• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Gelebilme ihtimali varsa dolaşsın ilk aylarda sıkıntı oluyor çok.Hem birazda hasret gideririrsiniz😍
Vize almamız gerekiyor maalesef, çıkacak mı o da belli değil inşallah çıkar. Doğum için kesin başvurucaz ama ondan önce gelir mi bilemiyorum🥹

Hayır Dr popodan iğne yazdı bide serum bide duphaston hap onu 20 gün iç dedi. Kaldı 8 günüm.
Şifa olsun inşallah 🙏 bende cumartesiye kadar iğne olacağım sonra hap

Hap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorum 😅

Hap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorum 😅

Selam biz bu gün mercimeğimle tanıştık 5 haftalığız. Sat 16 Ocak Bat 14 Şubat 'tı benim. Reglime 4 gün kala kaset testte pozitif gördüm bu günde kendisini 29 yaşındayım 2 gebeliğim bir kaybım var

Eklentiler

• IMG-20250219-WA0000.jpeg
    IMG-20250219-WA0000.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 64
Vize almamız gerekiyor maalesef, çıkacak mı o da belli değil inşallah çıkar. Doğum için kesin başvurucaz ama ondan önce gelir mi bilemiyorum🥹
Hayırlısı olsun.Aynen anca doğuma yetisebilir heralde.Saglicakla gelsin inşallah bebişim😍

Ben cuma gideceğim özele , haftaya da devlete gideceğim 😀

Selam biz bu gün mercimeğimle tanıştık 5 haftalığız. Sat 16 Ocak Bat 14 Şubat 'tı benim. Reglime 4 gün kala kaset testte pozitif gördüm bu günde kendisini 29 yaşındayım 2 gebeliğim bir kaybım var
Merhaba hayırlı olsun. Sağ salim alalım kucağımıza inşallah

yazılanları hep toplu okuyabılıyorum hangı birini etiketleyecegımı bilemedigimden toplu yazarak katılabiliyorum🙃 Benım sıfır ıstah ya az zayıflasam bari dicem ama bı ekmek yiyebiliyorum🤓 kokular mahvediyo beni. Bide karnım büyüdu benım ya ıcıme cekemıyorum göbeğimi😀 Umudum ılk uc ay biraz zayıflamak. Bu istahsızlıgı değerlendirmem lazım. 😀 sonra zaten alıcaz kilo. duygusallık degıl ama agrasiflik geldi banada depresifim. 20li haftaları cok seviyorum bir an önce o günler gelsin istiyorum🥲 herkese selaaam öpüyorum kızlar🥰

Ayy ne guzel insan kendini şimartmali bence Gulerek kullanin 🥰
Ama bundan kimsenin haberi yok 😂 ne zamandır eşimden gizli biriktirdiğim le aldım. Ama biriktirdiğim zaten kendi çalıştığım param 😅

Back