Maşallah benimde sat'a göre 4 gün kadar büyük çıkıyor. 14+4 gibi çıkıyor. Gr kadar söylemiş ben sormadım daha erken diye düşündümValla canım 10 güne kadar ücretsiz randevu hakkım var, tabiki onu kullancamtam 10. Gününde gidicem cinsiyet için tekrar
Evet büyüdüler benimkinin haftası ilerde çıktı biraz 15+2
112 gram diyince doktor şaşırdım
Evet bende öyle düşünüyorum. Kizlar geç gösterirmişNazlı bir peri kızı gibi sanki bu minnoş
Bende yarin büyük pazara gidicem ogluşum için yeni doğan bişeyler almak istiyorum. En azından çorap olur zibin olurCanim herkese söyleme haftasi ilerde olduğunu nazar değerİnşallah belli olur ben bi kaç parça biseyler aldim oğluşuma civilde indirim vardi erken ama dayanamadim
Birer Hürrem sultana donusucez gibi bende de var o potansiyel
Kaç günde geldi acaba fetal dna sonucuKizlar iyi bayramlar herkesefetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi erkek bebis geliyor
Reyhan hoca iyi bi doktor ama pek guleryuzlu değil cok ciddi bi doktormerhaba ben medipol bahçelievler’de asiye uzuna gidiyorum düşük riskim vardı çok güzel ilgilendi sağ olsun çok memnunum reyhan hanıma haftaya ikili tarama için gideceğim onu da bilemiyorum ama deneyimleyeceğim
Ben zibinlarini aldim şimdilik eşim alma başka bisey erken nolur nolmz dedi biraz daha zaman gecsin digerlerinide alirim indirim girdikçeBende yarin büyük pazara gidicem ogluşum için yeni doğan bişeyler almak istiyorum. En azından çorap olur zibin olur
Hayırlı olsun canım zor derken mesela ne gibi zorluklar yasıyorsun?Merhaba bende dogol olarak tek yumurta ikizi geçiriyorum bugün 11+4oldum çok zor geçiyor onere bileceğiniz birşey varmı
Kiskaniyorm rahat gecenleri yaaaSu aşırı midemi bulandırıyorilaçları bi yudum ile yutuyorum. 12+ 2 mide bulantılarım azdırdı yine, yorgun hissediyorum. Ama yine de aç karnına kusmak daha zorluyor mide asidi boğazımı yakıyor, bu yüzden bir şeyler yemeye çalışıyorm. Allah yardımcımız olsun.
Ahhh ahhh amin inşallahGönlünden geçen neyse o olsun inşallahsağlıklı olması da en büyük temennimiz tabi :)
Üf ben de neler aldım bir bilseniz hahahCanim herkese söyleme haftasi ilerde olduğunu nazar değerİnşallah belli olur ben bi kaç parça biseyler aldim oğluşuma civilde indirim vardi erken ama dayanamadim
Benim kızım 20.haftada öğrendim kız olduğunu çok geç göstermiştiEvet bende öyle düşünüyorum. Kizlar geç gösterirmiş
Bende kendimi frenlemeye çalişiyorum ama nafileÜf ben de neler aldım bir bilseniz hahahalmam diyip almam da ne bileyim yani pek istikrarlı çıktım gerçekten
Haha aynıyızBende kendimi frenlemeye çalişiyorum ama nafilesanirim bi kac aya herseyi tamam olck bu gidisle
Ay evet….kızlar belınızde poponuza dogru vuran bır agrı yasayan var mı bıde 14.haftada hala bel kasık agrısı yasayan var mı?
Bu sene erko senesi galiba herkes erkooo hahaha ya allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyetin hiç önemi yokKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
Çok kötüydüm prilam verdi doktor 1 kere kullandım kullandıktan sonra çok daha kötü oldum bir daha kullanmadım kendi kendine geçti suan şükür daha iyi gidiyorumBende de rennie duo ve Prilam var ikisi de fayda etmiyor ben de çok ilaç kullanmamaya çalışıyorum nasılsa yaramıyor işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?