Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
IMG_0041.webp
IMG_9526.webp
kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mııı?

Selam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktı :D tekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin 🧿🧿🧿
Bir erkek bebe daha eklendi listeye 🥹🥹 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Sonuçların temiz çıkmasına ayrıca çok sevindim

Kızlar merhaba

“5-10 mart arası regl
“14 mart hsg ( hsg sonucum t rahim ameliyat olacağım nisan ayı regli sonrası)
“20 mart yumurtlama
“16-17-18-20-21-23 ilişki

Yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrısı meme hassasiyeti su gibi akıntım var reglime 3 gün var reglim düzenlidir . Bugün test yaptım yorumlar mısınız lütfen 🙏

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar merhaba

“5-10 mart arası regl
“14 mart hsg ( hsg sonucum t rahim ameliyat olacağım nisan ayı regli sonrası)
“20 mart yumurtlama
“16-17-18-20-21-23 ilişki

Yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrısı meme hassasiyeti su gibi akıntım var reglime 3 gün var reglim düzenlidir . Bugün test yaptım yorumlar mısınız lütfen 🙏
Beta hcg verin en doğru sonuç o olur

Selam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktı :D tekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin 🧿🧿🧿
Kaçıncı haftanızda verdiniz acaba merak ettim

Bir erkek bebe daha eklendi listeye 🥹🥹 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Sonuçların temiz çıkmasına ayrıca çok sevindim
Çok teşekkür ederimm 🌸 amiinn,hepimiz sağlıkla alalım,darısı herkesin başına ❤️ siz de yarın kan veriyordunuz değil mi?

Maşallah sağlıkla mutlulukla gelsin 🥰

Tek yumurta tek kesemi iki ayrı kesedelermi? Üzme kendını senı cok iyi anlıyorum bende tek yumurta tek plasenta bende uzuldum ilk basta ama suan 12+3 teyız guzel gidiyor. Tevekkül ettim doğacaklarsa bunu hıc bırsey engellemeyecek dogmayacaksa tekte olsa dogmayacak. Internettekı seylerı okuma bence. Ben artık okumuyorum
Merhaba bende dogol olarak tek yumurta ikizi geçiriyorum bugün 11+4oldum çok zor geçiyor onere bileceğiniz birşey varmı

Back
X