- 1 Mayıs 2020
- 379
- 245
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
- #8.361
Yok canı dün sabah yumurta toplama işlemi oldu henüz transfer tarihi belli değilTransferim gerçekleşti mi canım hangi aşamadasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canı dün sabah yumurta toplama işlemi oldu henüz transfer tarihi belli değilTransferim gerçekleşti mi canım hangi aşamadasın
Sağlıcakla en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde transferimin 7. Günü bekliyoruz en zor kısmı beklemekYok canı dün sabah yumurta toplama işlemi oldu henüz transfer tarihi belli değil
Amin amin inşallah canımİnşallah çok bekletmeden gelir Allah’ın izniyle tedavine sağlıklı bir şekilde başlayabilirsin Amin![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu canım. Hemen çıktıysa var bir şeylerkizlar hayirli sabahlar bugun transferimin 7. gunu simdi ilk idrarla test yaptim bakar misiniz
Kesinlikle her türlü kısmı zor, siz progesterone iğnesi kullanıyor musunuz?Sağlıcakla en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde transferimin 7. Günü bekliyoruz en zor kısmı beklemek
Çatlatma iğnesi yapmış mıydınız?kizlar hayirli sabahlar bugun transferimin 7. gunu simdi ilk idrarla test yaptim bakar misiniz
yok hayir dondurulmus transfer iki ay rahim dinlendi. kan sulandirici ve progestan igne kullaniyorum sadeceÇatlatma iğnesi yapmış mıydınız?
Ayy kuzum ya bayram koşuşturmacası sonra yol falan derken yazamadım gruba pekN Nazli kizz ve @rindol canlar yarın transfer gününüz şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle bol pozitifli bir Ay diliyorum hepimiz için Amin![]()
![]()
![]()
Oo hadi hayırlı olsun kuzum artsın değerin sıkıca tutunsun inşallahkizlar hayirli sabahlar bugun transferimin 7. gunu simdi ilk idrarla test yaptim bakar misiniz
O zaman birşeyler var demek :) bi kaç gone tekrarla bakalım koyulaşacsk mı :)yok hayir dondurulmus transfer iki ay rahim dinlendi. kan sulandirici ve progestan igne kullaniyorum sadece
Ayy amin canım amin isteyen herkese ins gerçekten psikoloji filan kalmadı gorumcelerim eltim çevremde herkes hamile 7 yıldır evliyim artık maddi manevi kaldıramıyorum bu defa çok iyi bir yer olsun istiyorum doktor ve merkez konusunda karar veremiyorumMerhaba canım hoşgeldin
Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim inşallah bu sefer mucizen gelir sağlıklı bir şekilde Amin
Burda Şişli Memorialda tedavi gören arkadaşlar var görürse yazacaklardır çok memnunlarmış canım dilerim işinin Ehl-i vicdanlı merhametli bir hekime denk gelirsin Önce Allah sonra doktorların eliyle şifanı bulursun inşallah![]()
Yaa canim insAllah çok güzel yumurtaların olur ve pozitifi görürsün biraz bilgi verirmisin rica etsem maddi olarak ne kadar verdin şimdiye kadar neler yaptılar diyeCanım öncelikle hayırlı olsun. Ben İstanbul Şişli memorialda yaptırıyorum doktorum gönül hanım. Çok ilgililer ilk muayeneyi Semra hanımla birlikte yapıyorlar daha sonra ekipten bi doktorla ilerliyorsunuz, bildiğim kadarıyla daha kritik vakalar ve olumsuz sonuçlanan denemelerde Semra hanımı ilgileniyor. Şişli tüp bebek Bölümün kurucu başkanı olur kendisi. Tamamen bir ekip olarak çalışıyorlar mesela 6 tane falan doktor var ekipte hepsi dosyanıza hakim kullanacağınız dozları iğneleri ilaçları Semra hanım bir ekip toplantısı yaparak karar veriyor. Ben dün opu işlemi oldum bu ana kadarda çok memnun kaldım
kan testi versem erken mi kafam cok karisti var mi yok mu kanda negatif gorur muyumO zaman birşeyler var demek :) bi kaç gone tekrarla bakalım koyulaşacsk mı :)
Canım bende şişli memorialda tedavi gördüm. Benim doktorumda yücel bey ben çok memnunum. Ben ilk 2019da başladığımda Bülent trasa görüşmeye gitmiştim sonra memoriala gelmiştim aradaki farkı yaşayınca anlıyorsun ordakiler herkese aynı şeyi uyguluyor bence hiç araştırmadan gel hemen koyalım dediler ne test ne bişey. Ama memoriala gidince bütün testlerim yapıldı çok şükür o zaman olan embriyolarimla devam ediyorum halaAyy amin canım amin isteyen herkese ins gerçekten psikoloji filan kalmadı gorumcelerim eltim çevremde herkes hamile 7 yıldır evliyim artık maddi manevi kaldıramıyorum bu defa çok iyi bir yer olsun istiyorum doktor ve merkez konusunda karar veremiyorum
Canım sen boşver milleti böyle durumlarda kendinde laf söyleme hakkını gören tipler çok olur. Benim en yakın arkadaşım çocuk nöroloji doktoru yani ona göre tek bir nefes çocukta birçok engele neden olabilir. Ama bu bi ihtimal ve biz bu ihtimali düşünmek zorundayız bizim bebeklerimiz çok kıymetli çünkü. Ama benim kuzenim ikiz hamileydi 42 yaşındaydı valla hiç takmadı o kadar riskli olmasına rağmen çok şükür bişey olmadiBöyle ruha şifa gibisiniz. Aslında sigara içtiğini söyleyipte afaroz edilip anneliği sorgulayan bir çok yorum okumuslugum var. Elbette kötü hiç övünülecek yanı yok sigara içmenin, lakin bazıları böyle sanık sandalyesine oturtup hadsiz yorumlarda saldirircasina yapabiliyor. Oysa karşı da çözüm arayan motive olmayı isteyen birinin olduğunu unutup acımasız olan kişilerde var. Ne yazık ki başkalarını yargılamak bizim millete has bir durum . Bugün bir kaç konu aratıp okuyunca öyle icerlendiydim. Kızceler biz umutlu olup güzel düsünelim .![]()
İlk idrarda beta hcg daha yüksek çıkıyor diye sabah yapsan daha iyi olur canım benceMerhaba kızlar günaydın transfer haric 7.günum test elime akşamüstü geçecek akşamüstü yapsam çıkar mı cuma sabahı mi bekleyeyim