- 5 Şubat 2025
- 92
- 85
- 3
- 27
İnşallah hepimize tek kişilik odalar gelir ben odayı süslemeyi de çok istiyorum aslında evime kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum evim küçük o yüzden görmek isteyen hastaneye gelir gelemeyen 40 mevlüdünü beklesinBurda da anne odası falan vardı tek kişilik ama hangi durumlarda veriyorlar şans mı bilemiyorum. Eğer odada başka bir doğum yapmış anne olursa zaten istemem eşimi hiç uygun olmaz. Ama tek olursa eşimle kalmak isterim ilk gece de
İnşallah rabbim göstersin bize o günleri bu isteklerimiz çok güzelİnşallah hepimize tek kişilik odalar gelir ben odayı süslemeyi de çok istiyorum aslında evime kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum evim küçük o yüzden görmek isteyen hastaneye gelir gelemeyen 40 mevlüdünü beklesiniçimde kalmasın isterim böyle minimal hevesli bir şekilde süslemek hayalim kapı süsünü hediyeliklerini kendim yaparak umarım nasip olur o günleri gösterir Allah
Tövbeler tövbesiİnan hakedene hakkettigini en başından vereceksin. Eşimden dolayı susup yutuyordum, ne iftiralar yalanlar dolanlar döndü üzerimden 24 yaşımda saçlarım bembeyaz oldu kahırdanbenim gerdek çarşafıma zorla baktı ve 4 yıl sonra 2 çocuğum varken eşime carsafina ruj sürmüş karın dedi. Allahından bulsun bunu yıllar sonra öğrenip evime dâhi almadım onu. En başından kendimi rezil edip ona dil uzatsaydım bu kadar çökmezdim.
Hareket her zaman iyidir, ben de hergun yapmaya çalışacağım.Ben de yarım saat yürüyüş yapmaya çalışacağım. Lekelenmeler her ne kadar korkuttuysa da Bebek için kan dolaşımını hızlandırmak için de böyle alışıp sonrasında sürekli hareketsiz kalmaktan tedirginim.
İnşallah hepimize tek kişilik odalar gelir ben odayı süslemeyi de çok istiyorum aslında evime kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum evim küçük o yüzden görmek isteyen hastaneye gelir gelemeyen 40 mevlüdünü beklesiniçimde kalmasın isterim böyle minimal hevesli bir şekilde süslemek hayalim kapı süsünü hediyeliklerini kendim yaparak umarım nasip olur o günleri gösterir Allah
İnşİnşallah rabbim göstersin bize o günleri bu isteklerimiz çok güzelKış bebesi olcak evde insan istemiyorum, görmek isteyen dışarda görür diyoruz eşimle ev çok tehlikeli olur el kadar bebek için. Aslında böyle şeylerden hiç hoşlanmazdım nişanda bile zar zor yaptım annemin zoruyla ama bebeğim için oda süslemek hediyelik kurabiye kolonya istiyorum. Odada başka anne de olursa diye ona da hediyelik bir şeyler hazırlamak istiyorum. Bakalım kısmet tabi inşallah o günler gelsin de bir
Uzun süreli mi oluyor böyle gaz sancısı ya bayramdan beri devam ediyorGazdan olabilir belki canım benim hamile kalmadan önce de sol alt karnım ağrırdı gazdan dolayı şimdide ağrıyor gazdan dolayı
Herşeyimiz çok çok sağlıklı çok şükür ama cinsiyet henüz öğrenemedimMerveturann senin test sonucu nasıldı canım kaçırdım doktora gittin mi cinsiyet vs
Bi video izlemiştim göğüs ucunuzun olmaması önemli değil bebek zaten koyu renkli kısmı almalı o şekilde emmeli diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani şimdiden emziremem falan diye kendinizi şartlamayın. Her şey olacağına varır tabi de lohusalık psikolojisi de farklı oluyor ne düşünürsün hiç belli olmaz o araKızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktımbende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım
Benim de iki gece önce kanamam oldu , şu an hafif kahverengi leke geliyor . Yarın doktordan bir haftalık rapor almayı düşünüyorum yatıp dinlenmek için. Doktorları da anlayamıyorum gerçekten . Bazıları çok rahat özellikle . Benim tanıdığım bi ebe var yılların tecrübesine sahip kendisi . Durumumu söyleyince yapman gereken ilk şey yatak istirahati dedi.egzersiz yapmadan bir hamilelik dönemi dusunemezdim, lekelenmeler beni öyle korkuttu ki iki adim yürürken düşünüyorum. Doktorlar kanama olacaksa yatmanın dinlenmenin bir faydası olmayacağını söylüyor. Sağlıklı bir gebelik için artık hareketlenmeli mi ne dersiniz? Siz gebeliği konforlu geçirmek için neler yapıyorsunuz?
Allahından bulsun terbiyesiz kadın… Böyle insanlardan nefret ediyorum. İyi olmak, iyilik varken niye hep kötülüğe çalışıyor akılları gerçekten inanamıyorum ya. İyi yapmışsınız eşinle çocuklarınla mutlu ol.İnan hakedene hakkettigini en başından vereceksin. Eşimden dolayı susup yutuyordum, ne iftiralar yalanlar dolanlar döndü üzerimden 24 yaşımda saçlarım bembeyaz oldu kahırdanbenim gerdek çarşafıma zorla baktı ve 4 yıl sonra 2 çocuğum varken eşime carsafina ruj sürmüş karın dedi. Allahından bulsun bunu yıllar sonra öğrenip evime dâhi almadım onu. En başından kendimi rezil edip ona dil uzatsaydım bu kadar çökmezdim.
Benim hamileliğin başından bu yana devam ediyor düşün. Artık adım gazman kocam değiştirdi ismimi hahahUzun süreli mi oluyor böyle gaz sancısı ya bayramdan beri devam ediyor
Benim hiç yok dümdüz biraz yara oldum alışana kadar, yara oldu diye silikon meme ucu kullandim kısa süre sonra bıraktım ve sonrası gayet sorunsuzdu. Bence alakası yok, hatta büyük meme ucu bebek için daha zor. Emzirmeye bir şey engel değil kızlar endişelenmeyin pozitif düşününBi video izlemiştim göğüs ucunuzun olmaması önemli değil bebek zaten koyu renkli kısmı almalı o şekilde emmeli diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani şimdiden emziremem falan diye kendinizi şartlamayın. Her şey olacağına varır tabi de lohusalık psikolojisi de farklı oluyor ne düşünürsün hiç belli olmaz o ara
Ben de anlayamıyorum, bazısı en ufak lekelenmeye yatak istirahati diyor bazısı hamilelik boyu yatsan da kanama olacaksa olur diyor.Benim de iki gece önce kanamam oldu , şu an hafif kahverengi leke geliyor . Yarın doktordan bir haftalık rapor almayı düşünüyorum yatıp dinlenmek için. Doktorları da anlayamıyorum gerçekten . Bazıları çok rahat özellikle . Benim tanıdığım bi ebe var yılların tecrübesine sahip kendisi . Durumumu söyleyince yapman gereken ilk şey yatak istirahati dedi.
Deccal yanında şapka çıkarır şimdi masum masum takılır kızını alıştırdı o yapıyor herseyiAaaaa kız kaynana olduğuna emin misin bu bildiğin deccal
Teşekkür ederim canımAllahından bulsun terbiyesiz kadın… Böyle insanlardan nefret ediyorum. İyi olmak, iyilik varken niye hep kötülüğe çalışıyor akılları gerçekten inanamıyorum ya. İyi yapmışsınız eşinle çocuklarınla mutlu ol.
Ahahshsh çok iyi yaBenim hamileliğin başından bu yana devam ediyor düşün. Artık adım gazman kocam değiştirdi ismimi hahah
Böyle bir şeyi düşünmeyin bile daha bebeğiniz doğmadan emziremeyeceğinizi nasıl düşünürsünüz ? Sizin gibi bir düşünen bir tanıdığım vardıKızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktımbende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım
Ahahshsh çok iyi yaBenim hamileliğin başından bu yana devam ediyor düşün. Artık adım gazman kocam değiştirdi ismimi hahah
Aynen bence de kesinlikle olmayacak diye önyargılı davranmamak gerek iyi düşünelim hep iyilerle karşılaşalım inşallahBenim hiç yok dümdüz biraz yara oldum alışana kadar, yara oldu diye silikon meme ucu kullandim kısa süre sonra bıraktım ve sonrası gayet sorunsuzdu. Bence alakası yok, hatta büyük meme ucu bebek için daha zor. Emzirmeye bir şey engel değil kızlar endişelenmeyin pozitif düşünün
Ayyy yazdıklarını hayretle okudum o nedir ya çarşafa bakmak falan? Ben orada çıngar çıkartırdım valla senin ne haddine diye sen yine iyi ses etmemişsin helal. Gerçekten iyi olmak iyi geçinmek varken bu kadar kötü olmak neden acaba? Oğlunu paylaşamıyorsan da evlendirme oturt dizinin dibinde yaniDeccal yanında şapka çıkarır şimdi masum masum takılır kızını alıştırdı o yapıyor herseyirabbim boylelerini düşmanımın başına vermesin.
Merhaba benm gogus ucum ice dikili gibi gomuktu. Hemsire o kadr ugrasti bakti olmuyor salak bence ugrasma mama ver sen dedi. Ama ben emzirecektm yani cok agladm neyse normal pompa olmadi hastane pompalari var yenidogan kuvezdeki bebklern oldugu yerde uc dort gun orda sagdim ilkin kan geldi biraz. Kaymak gibi sut geldi falan birkac gun emziremedgm icin tikanmsiti neyse sonunda gogus ucum yara da olsa acildi bir delik iki delik derken bebek emdikce acildi keske ilk gun o pompayi kullansaydm iste dikislermn derdine dusmustum . Ikinci gebeligimde cok sukur hic zorlanmadm hemen acildi agrimda olmadi yani asla pes etme benmki acildiysa herkesin acilirKızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktımbende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım
Canm balın içine yaş zencefil rendele ondan ye boğazına çok iyi gelecekKızlar günaydın, umarım yardımcı olabilecek birşeyler söylersiniz mahvoldum çünkü… boğaz ağrım var çok şiddetli sanki kesikler var orda sadece parol içiyorum ama etki etmiyor 4-5 gündür böyle bu saatte boğaz ağrıma uyandım pastil alabilen var mı veya bi önerisi olan var mı perişan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?