- 18 Eylül 2024
- 192
- 125
- 18
Maşallah sağlıkla gelsinKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
Sağlıkla gelsin insallah canimÇok doğru resmen daha doğmadan bizi parmağında oynatıyor
Hayırlı olsun doğal gebelikle mi ikiz oldu sağlıkla ilerlesin insallah bu topikte ikiz annelerimiz var süreç hakkında bilgi verirler sanırımMerhaba güzel anneler bende 11+4oldum tek yumurta ikizi olarak devam ediyorum çok zorlanıyorum 4.gebeligim 3oglum var bana onere bileceginiz bilgileriniz varmı yada yapmam gereken testler bilgi lütfen
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al. Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim. İkizler riskli gebelik diye geçiyor bol israhat et ağır işlerden kaçın. Ve beslenmene çok dikkat et ne kadar kilo alırsan erken doğum o kadar yakın olurMerhaba güzel anneler bende 11+4oldum tek yumurta ikizi olarak devam ediyorum çok zorlanıyorum 4.gebeligim 3oglum var bana onere bileceginiz bilgileriniz varmı yada yapmam gereken testler bilgi lütfen
Su aşırı midemi bulandırıyorArtik dayanamiyorm bulantilara kusmalara. Acim tum gun ilaclar fayda etmiyor 13+3 oldm. Hic bir sey yemiyorm ac karna yine kusuyorm.
Ayyy o kadar buyuduler miKızlar doktordan geldim cinsiyet yine öğrenemedimAllahım of göremedi biraz kilom var göremiyorum dedi
Bu arada bebek 15+2 çıktı ultrasonda
Boyu 15 cm kilosu 112 gram
Valla canım 10 güne kadar ücretsiz randevu hakkım var, tabiki onu kullancamAyyy o kadar buyuduler mimaşallah
Birdaha ne zamn gideceksinayy
Teşekkür ederimGözünüz aydınBebek ultrason kontrolünde bi tahminde bulunmuş muydu yoksa direk fetal ile mi öğrendiniz
Yok benim ilk çocuğum kısmetsehep kız hissediyordum tutturamadım galiba Of kaynanalıgım nasıl olur düşünemiyorum
Evet canım ben de yarın sabah vereceğim heyecanlıyım 1 hafta sonra biz de kısmetse inşallah öğreneceğizÇok teşekkür ederimmamiinn,hepimiz sağlıkla alalım,darısı herkesin başına siz de yarın kan veriyordunuz değil mi?
İnşallah istediğin gibi çıkar canım sonucunHastaneler pazartesiye kadar kapalı diye veremiyorum maalesef pazartesiye kadar regl olmazsam vereceğin
Doktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdilerçok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için
çok ilgisiz ve asık suratlı bir doktor ben kendisinden memnun kalmadımDoktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdilerçok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için
Maşallah canimKızlar doktordan geldim cinsiyet yine öğrenemedimAllahım of göremedi biraz kilom var göremiyorum dedi
Canim herkese söyleme haftasi ilerde olduğunu nazar değerValla canım 10 güne kadar ücretsiz randevu hakkım var, tabiki onu kullancamtam 10. Gününde gidicem cinsiyet için tekrar
Evet büyüdüler benimkinin haftası ilerde çıktı biraz 15+2
112 gram diyince doktor şaşırdım
Nazlı bir peri kızı gibi sanki bu minnoşKızlar doktordan geldim cinsiyet yine öğrenemedimAllahım of göremedi biraz kilom var göremiyorum dedi
merhaba ben medipol bahçelievler’de asiye uzuna gidiyorum düşük riskim vardı çok güzel ilgilendi sağ olsun çok memnunum reyhan hanıma haftaya ikili tarama için gideceğim onu da bilemiyorum ama deneyimleyeceğimKızlar istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım. Doktorunu tavsiye edebilecek olan veya düşündüklerime giden var mı? Şu ana kadar baktıklarım esenler medipol (damla yasemin yenliç kaya), bahçelievler medipol ( sema yılmaz, reyhan has) rami hastanesi ( nehir bayram), türkiye hastanesi (aslı coşkun şevket, aslıhan ergül, şifa ayşe savaş), güngören meltem (nuray günay), bilge hastanesi (gülçin babayeva). Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirim.
Gönlünden geçen neyse o olsun inşallahEvet canım ben de yarın sabah vereceğim heyecanlıyım 1 hafta sonra biz de kısmetse inşallah öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?