Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
İnşallah hepimize tek kişilik odalar gelir ben odayı süslemeyi de çok istiyorum aslında evime kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum evim küçük o yüzden görmek isteyen hastaneye gelir gelemeyen 40 mevlüdünü beklesin içimde kalmasın isterim böyle minimal hevesli bir şekilde süslemek hayalim kapı süsünü hediyeliklerini kendim yaparak umarım nasip olur o günleri gösterir Allah

İnşallah rabbim göstersin bize o günleri bu isteklerimiz çok güzel Kış bebesi olcak evde insan istemiyorum, görmek isteyen dışarda görür diyoruz eşimle ev çok tehlikeli olur el kadar bebek için. Aslında böyle şeylerden hiç hoşlanmazdım nişanda bile zar zor yaptım annemin zoruyla ama bebeğim için oda süslemek hediyelik kurabiye kolonya istiyorum. Odada başka anne de olursa diye ona da hediyelik bir şeyler hazırlamak istiyorum. Bakalım kısmet tabi inşallah o günler gelsin de bir

Tövbeler tövbesi Ne münasebo yani
Hareket her zaman iyidir, ben de hergun yapmaya çalışacağım.

İnş Neyi heves ediyorsanız onu yapın kızlar,içinizde kalmasın.

Son düzenleme:
Bi video izlemiştim göğüs ucunuzun olmaması önemli değil bebek zaten koyu renkli kısmı almalı o şekilde emmeli diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani şimdiden emziremem falan diye kendinizi şartlamayın. Her şey olacağına varır tabi de lohusalık psikolojisi de farklı oluyor ne düşünürsün hiç belli olmaz o ara

Benim de iki gece önce kanamam oldu , şu an hafif kahverengi leke geliyor . Yarın doktordan bir haftalık rapor almayı düşünüyorum yatıp dinlenmek için. Doktorları da anlayamıyorum gerçekten . Bazıları çok rahat özellikle . Benim tanıdığım bi ebe var yılların tecrübesine sahip kendisi . Durumumu söyleyince yapman gereken ilk şey yatak istirahati dedi.

Allahından bulsun terbiyesiz kadın… Böyle insanlardan nefret ediyorum. İyi olmak, iyilik varken niye hep kötülüğe çalışıyor akılları gerçekten inanamıyorum ya. İyi yapmışsınız eşinle çocuklarınla mutlu ol.

Benim hiç yok dümdüz biraz yara oldum alışana kadar, yara oldu diye silikon meme ucu kullandim kısa süre sonra bıraktım ve sonrası gayet sorunsuzdu. Bence alakası yok, hatta büyük meme ucu bebek için daha zor. Emzirmeye bir şey engel değil kızlar endişelenmeyin pozitif düşünün

Ben de anlayamıyorum, bazısı en ufak lekelenmeye yatak istirahati diyor bazısı hamilelik boyu yatsan da kanama olacaksa olur diyor.

Teşekkür ederim canım

Böyle bir şeyi düşünmeyin bile daha bebeğiniz doğmadan emziremeyeceğinizi nasıl düşünürsünüz ? Sizin gibi bir düşünen bir tanıdığım vardı
Emzirmek istemiyordu ve çocuğu o kadar cansız ve minyon büyüdüki
Anne sütü inanılmaz önemli ve sizden emmesi ile biberonla emmesi arasında inanılmaz bir fark var
Bir sağlık probleminiz, yada elinizde olmayan bir durum olmadığı sürece bunu bebeğinize yapmayın lütfen
İnsan alışıyor inanki. Ben ilk gebeliğimde kızım doğmadan önce o kadar ufak göğüslerim vardıki ve asla meme ucu diye bişey yoktu
Ama doğum yaptıktan sonra bebeğim göğsümü kavraya kavraya meme ucu çıkıntılı hale geldi
Bu emzirmeye engel değil ilk gebeliğinde bir çok anne bu sorunu yaşıyor
Emzirmek çok kutsal ve güzel bişey. Emzirmeyi bırakma sürecinde bile anneyi bi hüzün kaplıyor bebeği ile arasındaki bir bağ gibi geliyor insana

Son düzenleme:
Benim hamileliğin başından bu yana devam ediyor düşün. Artık adım gazman kocam değiştirdi ismimi hahah
Ahahshsh çok iyi ya tek derdimiz gaz olsun boşver soluma bile yatırmıyor beni ya soluma yatınca canım acıyor Aynen bence de kesinlikle olmayacak diye önyargılı davranmamak gerek iyi düşünelim hep iyilerle karşılaşalım inşallah

Deccal yanında şapka çıkarır şimdi masum masum takılır kızını alıştırdı o yapıyor herseyi rabbim boylelerini düşmanımın başına vermesin.
Ayyy yazdıklarını hayretle okudum o nedir ya çarşafa bakmak falan? Ben orada çıngar çıkartırdım valla senin ne haddine diye sen yine iyi ses etmemişsin helal. Gerçekten iyi olmak iyi geçinmek varken bu kadar kötü olmak neden acaba? Oğlunu paylaşamıyorsan da evlendirme oturt dizinin dibinde yani

Kızlar iç çamaşırında farklı yerlerde kırmızı lekeler gördüm. Duş alırken genital bölgenin dış kısmını sabunla yıkamıştım, tahriş olduğunu hissettim sonrasında giydiğim çamaşırda gördüm lekeleri. Acaba kanamam mı oldu yoksa tahrişten olabilir mi bilemedim

Merhaba benm gogus ucum ice dikili gibi gomuktu. Hemsire o kadr ugrasti bakti olmuyor salak bence ugrasma mama ver sen dedi. Ama ben emzirecektm yani cok agladm neyse normal pompa olmadi hastane pompalari var yenidogan kuvezdeki bebklern oldugu yerde uc dort gun orda sagdim ilkin kan geldi biraz. Kaymak gibi sut geldi falan birkac gun emziremedgm icin tikanmsiti neyse sonunda gogus ucum yara da olsa acildi bir delik iki delik derken bebek emdikce acildi keske ilk gun o pompayi kullansaydm iste dikislermn derdine dusmustum . Ikinci gebeligimde cok sukur hic zorlanmadm hemen acildi agrimda olmadi yani asla pes etme benmki acildiysa herkesin acilir

Canm balın içine yaş zencefil rendele ondan ye boğazına çok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…