- Konu Sahibi mayala katar
- #8.381
Bekledigi için mi yüksek çıkıyor acabaİlk idrarda beta hcg daha yüksek çıkıyor diye sabah yapsan daha iyi olur canım bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekledigi için mi yüksek çıkıyor acabaİlk idrarda beta hcg daha yüksek çıkıyor diye sabah yapsan daha iyi olur canım bence![]()
Evet canım su ile seyreltmemiş oluyorsunBekledigi için mi yüksek çıkıyor acaba
Teşekkür ederimEvet canım su ile seyreltmemiş oluyorsun
Canım normal yolla hamile kalan arkadaşımda da olmuştu böyle bir kanama, düşük yapacağını sanıp çok korkmuştu ama oğlu şu an okula başladı. Olabiliyor yani böyle şeyler.. Panikleme lütfenBen kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende
Bende ayni durumdayım bir an önce randevu günüm gelsede gitsem kese de görmedik henüz ilk randevumuz olacak
Ayyy az kaldııııAmin amin çok amin diyorum duana
Az kaldı canım büyük ihtimalle pazartesi günü olacak bugün gittim çok şükür herşey yolunda cuma günü tekrar gideceğim o günkü duruma göre karar verilecek![]()
Yaaa ben hep bahçeci düşünmüştüm dünden beri nereye baksam şişli Memorial karşıma çıktı belki nsiptir öyle karşıma çıkan peki benim zamanım kısıtlı ta ağrıdan geleceğim öğretmenim çünkü ne kadar sürede tedavi tamamlanır sizce ayrıca tedavi masrafları ve ilaç masrafları için neler verdiniz anlatır mısınız.Su an dondurulmuşlarinla mi yapacaksın canimCanım bende şişli memorialda tedavi gördüm. Benim doktorumda yücel bey ben çok memnunum. Ben ilk 2019da başladığımda Bülent trasa görüşmeye gitmiştim sonra memoriala gelmiştim aradaki farkı yaşayınca anlıyorsun ordakiler herkese aynı şeyi uyguluyor bence hiç araştırmadan gel hemen koyalım dediler ne test ne bişey. Ama memoriala gidince bütün testlerim yapıldı çok şükür o zaman olan embriyolarimla devam ediyorum hala![]()
Yani rabbim doğru yere yönlendirsin seni ins.Yaaa ben hep bahçeci düşünmüştüm dünden beri nereye baksam şişli Memorial karşıma çıktı belki nsiptir öyle karşıma çıkan peki benim zamanım kısıtlı ta ağrıdan geleceğim öğretmenim çünkü ne kadar sürede tedavi tamamlanır sizce ayrıca tedavi masrafları ve ilaç masrafları için neler verdiniz anlatır mısınız.Su an dondurulmuşlarinla mi yapacaksın canim
Anldim canım çok teşekkür ederimYani rabbim doğru yere yönlendirsin seni ins.Ben sana bu konuda yardımcı olamam canım dediğim gibi ben 2019da yaptırdım yeni fiyat bilmiyorum surecide unuttum
ama burda iki arkadaş var yeni yaptiran onlar sana yardımcı olur. Ben dondurulmuş transfer yaptırdım.
Hayırlı olsun canım ins sana sıkı sıkı tutunsunlarAz önce 2 embriyo transfer edildi hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
Amin canım dün akşam progestandan sonra kırmızı kan kahverengi lekeye döndü çamur gibi sabahta açık kahverengiye ama akşam çok karnım ağrıdı çok korktum doktor randevuma kadar beklicez yatıcam bol bo allah razı olsunAllahım bebeğini sana bağışlasın annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah kanaman çok olmadığı sürece korkma canım buradaki çoğu arkadaş yaşadı ve yaşıyor sen elinden geleni yap Rabbim korusun bol bol dinlen sakın ağır işler yapma canım![]()
Annem mesela dikkat etmemiş bizde. Işte ama dediğin gibi canım. Sade sigara konusu değil bizim toplum da başkalarının hakkinda yorum yapıp ahkam kesmeye yatkın çok kişi var. Ama bırakmak kesinlikle gerekir bana göre de. Sade sürecin gerçekliğini idrak edebilsek. Çünkü böyle hayal gibi ya . Neyse basaracagima inanıyorum çünkü olmasa tutmasa kendimi suçlarım sigarayı birakamasam. Iğneyi vurdum ya piskolojik mi neden bilmiyorum bir ağırlık cöktü üstüme. Midem yanıyor gibiCanım sen boşver milleti böyle durumlarda kendinde laf söyleme hakkını gören tipler çok olur. Benim en yakın arkadaşım çocuk nöroloji doktoru yani ona göre tek bir nefes çocukta birçok engele neden olabilir. Ama bu bi ihtimal ve biz bu ihtimali düşünmek zorundayız bizim bebeklerimiz çok kıymetli çünkü. Ama benim kuzenim ikiz hamileydi 42 yaşındaydı valla hiç takmadı o kadar riskli olmasına rağmen çok şükür bişey olmadi
İns. Sende tiksinirsin kuzum.Annem mesela dikkat etmemiş bizde. Işte ama dediğin gibi canım. Sade sigara konusu değil bizim toplum da başkalarının hakkinda yorum yapıp ahkam kesmeye yatkın çok kişi var. Ama bırakmak kesinlikle gerekir bana göre de. Sade sürecin gerçekliğini idrak edebilsek. Çünkü böyle hayal gibi ya . Neyse basaracagima inanıyorum çünkü olmasa tutmasa kendimi suçlarım sigarayı birakamasam. Iğneyi vurdum ya piskolojik mi neden bilmiyorum bir ağırlık cöktü üstüme. Midem yanıyor gibi
Yarın acaba doktor bana ne diyecek çok merak ediyorum. Kan alınacak sanırım . Çünkü 7 ve 10 arası gelin dedi
Evet hala regli bekliyorum sjhshshshs az kaldı amaKızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorumsabırsızlanıyorum Transfer günü için
@Umudayolculuk35 @CinnamonQueenikosan @hturkmen @LunaLovegoodd @marmelad01 @Defnee11 @Vignette @Daydi @depresifbirpolyanna
Hadi bakalım hayırlı olsun canım, Rabbim bebeğinle kavuştursun seni hayırla, sağlıkla, kolaylıklaAz önce 2 embriyo transfer edildi hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
Canımm nasılsın? Yolunda mı herşey?İns. Sende tiksinirsin kuzum.Ben şuan kokusuna tahammül edemiyorum öyle bir durumdayım.rabbim sanada nasip etsin
sadece transferden sonra bir kaç gün canin istiyor ama sonra geçiyor. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ins. Herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağını doldursun
![]()
Evet kullanıyorumKesinlikle her türlü kısmı zor, siz progesterone iğnesi kullanıyor musunuz?
Merhaba canım bende yeni transfer oldum 2. Denemem bahçecici fulya da tedavi gördüm 2. Denememde doğal siklus yapıyoruz yani ilaçsız ilaç kullanmadım sadece vitamin ve progestan fitil kullanıyorumAnldim canım çok teşekkür ederim![]()