- 31 Ocak 2025
- 44
- 42
- 3
- 27
Benim de hamileliğimi öğrendiğimden beri böyle devam ediyor. Progestan iğne kullandım 5 gün, şu an fitil kullanıyorım düzenli. Düşük tehlikesi var dedi doktor kanama alanı varmış, Rabbim sağlık versin. Kanama akıntı çok stresli şeyler ve tehlikeli olabilir tabii ki. Düzgün bir doktora gidip sebebini öğren ancak öyle rahat edersin.Kızlar bir sorum var bende iki haftadır hafif kanama oluyor arada ama böyle açık pembe renkte bir kaç damla sonra koyu kahverengi lekelenme oluyor devamında ara ara geçen hafta da olmuştu hatta kanamam oldu diye gittim vajinal ultrasonla baktılar kese yerinde dediler aşırı kanama olursa gel dediler bir kaç gün ara ara lekelenme oldu çarşamba yine randevum vardı kalp atışı daha duyulmadı ama kese duruyordu normaldi bugün yine kanamam oldu bir kaç damla sonra yine lekelenme oldu akşama kadar aranızda yaşayan var mı oluyor mu böyle şeyler
Kasık ağrım da var ama ona da normal dediler üniversiteye gidiyorum tüp bebek tedavisi olduğu için aynı yere gitmem gerekiyor bir süre orda da sürekli farklı asistan bakıyor hocaya sorup geliyor bana doğru dürüst birşey de söylemediler stres oldum iyice