Benim doktorum şu 12 ci haftayıda bir atlatında sonra birliktelik yaşayın dedi en son kontrolde . Ama rahim ağzı çok hassaslaştığı için. Lekelenme yaşaya bilirsin korkma dediKizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
riskli olmadığım için izin verdi haftada 1 kez olarak devam ediyoruzKizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Biz hamile olduğumu öğrendikten sonra sadece bir kere birlikte olduk onun dışında olmadıKizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Yok yok korkma sakın heyecanlan ama korkma. Dua edip bekleyeceğiz canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin, sonuçlar tertemiz çıksın inşallah.Haftya çarşambada ben vericeğim şimdiden gerildim ya . Ne bilim böyle korkuyorumda bi yandan .
Ay inşallahYok yok korkma sakın heyecanlan ama korkma. Dua edip bekleyeceğiz canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin, sonuçlar tertemiz çıksın inşallah.
Kuşum bunlar en kritik zamanlar az kaldı bitmesine az daha direneceğiz ne yapalımAy inşallahsağlıklı haberlerini alayım bir am önce birde 10 gün diyorlar ya üf beklelemek en sıkıntılısı hemen bitsin gitsin bu aşama .
Canım senin hastane özel gibi maşallah zatenBizim burada Devlet hastanesinde özel oda ve ücretsiz epidural doğum yapılıyor merak ettim sizde de başladı mı bu uygulama?
Benimde ayalara çok kalınca sol bebeği hissettiğim yerde batma oluyorBenim de solda.sol kalça kemiğim ağrıyor sanki tutulmuş gibi. Normal mi acaba
Bu sene böyle olmuş bende şaşırdım cnmCanım senin hastane özel gibi maşallah zaten
Cinsiyet için ben kapalı zarf istedim bende parti yapmayacağım ama kız kardeşim futboltopu ısmarlamış içine renk koyuluyor o video çekecek eşimle ben kardeşim olacak yani sırf bizim içinKuşum bunlar en kritik zamanlar az kaldı bitmesine az daha direneceğiz ne yapalımben de cinsiyeti gönderin dedim parti vs yapmayacağım o kadar çok bekledim ki bu bebeği bir saat bile bekleyemem öyle durumdayım
Evet bende Kıbrıs’ta yaşıyorumEveet, sen de mi
Benim doktorum suan istemiyorKizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Geçmiş olsunKızlar iki gündür kötü geçiyor günlerim. Progestan bıraktım ve idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum karın ağrım çok fazlaydı. Bol su içtim hafifledi. Suan sadece lavabo sonrası uzanırsam boşluk var gibi ağrım oluyor. Doktor bebeklere zarar vermez dedi. Karın ağrım için de israhat et dedi. İkiz olduğu için hamilelik boyu hep dikkat etmem gerekiyormuş. Bebekler umarım iyidir
Ne güzel düşünmüş kardeşin eğlenmiş olursunuz güzel bir anı kalırCinsiyet için ben kapalı zarf istedim bende parti yapmayacağım ama kız kardeşim futboltopu ısmarlamış içine renk koyuluyor o video çekecek eşimle ben kardeşim olacak yani sırf bizim için
Canım çok geçmiş olsunKızlar iki gündür kötü geçiyor günlerim. Progestan bıraktım ve idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum karın ağrım çok fazlaydı. Bol su içtim hafifledi. Suan sadece lavabo sonrası uzanırsam boşluk var gibi ağrım oluyor. Doktor bebeklere zarar vermez dedi. Karın ağrım için de israhat et dedi. İkiz olduğu için hamilelik boyu hep dikkat etmem gerekiyormuş. Bebekler umarım iyidir
Kizlar iyi bayramlar herkesefetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi erkek bebis geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?