Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Arkadaşlar bişey söylicem ama yanlış anlamayın lütfen. Bu cinsiyet meselesine bu denli niye takıyorsunuz anlamış değilim. İnsan biraz merak eder anlarım da sürekli cinsiyet merak edip doktor doktor gezmek neden onu anlayamıyorum. Yani empati kurmaya çalışıyorum ama olmuyor ben asla merak etmiyorum aksine tek telaşım acaba sağlıklılar mı diye. Ha bir ay önce öğrendiniz ha bir hafta sonra öğrendiniz ne fark edecek ki ? Ben tüp bebekle zor şartla sahip oldum diye mi öyleyim yoksa siz mi normal olarak merak ediyorsunuz hiç anlamıyorum. Dua edin sağlıklı olsun bebekleriniz. Alışveriş için acele eden de var cinsiyet belli olmadan alınacaklar da var yani. Lütfen bu kadar merak etmeyin gerçekten tek duanız sağlığı olsun doktor doktor gezmeyin bence

Benim için yarın büyük gün fetal dna vericeğim 10 iş günü dediler sonuçlara 🥹 ay çok gergin ve heycanlı 10 gün nasıl geçecekse . İkili test de galiba yarın 🤲🏼🌸 sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz
İnşallah güzel haber alırsın canım. Bende verecektim ama ikiz diye doktorum verme dedi karışıklık olabilir diye bide Ngsli zaten gerek yok dedi ♥️ sende içini ferah tut bol bol dua et sureler oku güzel geçecek

İnşallah güzel haber alırsın canım. Bende verecektim ama ikiz diye doktorum verme dedi karışıklık olabilir diye bide Ngsli zaten gerek yok dedi ♥️ sende içini ferah tut bol bol dua et sureler oku güzel geçecek
Evet canım ikizlerde net sonuç alınamıyormuş .. evet ngs doktorlarımda çok kafana takma diyorlar ama aynı zamanda yaptırmamızda istiyorlar . Ay hızlıca sonuç temiz gelsede rahatlasam

Bırde kızlar bu nıolı yagıyla bısey soylıcem bugun kullandım daha cunku kasımtım vardı cunku geıbal bır durumumum var ve su ıcemedım mıdem almadı. Bazı doktorlar fonksiyenel tıbba karsılar oyüzden direkt olarak hayır kullanma dıyebılıyorlar. Nıolı yagını damlattıktan sonra camasırınızı havalandırıp öyle giyin. Şahsen ben cok faydasını görüyorum. Bu tarz seyler biraz göreceli.

İki gündür öyle bir baş ağrısı yasıyorum ki anlatamam. Kafamı duvara vurasım geliyor. Bu aralar cok yogun geciyor belkide oyüzden üşüttüm havalarda cok dengesiz. Hamişken hasta olmasak keske 9 ay korunmalı gezsek:)

Saçımı tararken bugün kolumu saçma sapan hareket ettirdiğim için kürek kemiğime ağrı saplandı sabahtan beri çekiyorum. Eşim de gelmedi daha ağlıcam artık 🙁🙁😀😀😀

Kizlar progestorn kullanan varmi 3gun oldu başlayali yuzum sivilce doldu onla alakasi varmidir sizce🤦
Progestan fitil/ilaç mı canım, öyleyse ben de dördüncü-beşinci haftadan beri kullanıyorum bir ay oral bir aydır da vajinal kullanıyorum ilk başta suratım sivilcelendi şimdi geçti alışıyoruz herhalde

Saçımı tararken bugün kolumu saçma sapan hareket ettirdiğim için kürek kemiğime ağrı saplandı sabahtan beri çekiyorum. Eşim de gelmedi daha ağlıcam artık 🙁🙁😀😀😀
Kaşık ağrısıdır korkma geçen hafta aynısını yaşadım doktorum bebek etkilenmez dedi ama dikkatli ol sen acı çekme 🥰

Kizlar progestorn kullanan varmi 3gun oldu başlayali yuzum sivilce doldu onla alakasi varmidir sizce🤦
hamile kalmadan 1 hafta önce başladım progestana 🤣 ilk zamanlar yaparda sonrada alışıyorsun vajinal al daha az yan etkisi
Zaten 10gun kullan dedi ama sanirim 7gun daha kullanirsam yuzum mayin tarlasina dönecek😂

Kaşık ağrısıdır korkma geçen hafta aynısını yaşadım doktorum bebek etkilenmez dedi ama dikkatli ol sen acı çekme 🥰
Yok bebek etkileneceği için değil boynum kaldı böyle sağa sola dönemiyorum uyuz oldum. Eşim fizyoterapist gelse bi halleder de gelemedi bir türlü işleri uzamış 😀 bir de magnezyum eksikliği falan var herhalde bende salak saçma her harekette yamulmaya başladım birkaç gündür.

Back
X