- 5 Şubat 2025
- 72
- 77
- 3
- 36
Yok yok hiç üzülme sana yakınsa hemen gir bak e nabızdanAa cok iyi madem bende randevu bulamadim diye uzuluyordum orda yaptiriyim o zman ben testleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok hiç üzülme sana yakınsa hemen gir bak e nabızdanAa cok iyi madem bende randevu bulamadim diye uzuluyordum orda yaptiriyim o zman ben testleri.
Öncelikle tabii ki anne ve bebek sağlığı. Maddi imkanlar elveriyorsa her anne ve baba bebekleri için en iyi hastaneyi seçmek isterler. 50 bin tl benim veya sizin için küçük bir meblağ olabilir ama bu herkes için olacağı anlamına gelmez. Benim çalıştığım x hastanede böyle sorunlar oldu hiç tavsiye etmiyorum demek ile hiçbir devlet hastanesini özellikle araştırmaları önermiyorum demek aynı değil. İnsanı ürkütür, strese sokar. Söylemek istediğim benim buydu. Herkes umarım rahat ettiği bir doktorla, beğendiği güvendiği bir hastanede doğum yapar. Sağlıklı bir şekilde…Şöyle söyleyeyim kendi kadın doğum doktorlarımızın bile hiçbiri çalıştığı hastanede ya da başka bir devlet hastanesinde doğum yapmadı, hijyen bile çok düşük. İşin içinde olmayıp detay bilmeyince insana mükemmel görünebilir tabi. Aynı şekilde ebe ve hemşire arkadaşlarımda devlette doğum yapmadılar. 150bin e doğum bende yapamam elbet, Medipol çamlıcada normal doğuma 50 bin dediler geçtiğimiz pazar günü. İnsan hayatında kaç kere doğuruyor ki. Bebek ve anne riske atılacak şeyler değil o yüzden yapabildiğimiz en üst tercihleri yapmamız lazım diye düşünüyorum. Özellikle ilk doğumda. Devlet hastaneleri çok yoğun olduğu için bir çok konuda yetersiz kalıyor. Ayda 500-550 doğum yaptırıyoruz. Endişelendirmek istemem tabii ki öyle bi niyetim olsa yaşananları anlatırdım, sadece uyarmak istiyorum. İstanbul’da güzel doğum yaptıran 3-5 devlet hastanesi ya vardır ya yoktur. Diğer illeri bilmiyorum tabii ki
Maalesef çoğunlukla bu böyledir. Ayrıca maddi imkanımı bilemezsiniz, 4 sene bebek tedavisi gördüm evini arabasını satıyor insanlar bunun için. Benim ne yaşadığımı da bilemezsiniz yani maddi imkan falan diyerek. Böyle özel bir deneyim için gerekirse kredi bile çekerim. Yeter ki içim rahat bir şekilde teslim olayım. Şimdi burada bu olumlamalaro görüp bildiğim içinde olduğum bir şeyi yazmakta benim boynumun borcudur diye düşünüyorum. Görmezden gelip sonrasında yaşanan Allah korusun ihmalleri kayıpları okumak istememÖncelikle tabii ki anne ve bebek sağlığı. Maddi imkanlar elveriyorsa her anne ve baba bebekleri için en iyi hastaneyi seçmek isterler. 50 bin tl benim veya sizin için küçük bir meblağ olabilir ama bu herkes için olacağı anlamına gelmez. Benim çalıştığım x hastanede böyle sorunlar oldu hiç tavsiye etmiyorum demek ile hiçbir devlet hastanesini özellikle araştırmaları önermiyorum demek aynı değil. İnsanı ürkütür, strese sokar. Söylemek istediğim benim buydu. Herkes umarım rahat ettiği bir doktorla, beğendiği güvendiği bir hastanede doğum yapar. Sağlıklı bir şekilde…
Aldim bile pazartesiye tesekkür ederim canimYok yok hiç üzülme sana yakınsa hemen gir bak e nabızdan
Rica ederimm ne demekAldim bile pazartesiye tesekkür ederim canim![]()
İlk gebeligimde 3.5 su levotiron diye bı hap verdi bir ay kullandım normale döndü endişe etmeSelam kızlar, gebelikte TSH 2,5 altında olması gerekiyormuş. Benim 2,5 idi geçen hafta. Bu hafta devlet hastanesinde kan verdim 4,2 çıktı. Dahiliyeye git tiroit hapı yazsin dedi. Benimle aynı durumda olan var mı TSH'iniz kaç mesela. Çok şaşırdım tüm degerlerimin normal çıkacağını zannediyordum
Canım benim 5+4 de önce açık turuncu pembe şeffafimsi iki gün boyunca akıntı geldi daha sonra köyü kahveye döndü iğne ve fitil verdiler kahverengi olunca korkma demişti doktir kirmizi olursa gel dedi hem fitil kullandım hep iğne şuan 8+1 oldum bugün azaldı... Progestan verdiler mi ?Kızlar bir sorum var bende iki haftadır hafif kanama oluyor arada ama böyle açık pembe renkte bir kaç damla sonra koyu kahverengi lekelenme oluyor devamında ara ara geçen hafta da olmuştu hatta kanamam oldu diye gittim vajinal ultrasonla baktılar kese yerinde dediler aşırı kanama olursa gel dediler bir kaç gün ara ara lekelenme oldu çarşamba yine randevum vardı kalp atışı daha duyulmadı ama kese duruyordu normaldi bugün yine kanamam oldu bir kaç damla sonra yine lekelenme oldu akşama kadar aranızda yaşayan var mı oluyor mu böyle şeyler
Kasık ağrım da var ama ona da normal dediler üniversiteye gidiyorum tüp bebek tedavisi olduğu için aynı yere gitmem gerekiyor bir süre orda da sürekli farklı asistan bakıyor hocaya sorup geliyor bana doğru dürüst birşey de söylemediler stres oldum iyice
Hanımefendi ben a diyorum siz b diyorsunuz gerçekten şaşırıyorum 1 saattir büyük şaşkınlık içerisindeyim. Ben size çok kolay hamile kalmışsınız demedim herkesin yürüdüğü yol, yaşadığı tecrübeler farklıdır. Ben de 7 kere aşılama tedavisi almış biriyim. Siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz? Ben cevap vereyim bilemezsiniz. Bilmenize de gerek yok zaten. Maddi imkanınızı da müneccim değilim elbette bilemem. Sizin x bir hastaneden 50 bin tl fiyat aldım demenizden ötürü sizin söylediğiniz cümleyi aslında size tekrar ettim. Yine söylüyorum siz x bir özel hastanede kontrollere gidebilirsiniz, doğum yapabilirsiniz hatta sizin de söylediğiniz gibi kredi dahi çekebilirsiniz ama herkes sizin gibi OLAMAYABİLİR. Bakın olmayabilir değil olamayabilir. Asgari ücretin 22,104 tl olduğu bir ülkede burada sadece anonim olarak yazan daha gerçek adını dahi bilmediğiniz kimsenin maddi durumunu da bilemeyeceğiniz için kişilere seslenerek devlet hastanelerinden kaçın özellikle araştırma hastanelerinden hepsi çok kötü diyemezsiniz. %100 emin olduğunuz yerler hakkında yazsaydınız burada şu an bunları konuşmuyor olurduk. Ama siz direkt genelleme yapıyorsunuz. İnsanları strese sokabilirsiniz farkında değilsiniz kurduğunuz cümlelerin.Maalesef çoğunlukla bu böyledir. Ayrıca maddi imkanımı bilemezsiniz, 4 sene bebek tedavisi gördüm evini arabasını satıyor insanlar bunun için. Benim ne yaşadığımı da bilemezsiniz yani maddi imkan falan diyerek. Böyle özel bir deneyim için gerekirse kredi bile çekerim. Yeter ki içim rahat bir şekilde teslim olayım. Şimdi burada bu olumlamalaro görüp bildiğim içinde olduğum bir şeyi yazmakta benim boynumun borcudur diye düşünüyorum. Görmezden gelip sonrasında yaşanan Allah korusun ihmalleri kayıpları okumak istemem
Kese gorulememe durumu varken, 10 gun sonra kontrole gitme konusu gecince, sadece olumsuz bir tecrubemi paylasmak istedim, temkinli davranmak adina.. ben gebeligi ogrendikten 5 gun sonra ancak tekrar hastaneye gidebildim, onda da kese gorulemedi. Iki gun hastanede yattim, oluşum tupte gorundu ve ameliyat oldum. Disgebeligin adini bilmezken basima geldi. Kader kismet bu tur durumlar biraz da, yasayacagim varmis hastaneye gec gitmisim. Insallah sizin hersey yolunda gider, kesenizi gorur, kalp atislarini duyarsiniz..Kızlar ben daha doktora gitmedim bu konuda hata mı ediyorum acaba dedim siz 5000 den sonrası riskli diyince. Pazartesi kan verdiğimde 750 çıktı önümüzdeki pazartesi gideceğim. O zamana 5000 geçmiş olacak. Umarım bir sakıncası yoktur. 5+4 olacağım ilk randevıda
Çok geçmiş olsunn.. peki başka bir belirti vermiş miydi ? Beta artışınız nasıldı kanama veya ağrınız var mıydı ?Kese gorulememe durumu varken, 10 gun sonra kontrole gitme konusu gecince, sadece olumsuz bir tecrubemi paylasmak istedim, temkinli davranmak adina.. ben gebeligi ogrendikten 5 gun sonra ancak tekrar hastaneye gidebildim, onda da kese gorulemedi. Iki gun hastanede yattim, oluşum tupte gorundu ve ameliyat oldum. Disgebeligin adini bilmezken basima geldi. Kader kismet bu tur durumlar biraz da, yasayacagim varmis hastaneye gec gitmisim. Insallah sizin hersey yolunda gider, kesenizi gorur, kalp atislarini duyarsinisiniz
Maalesef bahsettiğiniz ihmal ve kayıplar özellerde de olur. Doğumu hep özelde düşündüm ama birden fazla komplikasyon gösterdiğim durumlarda özelin hiçbir işe yaramayıp beni apar topar devlet hastanesine sevk ettiği iki durum yaşadım bir yıl içinde ve kesinlikle fikrimi değiştirdim mesela. Beklenmedik bir şey olduğunda kitleniyorlar hemen ve sorumluluktan kurtulmaya çalışıyorlar. Ben de bu deneyimimi paylaşayım siz özelde devam etmek isterseniz buyrun edin tabi ki ama bu ihtimali de unutmayın kimin başına ne geleceği belli olmaz neticedeMaalesef çoğunlukla bu böyledir. Ayrıca maddi imkanımı bilemezsiniz, 4 sene bebek tedavisi gördüm evini arabasını satıyor insanlar bunun için. Benim ne yaşadığımı da bilemezsiniz yani maddi imkan falan diyerek. Böyle özel bir deneyim için gerekirse kredi bile çekerim. Yeter ki içim rahat bir şekilde teslim olayım. Şimdi burada bu olumlamalaro görüp bildiğim içinde olduğum bir şeyi yazmakta benim boynumun borcudur diye düşünüyorum. Görmezden gelip sonrasında yaşanan Allah korusun ihmalleri kayıpları okumak istemem
Evet verdiler bana da kırmızı adet gibi kanaman artarsa gel dediler panik oldum öyle söyleyince olabiliyor çarşambaya kadar artmazsa inşallah lekelenmeyi görmezden gelebilirim o gün de tekrar soracağımCanım benim 5+4 de önce açık turuncu pembe şeffafimsi iki gün boyunca akıntı geldi daha sonra köyü kahveye döndü iğne ve fitil verdiler kahverengi olunca korkma demişti doktir kirmizi olursa gel dedi hem fitil kullandım hep iğne şuan 8+1 oldum bugün azaldı... Progestan verdiler mi ?
canım bir de çok bol su iç diyorlar lekelenmen içinProgestan kullanıyorum fitil olarak zaten sanırım takip etmekten başka yapacak bişey yok zaten değil mi öyle birşey söylediler de hormon ilaçları da kullanıyorsun şu an normal görünüyor ama işte zaten haftaya bir daha geleceksin dediler inşallah kanamam olmaz![]()
erkeğe hamile olabilirsiniz kadınlar erkeğe hamilelerse kocalarına çok gıcık olurlarmış kızda da düşkün bana ilk hamileleliğimde her hareketi batıyorduKızlar eşiniz hamile olduğunuzu ilk öğrendiğinde nasıl tepki vermişti sizin ruh haliniz nasıl ve eşiniz size karşı psikolojik destek oluyor mu ben ne yapacağımı bilemez halde buraya yazdım bana hiç anlayışlı değil eşim
Ben de SAT 18 Ocak bende ilk 14 Şubatta öğrendim Beta 556 çıktı. Sonra 3 gün sonra gittik 2072 kese görünür dediler sevindik yattın kese yok. Sonra sol overda Korpus Lutuem veya Dış gebelik olduğumu söylediler ağırlıklı dış gebelik teşhisi koydular. Sonra beni hastane yatırdılar 3 gün sonra Beta değerim 3846 çıktı ve doktor kesey gördü. Keseyi görünce sol over görünen şeyin dış gebelik değilde Korpus lutuem kisti olduğunu söylediler beni taburcu ettiler çarşamba günü kontrol var umarım normal sürece girmiştir 3 gün hastanede yattım belirsizlik çok kötü şu anda kalp atışını duymadan daha inanamıyorum.Ben Ocak son haftası olduğunu düşünüyorum
Ben de SAT 18 Ocak bende ilk 14 Şubatta öğrendim Beta 556 çıktı. Sonra 3 gün sonra gittik 2072 kese görünür dediler sevindik yattın kese yok. Sonra sol overda Korpus Lutuem veya Dış gebelik olduğumu söylediler ağırlıklı dış gebelik teşhisi koydular. Sonra beni hastane yatırdılar 3 gün sonra Beta değerim 3846 çıktı ve doktor kesey gördü. Keseyi görünce sol over görünen şeyin dış gebelik değilde Korpus lutuem kisti olduğunu söylediler beni taburcu ettiler çarşamba günü kontrol var umarım normal sürece girmiştir 3 gün hastanede yattım belirsizlik çok kötü şu anda kalp atışını duymadan daha inanamıyorum.Ben Ocak son haftası olduğunu düşünüyorum
Valla canım bende net bilmiyorum bilmiyorum kiDış gebelik olunca düzensiz mi artıyor beta acaba? Ben 4 kere verdim düzenli arttı
İnşallah sağlıklı gebelik yaşıyoruzdur .Dediğin gibi canım psikolojik olarak gerçekten çok zorlanıyor insanbenim de doktorum pazartesi çağırdı 5000i geçmiş olacak ve resmen psikolojik dış gebelik belirtileri yaşıyorum doktoruma sordum lekelenmen olurdu korkma dedi