Sifir agri, sifir kanama. Ilk 600le ogrendim, oh dedik sevindik, mutlu olduk. Islerim yogundu, ancak 5 gun sonra hastaneye gidebildim. Kese gorulemedi, beta verin dediler, sonucum 1 saate 5500 olarak cikti, gorulmesi gerekirdi, sizi servise alalim dediler. O sirada doppler ultrason falan, perinatoloji kisminda daha farkli cihazlarla da bakildi, rahim icinde yine gorulemeyince surekli gozlem altinda tutuldum. Ve sonra tupte goruldu, ameliyat olmak zorunda kaldim..Ben de burada disgebelik belirtilerini okudugumda agri, kanama ve beta artisinda duzensizlikler olabileecgini gordum ancak bende agri ve kanama hic olmadi. Betaya da iki kere bakildi sadece, artisinda duzensizlik varmiydi yokmuydu bilemiyorum, 5 gun icinde hizla artmis.. Ameliyata giderken bile emin misiniz ben kendimi cok iyi hissediyorum demistim. Alinan tup patolojiye de gitmisti, icinde gebelik materyali var olarak sonuc cikti..henuz doktora gidemeyen arkadaslar, sizleri strse soktuysam kusura bakmayin, Allah en guzelini hepimiz icin gerceklestirsin insallah...