Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Merhaba güzel anneler bende 11+4oldum tek yumurta ikizi olarak devam ediyorum çok zorlanıyorum 4.gebeligim 3oglum var bana onere bileceginiz bilgileriniz varmı yada yapmam gereken testler bilgi lütfen

Çok doğru resmen daha doğmadan bizi parmağında oynatıyor
Sağlıkla gelsin insallah canim

Merhaba güzel anneler bende 11+4oldum tek yumurta ikizi olarak devam ediyorum çok zorlanıyorum 4.gebeligim 3oglum var bana onere bileceginiz bilgileriniz varmı yada yapmam gereken testler bilgi lütfen
Hayırlı olsun doğal gebelikle mi ikiz oldu sağlıkla ilerlesin insallah bu topikte ikiz annelerimiz var süreç hakkında bilgi verirler sanırım

Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al. Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim. İkizler riskli gebelik diye geçiyor bol israhat et ağır işlerden kaçın. Ve beslenmene çok dikkat et ne kadar kilo alırsan erken doğum o kadar yakın olur

Artik dayanamiyorm bulantilara kusmalara. Acim tum gun ilaclar fayda etmiyor 13+3 oldm. Hic bir sey yemiyorm ac karna yine kusuyorm.
Su aşırı midemi bulandırıyor ilaçları bi yudum ile yutuyorum. 12+ 2 mide bulantılarım azdırdı yine, yorgun hissediyorum. Ama yine de aç karnına kusmak daha zorluyor mide asidi boğazımı yakıyor, bu yüzden bir şeyler yemeye çalışıyorm. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar doktordan geldim cinsiyet yine öğrenemedim Allahım of göremedi biraz kilom var göremiyorum dedi
Bu arada bebek 15+2 çıktı ultrasonda
Boyu 15 cm kilosu 112 gram
Ayyy o kadar buyuduler mi maşallah
Birdaha ne zamn gideceksin ayy

Ayyy o kadar buyuduler mi maşallah
Birdaha ne zamn gideceksin ayy
Valla canım 10 güne kadar ücretsiz randevu hakkım var, tabiki onu kullancam tam 10. Gününde gidicem cinsiyet için tekrar
Evet büyüdüler benimkinin haftası ilerde çıktı biraz 15+2
112 gram diyince doktor şaşırdım

Çok teşekkür ederimm amiinn,hepimiz sağlıkla alalım,darısı herkesin başına siz de yarın kan veriyordunuz değil mi?
Evet canım ben de yarın sabah vereceğim heyecanlıyım 1 hafta sonra biz de kısmetse inşallah öğreneceğiz

çok ilgisiz ve asık suratlı bir doktor ben kendisinden memnun kalmadım

Canim herkese söyleme haftasi ilerde olduğunu nazar değer İnşallah belli olur ben bi kaç parça biseyler aldim oğluşuma civilde indirim vardi erken ama dayanamadim

merhaba ben medipol bahçelievler’de asiye uzuna gidiyorum düşük riskim vardı çok güzel ilgilendi sağ olsun çok memnunum reyhan hanıma haftaya ikili tarama için gideceğim onu da bilemiyorum ama deneyimleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…