- 14 Mart 2025
- 69
- 92
- 3
- 33
Bende de rennie duo ve Prilam var ikisi de fayda etmiyor ben de çok ilaç kullanmamaya çalışıyorum nasılsa yaramıyor işeIki gece bir gunduz bir raneks bir de gaviscon ama sadece bir sure tutuyor gun boyu aman yemek yemiyim de cikarmiyim modundaym
Bir erkek bebe daha eklendi listeyeSelam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktıtekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin
Erkeğe benzettimEki Görüntüle 3569490 Eki Görüntüle 3569491 kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mııı?
Benim içime de hep erkek doğuyor ama bakalımErkeğe benzettim
Bende de var çok yediğim zaman çok oluyor maden suyu içiyorum bendeKızlarrr şişkinliği gaz sancısı çok olan var mı? Özellikle akşamları beni aşırı rahatsız ediyo ya ;(
Hahahah merak edin diyor resmen bebis fake atıyor annesineHanımlar doktordan geldim bayramdan önce yanılma payı var ama kıza benziyor demişti bu sefer tam belli değil erkeğe de benziyor kıza da dedi
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsunlar daBenim içime de hep erkek doğuyor ama bakalım
Beta hcg verin en doğru sonuç o olurKızlar merhaba
“5-10 mart arası regl
“14 mart hsg ( hsg sonucum t rahim ameliyat olacağım nisan ayı regli sonrası)
“20 mart yumurtlama
“16-17-18-20-21-23 ilişki
Yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrısı meme hassasiyeti su gibi akıntım var reglime 3 gün var reglim düzenlidir . Bugün test yaptım yorumlar mısınız lütfen
Hastaneler pazartesiye kadar kapalı diye veremiyorum maalesef pazartesiye kadar regl olmazsam vereceğinBeta hcg verin en doğru sonuç o olur
Kaçıncı haftanızda verdiniz acaba merak ettimSelam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktıtekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin
Çok teşekkür ederimmBir erkek bebe daha eklendi listeyehayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Sonuçların temiz çıkmasına ayrıca çok sevindim
Maşallah sağlıkla mutlulukla gelsinSelam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktıtekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin
Ben 10+3de verdim doktorumun isteğiyle ama erken olabiliyormuş tabi kiiKaçıncı haftanızda verdiniz acaba merak ettim
Çok doğru resmen daha doğmadan bizi parmağında oynatıyorHahahah merak edin diyor resmen bebis fake atıyor annesine
Amiin inşallahAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsunlar da
Merhaba bende dogol olarak tek yumurta ikizi geçiriyorum bugün 11+4oldum çok zor geçiyor onere bileceğiniz birşey varmıTek yumurta tek kesemi iki ayrı kesedelermi? Üzme kendını senı cok iyi anlıyorum bende tek yumurta tek plasenta bende uzuldum ilk basta ama suan 12+3 teyız guzel gidiyor. Tevekkül ettim doğacaklarsa bunu hıc bırsey engellemeyecek dogmayacaksa tekte olsa dogmayacak. Internettekı seylerı okuma bence. Ben artık okumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?