Tedaviye başlarken kullanmaya başladım 3 aydır devamm ediyorum gerçekten bazen 8 aylık gibi oluyor göbeğimBenim de sabah böyle değil akşam böyle oluyor. Ayy progestan zaten çok fena çok kullandım aşılama zamanında felaket şekilde şişiriyordu
Kıyamam ya her gün her günTedaviye başlarken kullanmaya başladım 3 aydır devamm ediyorum gerçekten bazen 8 aylık gibi oluyor göbeğim
Aşkım zor evet gerçektenKıyamam ya her gün her günzor canım progestan kullanması, şişkinliği, akıntısı allah yardımcın olsun. Ben de aşılama tedavilerimden biliyorum zor ama bebiş için çekiyoruz işte ne yapalım
Dimiiii kız helal vallaAşkım zor evet gerçekten
Fitili kullanıyorum ben
ama bebişim iyi olsun sağlıklı olsun ben doğurana kadar kullanırım. Yeterki o iyi olsun. Bu zamanlara gelebilmek için ne mücadeler iğneler yedik progesteron mu korkutacak ayolllllll
Ediyorum ediyorum da bazen hamile olduğumu unutuyorum bir yerlere uzanmak olsun yada sakin kalamamaktabı canım ömcesınde öyle bir gecmısın varsa dıkkat et tabıkı
Maşallah maşallahEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
Maşallah maşallahEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
Merhaba bende 12.haftalığım sizin belirtileriniz neler acaba bende kasık ağrısı karın ağrısı vs oluyor bazen oturunca alttan batma his ediyorum normal mi bilmiyorum daMerhaba kızlar bugün bende gittim doktora çok erken ama erkek gibi dedi çıkarken emin olamadım hiç söylemedim say dedi haftaya daha net belli olur sanırım
12 hafta 1 günlükmüş
Şekli sivri gibi sanki belki ondan çıkıntılı duruyor sivri olunca ne oluyordu hiç bilmiyorum hurafeleriAz önce çektirdim eşime 12 haftayaaaa bir tek benim mi büyük böyle
Olsunnn bebe büyütüyoruz olcak artık o kadarMaşallah maşallahbenim de böyle ama daha kocaman çünkü göbeğim vardı
Canım baktım da erkek diyor sivri karna. Bu alyansı da yaptım erkek çıktı tüm her şeyi yaptım bakalım eğlencesineŞekli sivri gibi sanki belki ondan çıkıntılı duruyor sivri olunca ne oluyordu hiç bilmiyorum hurafeleri
Hiiç sorun değil, zamanında doğup sağlıklı olsunlar daOlsunnn bebe büyütüyoruz olcak artık o kadar
Amin amin canım inşallah gerçekten hayırlısıyla bi gelsinler deHiiç sorun değil, zamanında doğup sağlıklı olsunlar da
Benim hurafeler hep kızı gösteriyor ama doktor yüzde yetmiş erkek dediCanım baktım da erkek diyor sivri karna. Bu alyansı da yaptım erkek çıktı tüm her şeyi yaptım bakalım eğlencesinehaftaya sonuca göre tuttu tutmadı diycem.
Hurafeler resmen ters köşe yapmışBenim hurafeler hep kızı gösteriyor ama doktor yüzde yetmiş erkek dediyüzde otuzluk kısım gerçek çıkarsa çok sasırcam erkek dediğinden beri o fikre kendimi kaptırdım oglusum diye seviyorum
Benim kızımda herkes ve tuz testiymiş, makas bıçak testiymiş yok karın sivriliği yok yüz güzelliği hep erkek sonuç verirken, ben içimden hep kız bence demiştim ve kızım doğdu inanmamak lazımBenim hurafeler hep kızı gösteriyor ama doktor yüzde yetmiş erkek dediyüzde otuzluk kısım gerçek çıkarsa çok sasırcam erkek dediğinden beri o fikre kendimi kaptırdım oglusum diye seviyorum
evet pek anlasilmiyor ama sivri diyorsan erkek o zaman senin deböyle hiç anlaşılmıyor karnı çıplak görmeden ama şöyle söyleyim biraz ayrıntılı inceledim bele doğru asla yayılmıyor öne doğru çıkmış gibi öyle anladım
Yüzük testini de şimdi yaptım ileri geri sağa sola oldu erkek sanırım
Kız maşallah ikizlere hamileyim daha böyle olmadımEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
ayy tuz testi nasil oluyor?Benim kızımda herkes ve tuz testiymiş, makas bıçak testiymiş yok karın sivriliği yok yüz güzelliği hep erkek sonuç verirken, ben içimden hep kız bence demiştim ve kızım doğdu inanmamak lazım
Valla oyle bebişler iyi olsun da ben çekmeye raziyim ama insan tedirgin oluyo işte iyi mi normal mi bu olanlar diyeevet olmazmıı bende aynıyım birkacgundur o ayaga vurma olayı yordu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?