• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar bir şey sorucam. Evde Türk kahvesi bitti kaç gündür çıkıp alamadım. Normalde günde 1 fincan içiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri. Birkaç gündür içemedim. Bugün canım çok kahve çekti ama evde de Nescafé vardı. Bu paketli olanlardan ondan içtim bir tane. Sizce bir şey olur mu ya? Normalde de sürekli Nescafé içen biri değilim, bu dönemde hele hiç içmedim. Bugün ilkti işte. Ama bir tedirgin oldum.
Bence boş yere endişelenmeyin. Bebeğiniz sizin kaninizdaki vitaminlerle besleniyor. İçtiğiniz kahvenin ona ulaşıp etkileyeceğini düşünmüyorum. Bu ilk haftalarda stresten uzak durmak çok daha önemli. Bol bol dinlenin uzanın vücudunuzu dinleyin uyumak istiyorsanız uyuyun. Bebek sadece vücudumuzdaki vitamin rezervleriyle besleniyor

bence alma canım doktorlar bile cok sık ultrasonu istemiyor. Ben zararlı olacagını dusunuyorum sahsen o dinleme cihazlarının ama sen bilirsin tabiki
Evet bana görede öyle zaten benim Dr da o düşüncede bakalım dayanabilirsem girmem
Hoşbuldum. Uygulamaya göre 6+2 günlük hamileyim. Tahmini doğum tarihi bebeğin 13/10/2025 yaşım 28. Başka bir şey yazmama gerek var mı
Merhaba kaçıncı çocuk son adet tarihi ne zamn

Bence boş yere endişelenmeyin. Bebeğiniz sizin kaninizdaki vitaminlerle besleniyor. İçtiğiniz kahvenin ona ulaşıp etkileyeceğini düşünmüyorum. Bu ilk haftalarda stresten uzak durmak çok daha önemli. Bol bol dinlenin uzanın vücudunuzu dinleyin uyumak istiyorsanız uyuyun. Bebek sadece vücudumuzdaki vitamin rezervleriyle besleniyor
Çok haklısınız ama herkes başka bir şey söylüyor. İnsanın ister istemez kafası karışıyor ben de çareyi buraya yazmakta buluyorum 🤭 burası bana çok iyi geliyor.

Malesef ben keseyi göremedim 2 gün önce gittiğimde uygulamada 5 hafta 6 gün görünüyor ama henüz fazla bişey anlayamadım ama emin olun geçer ilaç desteği de alabilirsiniz bunu çekmek zorunda değilsiniz ben diyetisyen eşliğinde sürdüreceğim gebeliğimi inşallah, ne kadar az kilo alırsam o kadar rahat hissedeceğim..
Online diyetisyen mi? Önerin var mı?

Çok haklısınız ama herkes başka bir şey söylüyor. İnsanın ister istemez kafası karışıyor ben de çareyi buraya yazmakta buluyorum 🤭 burası bana çok iyi geliyor.
Evet sizi çok iyi anlıyorum. Endisenizi paylaşmak istiyorsunuz. İçiniz rahat etsin diye. Ama bu kadar ayrıntıya girersek bu süreç stresli geçer. Olumlu güzel şeylere odaklanın. Bebeğiniz çok sağlıklı ve sizi annesi olarak seçti. Karnınızda da keyfi gayet yerinde. 😂😂

Evet sizi çok iyi anlıyorum. Endisenizi paylaşmak istiyorsunuz. İçiniz rahat etsin diye. Ama bu kadar ayrıntıya girersek bu süreç stresli geçer. Olumlu güzel şeylere odaklanın. Bebeğiniz çok sağlıklı ve sizi annesi olarak seçti. Karnınızda da keyfi gayet yerinde. 😂😂
Yaa böyle diyince çok mutlu oldum 🥰🥰

Evet mide boş olunca daha çok oluyor. Az az sık sık ne yiyebilirim bir şey önerebilir misiniz. Çünkü her şey kokuyor midem boş kalmasın diye yiyecek ne yiceğimi bilemiyorum. Herşeyden tiksiniyorum kahvaltı yapamıyorum sulu yemek şuan derken bile tiksiniyorum ay ben ne yicem
canım beni bitek ekmek bulandırmıyo cubuk krakerdende tiksindim. ekmek salatalık domates yiyebiliyorum mevsıımı degıl evet ama ıcımı bitek bunlar acıyor. aralarda uc cevız bır sonrakı arada kefir veya ayran veya yogurt gibi bişeyler baska bır arada galeta meyve gibi cesitlendirilebilir.

canım beni bitek ekmek bulandırmıyo cubuk krakerdende tiksindim. ekmek salatalık domates yiyebiliyorum mevsıımı degıl evet ama ıcımı bitek bunlar acıyor. aralarda uc cevız bır sonrakı arada kefir veya ayran veya yogurt gibi bişeyler baska bır arada galeta meyve gibi cesitlendirilebilir.
Evet yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de bugünü bir tane muz. Ekmek arası peynir salatalık. Akşamda sadece 3 tane salatalık tuzlayıp yedim. Başka da bir yolu yok gibi sabredicez artık 🤷🏻‍♀️

Evet yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de bugünü bir tane muz. Ekmek arası peynir salatalık. Akşamda sadece 3 tane salatalık tuzlayıp yedim. Başka da bir yolu yok gibi sabredicez artık 🤷🏻‍♀️
geçicek geçicek sabret. Bunlar güzel şeyler aslında. İçinde hergün bir organ gelişiyor. Bir insan sıfırdan oluşuyor. Hiç kolay olur mu bir can yaratmak. Mucize günler geçiriyoruz aslında. Şükürler olsun😍

geçicek geçicek sabret. Bunlar güzel şeyler aslında. İçinde hergün bir organ gelişiyor. Bir insan sıfırdan oluşuyor. Hiç kolay olur mu bir can yaratmak. Mucize günler geçiriyoruz aslında. Şükürler olsun😍
Bulantı olması da bebeğin sağlıklı büyüdüğünü gösterirmiş. Annelik fedakarlıkları şimdiden başladı. ❤️

Gerçekten tam bir mucize
içimizde bir canlı yetişiyor bu da bizi biraz sarsıyor diyelim 🥴
3 aydan sonra daha rahat olacağız inşallah 🙏

kızlaar hazırmısınızzzz size bu grupta hıc sorulmamıs bir soru sormaya geldimm😀 karda kaymak istiyorum yaa sizce bu su haftalarda tehlikelimi😀 arkadaslarım bilmiyo hamileliğimi ve suan beni bekliyolar🫣 ne bahane bulcam😀

Back