Evet asiye uzunu yazmamışım onu da çok duydum. Büyük ihtimal medipolü denicem ben de. Teşekkürlermerhaba ben medipol bahçelievler’de asiye uzuna gidiyorum düşük riskim vardı çok güzel ilgilendi sağ olsun çok memnunum reyhan hanıma haftaya ikili tarama için gideceğim onu da bilemiyorum ama deneyimleyeceğim
Tül bebekti evet canımAnladım canım senin tüp bebek oldumu.
Ben de 2 kere erkek gördüm 1 kere de kız en son kız gördüm bakalım ne geliyorBen hiç hissetmemiştim sağlığa odaklandığımdan ama fetal i verdikten sonra iki ayrı gecede rüyamda erkek olduğunu gördüm,malum oldu sanırım
Olabildigiçe çok hareket etmemeye çalışıyorum. Ama önümüzdeki hafta düğünümüz var ona hazırlık yapıyoruz alışveriş falan. Hem güüccük daha yürüyemeyen ogluşum var onun peşindeyimsen en iyisi kemdini hıc yorma canım ayakta 30dakkadan fazla kalma ama uzun surede yatma oda kramp yapıyo.
Büyüdükçe haftasını yakalıyor benim iki gebeligimde 2 hafta geriydi ilk aylar sonra Büyüdükçe yakaladı. Hatta ilki her zaman 2 hafta küçük ölçüldü. Bunda şaşırıyorum önden gitmesine. Eğer Dr iyiyse cinsiyetinide söylerYa benim sat'a göre 13+5 oluyor gittiğimde ama geç döllenme olduğu için 12+2 olacak eğer aradaki farkı kapatmadıysa doktorum kapatabilir demişti
Eveet, sen de miAaaa sende mi Kıbrıs’ta yaşıyorsun
Sende de oluyor mu bu durum. Sol tarafımda kaskatı oluyor doktora söyledim, daha bebeğin küçük diyor ama oluyor yani. Acaba 3. Gebelik diye mi.Zaten alt karın bolgem yani bebegin olduğu yer aşırı geriliyor kendini Kas katı ediyor gibi çocuk.
Evet bebek olduğu yer kabarıyor. Uzandigimda dışarıdanda belli oluyor. Eşime gösteriyorum. Yani bebegin boyutu kadar 10 15 cm lik kabarti oluyorr bazn hareket ediyormuş gibi oluyor orasiSende de oluyor mu bu durum. Sol tarafımda kaskatı oluyor doktora söyledim, daha bebeğin küçük diyor ama oluyor yani. Acaba 3. Gebelik diye mi.
İlişki sonrası tuhaf ağrı bende de oluyorEvet bebek olduğu yer kabarıyor. Uzandigimda dışarıdanda belli oluyor. Eşime gösteriyorum. Yani bebegin boyutu kadar 10 15 cm lik kabarti oluyorr bazn hareket ediyormuş gibi oluyor orasihaftamız büyüdükçe rahim yukarı çıkacaktır. Biran önce karın bölgesine yerleşse çok aşağıda korkutuuyor bu durum beni. Birde ilişkiden sonra öyle oluyor çoğunlukla. Değişik ağrı oluyor
Evet benim gittiğim devlet hastanesinde odalar tek kişilik pilates topları dahil her şeyleri var ayrıca gebe okulu var 20.haftadan sonra kayıt olup başlatılıyor sanırım doğumhaneleri de çatal değil normal sedyeymiş çatalda doğumu pek desteklemiyorlarmış ama ondan bir sonraki kontrolümde emin olucamBizim burada Devlet hastanesinde özel oda ve ücretsiz epidural doğum yapılıyor merak ettim sizde de başladı mı bu uygulama?
Evet benim gittiğim devlet hastanesinde odalar tek kişilik pilates topları dahil her şeyleri var ayrıca gebe okulu var 20.haftadan sonra kayıt olup başlatılıyor sanırım doğumhaneleri de çatal değil normal sedyeymiş çatalda doğumu pek desteklemiyorlarmış ama ondan bir sonraki kontrolümde emin olucamdoğumhaneyi gezdiriyor hemşireler 1 kere gezdirmeleri zorunluymuş
Amaan hiç gerek yok, riskli gebelik yaşıyorum zatenKizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Kizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Haftya çarşambada ben vericeğim şimdiden gerildim ya . Ne bilim böyle korkuyorumda bi yandan .Kızlar fetal dna için kan verdim hayırlı uğurlu olsun inşallah çok heyecanlandım1 hafta 10 gün içerisinde çıkar sonuç dediler bakalım beklemedeyim artık.
Ben özel oda meselesini bilmiyorum ama doğum yapınca tek kişilik odada kaldım devlet hastanesindeBizim burada Devlet hastanesinde özel oda ve ücretsiz epidural doğum yapılıyor merak ettim sizde de başladı mı bu uygulama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?