- 8 Şubat 2025
- 92
- 119
- 8
Kizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
Selam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktıtekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin
oyy maasallah boylu poslu olacak demek ki minnosKızlar doktordan geldim cinsiyet yine öğrenemedimAllahım of göremedi biraz kilom var göremiyorum dedi
Bu arada bebek 15+2 çıktı ultrasonda
Boyu 15 cm kilosu 112 gram
Gelmez miiiii bazen bir şeylere dalıyorum, iş güç kafam dalgın oluyor bir an da ayyyy hamileyim ben diyorumSize de durup dururken ay ben hamileyimm farkındalığı geliyor mu
Ay maşallah umarım öğrenirimOlabildigiçe çok hareket etmemeye çalışıyorum. Ama önümüzdeki hafta düğünümüz var ona hazırlık yapıyoruz alışveriş falan. Hem güüccük daha yürüyemeyen ogluşum var onun peşindeyim
Büyüdükçe haftasını yakalıyor benim iki gebeligimde 2 hafta geriydi ilk aylar sonra Büyüdükçe yakaladı. Hatta ilki her zaman 2 hafta küçük ölçüldü. Bunda şaşırıyorum önden gitmesine. Eğer Dr iyiyse cinsiyetinide söyler
Zaten alt karın bolgem yani bebegin olduğu yer aşırı geriliyor kendini Kas katı ediyor gibi çocuk.
Henüz kendilerini hissettirmedikleri için bazen unutuyorum. Sonra ana bebek var içimde diyorumGelmez miiiii bazen bir şeylere dalıyorum, iş güç kafam dalgın oluyor bir an da ayyyy hamileyim ben diyorum
ahh hadi hayirlisi olsun, saglikla gelsin sonuclarKızlar fetal dna için kan verdim hayırlı uğurlu olsun inşallah çok heyecanlandım1 hafta 10 gün içerisinde çıkar sonuç dediler bakalım beklemedeyim artık.
ben ilk gittigimde doktor su an bir risk gorunmuyor normal cinsel hayatiniza devam edebilirsiniz demisti. en son gittigimde tekrar sordum, yine devam edebilirsiniz dedi. kisiden kisiye degisir ama bence, kanama alani vs. risk yoksa durmak yok yola devam gibi anladim benKizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Amiiin amin inşallah sağlıklı güzel sonuçlar tek temennim sonrasında da cinsiyet tabii kiahh hadi hayirlisi olsun, saglikla gelsin sonuclarve tabii cinsiyet de! beklemesi cok heyecanli gercekten
Evet inşallah hissedeceğimiz zamanlar da gelecek ben de bi tekme hareket hissetmek istiyorum artıkHenüz kendilerini hissettirmedikleri için bazen unutuyorum. Sonra ana bebek var içimde diyorum
cok gecmis olsunKızlar iki gündür kötü geçiyor günlerim. Progestan bıraktım ve idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum karın ağrım çok fazlaydı. Bol su içtim hafifledi. Suan sadece lavabo sonrası uzanırsam boşluk var gibi ağrım oluyor. Doktor bebeklere zarar vermez dedi. Karın ağrım için de israhat et dedi. İkiz olduğu için hamilelik boyu hep dikkat etmem gerekiyormuş. Bebekler umarım iyidir
Aynen canım inşallah sağlıklı hayırlı kolaylıkla gelsinlerNe güzel düşünmüş kardeşin eğlenmiş olursunuz güzel bir anı kalır
Bendede lökositler yüksek çıktı en son canım ama antibiyotik başlanacak derecede değil dedi doktor dediğin gibi bol su içmek lazım ..Vallaha progestana benim doktorum devam dedi artık ne karnımda yapacak yer kaldı iğneyi ne fitil kabul edecek vucüt. Yine apse yapmış bu fitil bendede sen kurtulmuşsun darısı bana. 13 cü hafta dolunca bende bırakacağım ..karın ağrısı içinde ayaklarını sıcak tutKızlar iki gündür kötü geçiyor günlerim. Progestan bıraktım ve idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum karın ağrım çok fazlaydı. Bol su içtim hafifledi. Suan sadece lavabo sonrası uzanırsam boşluk var gibi ağrım oluyor. Doktor bebeklere zarar vermez dedi. Karın ağrım için de israhat et dedi. İkiz olduğu için hamilelik boyu hep dikkat etmem gerekiyormuş. Bebekler umarım iyidir
ben bazen unutuyorum hamile oldugumuSize de durup dururken ay ben hamileyimm farkındalığı geliyor mu
Evet inşallah hissedeceğimiz zamanlar da gelecek ben de bi tekme hareket hissetmek istiyorum artık
Size de durup dururken ay ben hamileyimm farkındalığı geliyor mu
Ya teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizicok gecmis olsunicinizi ferah tutmaya calisin. sonucta gerginlikleri de hissediyorlar minnoslar. her sey guzel olacaktir benim de mesela ara ara cok agrim oluyor, idrar yolu enfeksiyonu da gecirdim, en son candida mantar cikti vajinal, yine agri sanci yapiyor ama olabilir boyle seyler, atlatacagim diyorum kendime. bol bol dinlenmeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?