin gebelik şekerini. Bu aslında ne kadar kendine dikkat ettiğin ve bebeğini düşündüğünü gösteriyor. Ben de pcosluyum, insülin direncim var. Ailemde de şeker hastası olduğu için 8. haftada diyetisyene başladım. Olabildiğince elimden geldiği kadarıyla dikkat ediyorum. Her şey bazen bizim elimizde olmuyor. Elimizde olan şeyler de şekerli ürünlerden uzak durmak, diyet yapmak ve yürüyüşü hayatımıza eklemek olur.

Dediğin gibi ne insanlar hamile kalabilmek için, şu an bizim yerimizde olmak için emek veriyorlar, dua ediyorlar. Ben de onlardan biriydim defalarca aşılama tedavisi yaptırdım, hamile kaldım kaybettim sonra tekrar başladım derken çok şükür şu an 12 haftalık hamileyim. Şükredelim, dikkat edelim gerisini rabbim bilir 💖💖💖

Benim için yarın büyük gün fetal dna vericeğim 10 iş günü dediler sonuçlara 🥹 ay çok gergin ve heycanlı 10 gün nasıl geçecekse . İkili test de galiba yarın 🤲🏼🌸 sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz
Ayy bende yarın vereceğim çok heyecanlıyım 😍🥰

Ya evet 3 haftaya normal zamanda da cinsiyet öğrenilir resmen ya üzüldüm bu kadar uzun olmasına ben de 😔 firma ismini hatırlayamıyorum da g ile başlıyordu adı. İnşallah daha erken çıkar ne diyim 🤷🏼‍♀️
Bence hiç üzülme. Hatta 3 hafta süreceğini sanmıyorum bana da 2 hafta demişlerdi Amerikaya gönderildi ona rağmen 9. Gün geldi. Ben bu hafta geleceğini düşünüyorum seninkinin☺️ Hem fetaldeki ana amacımız cinsiyetten çok kromozomal anomali saptamaları. İnşallah herşey yolunda gider de 3 hafta sürmeden mutlu haberlerini alırsın💕💕

Baya uzun sürüyormuş firmadan firmaya farklılık gösteriyor sanırım. Ben bayramdan önceki p.tesi verdim c.tesi sonucum çıktı. Ankara da bir firma hem de kargo ile gönderdik yani salı ellerinde olmuştu.
Vay arkadaş yaaa. Benimki de Ankara’da, doktorumun anlaşmalı firmasıymış ben de açıkçası hiç başka firma araştırmadım. İki üç hafta diyorlar bi haftaya çıkar demiştim ama hakkaten üç haftaya çıkıyormuş 😔

Bence hiç üzülme. Hatta 3 hafta süreceğini sanmıyorum bana da 2 hafta demişlerdi Amerikaya gönderildi ona rağmen 9. Gün geldi. Ben bu hafta geleceğini düşünüyorum seninkinin☺️ Hem fetaldeki ana amacımız cinsiyetten çok kromozomal anomali saptamaları. İnşallah herşey yolunda gider de 3 hafta sürmeden mutlu haberlerini alırsın💕💕
İnşallah bakalım canım heyecanım hem genetik sonuçlara hem de cinsiyete. İnşallah hepimiz sağlıklı güzel sonuçlar alalım ya ♥️🌸

Bugün birde devlet hastanesine gittim şansımı denemek için. Uyuyordu bebetom yine göremedik cinsiyeti haftaya kaldı

Back
X