Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    33
Evet asiye uzunu yazmamışım onu da çok duydum. Büyük ihtimal medipolü denicem ben de. Teşekkürler

Ben hiç hissetmemiştim sağlığa odaklandığımdan ama fetal i verdikten sonra iki ayrı gecede rüyamda erkek olduğunu gördüm,malum oldu sanırım
Ben de 2 kere erkek gördüm 1 kere de kız en son kız gördüm bakalım ne geliyor cinsiyetin bizim içinde önemi yok tek temennimiz hep sağlıklı olması hayırlısı olsun bakalım

sen en iyisi kemdini hıc yorma canım ayakta 30dakkadan fazla kalma ama uzun surede yatma oda kramp yapıyo.
Olabildigiçe çok hareket etmemeye çalışıyorum. Ama önümüzdeki hafta düğünümüz var ona hazırlık yapıyoruz alışveriş falan. Hem güüccük daha yürüyemeyen ogluşum var onun peşindeyim
Ya benim sat'a göre 13+5 oluyor gittiğimde ama geç döllenme olduğu için 12+2 olacak eğer aradaki farkı kapatmadıysa doktorum kapatabilir demişti
Büyüdükçe haftasını yakalıyor benim iki gebeligimde 2 hafta geriydi ilk aylar sonra Büyüdükçe yakaladı. Hatta ilki her zaman 2 hafta küçük ölçüldü. Bunda şaşırıyorum önden gitmesine. Eğer Dr iyiyse cinsiyetinide söyler

Kızlar günaydınnn bel ağrılarım için pilates topu almak istiyorum kaç cm pilates topu kullanılıyor bilen var mı 2.trimestera yeni girdik erken mi olur ? Beli çok rahatlattığını duymuştum. yürüyüşe de yeni başladım normalde de her gün yürüyüş yapan bir insandım pilates topu tavsiyelerinize açığım 55-65-75-85 cm toplar var hangisi kullanılıyor ki

Zaten alt karın bolgem yani bebegin olduğu yer aşırı geriliyor kendini Kas katı ediyor gibi çocuk.
Sende de oluyor mu bu durum. Sol tarafımda kaskatı oluyor doktora söyledim, daha bebeğin küçük diyor ama oluyor yani. Acaba 3. Gebelik diye mi.

Bizim burada Devlet hastanesinde özel oda ve ücretsiz epidural doğum yapılıyor merak ettim sizde de başladı mı bu uygulama?

Sende de oluyor mu bu durum. Sol tarafımda kaskatı oluyor doktora söyledim, daha bebeğin küçük diyor ama oluyor yani. Acaba 3. Gebelik diye mi.
Evet bebek olduğu yer kabarıyor. Uzandigimda dışarıdanda belli oluyor. Eşime gösteriyorum. Yani bebegin boyutu kadar 10 15 cm lik kabarti oluyorr bazn hareket ediyormuş gibi oluyor orasi haftamız büyüdükçe rahim yukarı çıkacaktır. Biran önce karın bölgesine yerleşse çok aşağıda korkutuuyor bu durum beni. Birde ilişkiden sonra öyle oluyor çoğunlukla. Değişik ağrı oluyor

İlişki sonrası tuhaf ağrı bende de oluyor portakal büyüklüğünde yumru gibi şişlik oluyor avucuma alıp okşuyorum ne tuhaf

Bizim burada Devlet hastanesinde özel oda ve ücretsiz epidural doğum yapılıyor merak ettim sizde de başladı mı bu uygulama?
Evet benim gittiğim devlet hastanesinde odalar tek kişilik pilates topları dahil her şeyleri var ayrıca gebe okulu var 20.haftadan sonra kayıt olup başlatılıyor sanırım doğumhaneleri de çatal değil normal sedyeymiş çatalda doğumu pek desteklemiyorlarmış ama ondan bir sonraki kontrolümde emin olucam doğumhaneyi gezdiriyor hemşireler 1 kere gezdirmeleri zorunluymuş

ne güzel yaa demek kadınları insan yerine koymaya başladılar artık. Kızımı da oğlumu da 4 kişiyle aynı oda içinde doğurdum iğrençti gelip bakmıyorlardı bile.

Kizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Amaan hiç gerek yok, riskli gebelik yaşıyorum zaten ufacık harekette ağrım oluyo onun için hiç düşünmedim sormadım da doktora, pazartesi gününü bi atlatsam bir şey yok, gayet iyisiniz dese sorarım belki

Kızlar fetal dna için kan verdim hayırlı uğurlu olsun inşallah çok heyecanlandım 1 hafta 10 gün içerisinde çıkar sonuç dediler bakalım beklemedeyim artık.
Haftya çarşambada ben vericeğim şimdiden gerildim ya . Ne bilim böyle korkuyorumda bi yandan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…