- 5 Şubat 2025
- 96
- 100
- 8
- 35
kız aynen yaa of su icmek bile eziyet bide ğşüdügüm icin suda üşütüyoSelaaam canimBenimde iştahim sifir sabah zar zor ite kaka yedim folik asit alcam diye böyle giderse zayiflarim gibi sabhta migdem cok bulaniyor ama karnimda küp gibi patlamaya hazir bomba gibiyim çokta yiyemiyorum halbuki 1.5litre suyu zor içiyorum
Bende öyle calısıyorum cubuk kraker sakız muz bastırmaya calısıyorum ama ne mümkün. Bayılcak gibi hissediyorum.Bir yerde sabah folik asit alımının mide bulantısı yapabileceği yazıyordu o sebeple ben gece uyumadan önce alıyorum isterseniz bir doktora danışın siz de , belki tetikliyorlardır . Bu arada gece içmeme rağmen benim de sabah bulantım oluyor öğlene doğru geçiyor bir de midem biraz bozulmuş gibi üşütmedim de ama hormonel değişiklikler sebep olabilir yazıyor bazı sitelerde
Eşime dökülüyorum ben dedim sabah 6da kalkıp işe gidiyorum yolda tuzlu çubuk kraker yiye yiye. Allah yardımcımız olsun
bide o endişeler baslıcak simdi kızlar hareket etmiyor sizce bi sorun mu var diye sorarız artıkBenim sıpa son aylarında baş aşağıydi elleride oradaydı kasiklarimi parmaklarıyla oynuyordubu baya hissediliyordu çok güzel duygu.
bence alma canım doktorlar bile cok sık ultrasonu istemiyor. Ben zararlı olacagını dusunuyorum sahsen o dinleme cihazlarının ama sen bilirsin tabikiKızlar hani şu kendi evimizde her an bebeğin kalp atışını dinlenen alet var ya onlar kullanışlı mi çokta pahalı değildi onlar.
Benim bildiğim igg ler o virüse karşı bağışıklığın olup olmadığını, igm ler de şu anda o virüsün vücudunda bulunup bulunmadığını gösteriyor. Ama tabi doktorlar daha iyi bilirAnneler kan testlerinizde igg ve igm değerleri nasıl geldi benimkilerde bir anormallik var sanırım, sonuçları gösteremedim pazartesi göstericem de. Kafam karıştı bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim ben de öyle şeyler okudum ama emin olamadım. Önceki gebeliğimde o kadar sıkıntı yaşadım ki şimdi kuş kanadından rüzgar kapıyorum.Benim bildiğim igg ler o virüse karşı bağışıklığın olup olmadığını, igm ler de şu anda o virüsün vücudunda bulunup bulunmadığını gösteriyor. Ama tabi doktorlar daha iyi bilir
Anormallik yok canım benim de böyle kızamık kızamıkcığa karşı bağışıklığın var iyi bir şey. Mek etme.Anneler kan testlerinizde igg ve igm değerleri nasıl geldi benimkilerde bir anormallik var sanırım, sonuçları gösteremedim pazartesi göstericem de. Kafam karıştı bilgisi olan var mı?
benımde böyle ıgg pozitif ıgm negatif. ıkısıde pozitifse arastırıyolarAnneler kan testlerinizde igg ve igm değerleri nasıl geldi benimkilerde bir anormallik var sanırım, sonuçları gösteremedim pazartesi göstericem de. Kafam karıştı bilgisi olan var mı?
Ben de AvrupadayımBende avrupa yakasindaym
Bende öyle calısıyorum cubuk kraker sakız muz bastırmaya calısıyorum ama ne mümkün. Bayılcak gibi hissediyorum.
Anormallik yok canım benim de böyle kızamık kızamıkcığa karşı bağışıklığın var iyi bir şey. Mek etme.
Teşekkür ederim sağolun :)benımde böyle ıgg pozitif ıgm negatif. ıkısıde pozitifse arastırıyolar
Yaa öylemi bilmiyordum.bence alma canım doktorlar bile cok sık ultrasonu istemiyor. Ben zararlı olacagını dusunuyorum sahsen o dinleme cihazlarının ama sen bilirsin tabiki
Hafta cuma günü duyacağız inşallahOy maşallah kalp atışını da duyarsın umarım
Amin inşallah yarabbimMerhaba hayırlı olsun. Sağ salim alalım kucağımıza inşallah
ben sabah ac solgar ın folatını kahvaltıyla beraber omega3ve dvıt yatarken magnezyum ve sadece bır ay olacak sekılde probiyotık benım suan böyle. doktoruma sorup cınko ve selenyumuda kullanmayı dusunuyorum cunku hasımato var bendeKızlaarr, hangi takviyeleri ne zaman kullanıyorsunuz ?
Bulantı ıcın ıstersen gece yatmadan ıkı tanr prilam dr kıllanabılırsın. Ben bulanyı cok oldugu zaman dramamine kullanıyorum mesela azonce aldım banamısın demedi o ayrı tabi:) birde az az ve sık sık ye bence mide boş kalıncada bulanıyoMerhaba ben de anne adayı olarak aranıza katılmak istiyorum ama bilgilerimi girecek yeri bulamadım. Hamilelikleriniz nasıl gidiyor. Benim çok bulantılarım var. Bulantı için çözümü olan var mı? Daha önce ki mesajları okuma fırsatım olmadı. Konuya baya bir mesaj yazılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?