Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34

hayirli olsun saglikla gelsin umarim minnos

Size de durup dururken ay ben hamileyimm farkındalığı geliyor mu

Ay maşallah umarım öğrenirim ilk gebelik olunca biraz pimpirikliyim galiba

Zaten alt karın bolgem yani bebegin olduğu yer aşırı geriliyor kendini Kas katı ediyor gibi çocuk.

benim de bazen karnimda bir bolge semsert oluyor, korkuyorum bir sey mi oldu diye ama sonra muhtemelen normal bir surectir deyip devam ediyorum hayatima.

ayy surekli anlik korkma hissi geliyor bana; agri oluyor; bir sey mi oldu, batma oluyor; bir sey mi oldu, sertlesiyor; bir sey mi oldu?! ilk hamilelik, tecrubesizlik zormus.

Kizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
ben ilk gittigimde doktor su an bir risk gorunmuyor normal cinsel hayatiniza devam edebilirsiniz demisti. en son gittigimde tekrar sordum, yine devam edebilirsiniz dedi. kisiden kisiye degisir ama bence, kanama alani vs. risk yoksa durmak yok yola devam gibi anladim ben

cok gecmis olsun icinizi ferah tutmaya calisin. sonucta gerginlikleri de hissediyorlar minnoslar. her sey guzel olacaktir benim de mesela ara ara cok agrim oluyor, idrar yolu enfeksiyonu da gecirdim, en son candida mantar cikti vajinal, yine agri sanci yapiyor ama olabilir boyle seyler, atlatacagim diyorum kendime. bol bol dinlenmeye calisiyorum.

Bendede lökositler yüksek çıktı en son canım ama antibiyotik başlanacak derecede değil dedi doktor dediğin gibi bol su içmek lazım ..Vallaha progestana benim doktorum devam dedi artık ne karnımda yapacak yer kaldı iğneyi ne fitil kabul edecek vucüt. Yine apse yapmış bu fitil bendede sen kurtulmuşsun darısı bana. 13 cü hafta dolunca bende bırakacağım ..karın ağrısı içinde ayaklarını sıcak tut

Size de durup dururken ay ben hamileyimm farkındalığı geliyor mu
ben bazen unutuyorum hamile oldugumu

sonra mide bulantisi bi’ vuruyor, ne oluyor yahu falan derken ayy hamileydim ya ben! oluyorum. ama yani unutmak dedigim de bes dakika falan, surekli bulandigi icin midem ikinci uc aylik doneme de girdim ama gecmeyecek galiba benim bulantilar, of off!

Evet inşallah hissedeceğimiz zamanlar da gelecek ben de bi tekme hareket hissetmek istiyorum artık

ben arada boyle biri karnimi kaziyormus, tik tik yapiyormus gibi hissediyorum. bi’ garip oluyor. bi’ de semsert oluyor bazen, top gibi mi oluyor ne yapiyor anlamiyorum. ama bir seyler oldugu kesin sanki iceride

Ya teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…