• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bulantı ıcın ıstersen gece yatmadan ıkı tanr prilam dr kıllanabılırsın. Ben bulanyı cok oldugu zaman dramamine kullanıyorum mesela azonce aldım banamısın demedi o ayrı tabi:) birde az az ve sık sık ye bence mide boş kalıncada bulanıyo
Evet mide boş olunca daha çok oluyor. Az az sık sık ne yiyebilirim bir şey önerebilir misiniz. Çünkü her şey kokuyor midem boş kalmasın diye yiyecek ne yiceğimi bilemiyorum. Herşeyden tiksiniyorum kahvaltı yapamıyorum sulu yemek şuan derken bile tiksiniyorum ay ben ne yicem

Evet mide boş olunca daha çok oluyor. Az az sık sık ne yiyebilirim bir şey önerebilir misiniz. Çünkü her şey kokuyor midem boş kalmasın diye yiyecek ne yiceğimi bilemiyorum. Herşeyden tiksiniyorum kahvaltı yapamıyorum sulu yemek şuan derken bile tiksiniyorum ay ben ne yicem
Bence kolay sindirilebilecek şeyler tüketin, meyve, salata, granola, yulaf, tam buğday ekmeğinden tost tuzlu belki bastırabilir, ayran çubuk kraker vs

Harika oneriler için teşekkür ederim. Acaba bu durum ne kadar daha devam ediyor biliyor musunuz
Malesef ben keseyi göremedim 2 gün önce gittiğimde uygulamada 5 hafta 6 gün görünüyor ama henüz fazla bişey anlayamadım ama emin olun geçer ilaç desteği de alabilirsiniz bunu çekmek zorunda değilsiniz ben diyetisyen eşliğinde sürdüreceğim gebeliğimi inşallah, ne kadar az kilo alırsam o kadar rahat hissedeceğim..

Harika oneriler için teşekkür ederim. Acaba bu durum ne kadar daha devam ediyor biliyor musunuz
Ama bu diyetisyen sayfalarında çok güzel tok tutan pratik tarifler var illa yağlı bol etli yemek zorunda değilsiniz yumurtayı bile bisürü tüketme şekli var mesela yulaf tost araştırın ben çok seviyorum..

Malesef ben keseyi göremedim 2 gün önce gittiğimde uygulamada 5 hafta 6 gün görünüyor ama henüz fazla bişey anlayamadım ama emin olun geçer ilaç desteği de alabilirsiniz bunu çekmek zorunda değilsiniz ben diyetisyen eşliğinde sürdüreceğim gebeliğimi inşallah, ne kadar az kilo alırsam o kadar rahat hissedeceğim..
Ben de henüz doktora gitmedim randevu aldım cuma gününe en erken verdiler. Benimde uygulamaya göre 6+2 bugün. İnşallah kalp atışıyla birlikte sağlıkla görürsünüz

ya kızlar. canımı sıkacak şey mi arıyorum anlamadım ya.
ben geçen hafta 5+3 iken gittim, tam 5+3 gösterdi ultrason, bunu yazmıştım. doktor tam gününde gidiyor dedi.
bu hafta 6+4 gittim, 5+6 gösterdi ultrason. bebek boyu da 2 mm dedi.
ama geç döllenme olması imkansız, hiçbir ihtimal yok geç döllenmeyle ilgili.
kalp atışını duyduk karından, çok gümbür gümbür değil ama duyduk yani.
şimdi geç döllenme yoksa, bu 5 6 günlük gerilik sıkıntı mı? bu haftaya bu 2 mm boy da az mı? yoksa ben dertsiz başıma dert mi arıyorum?

Ama bu diyetisyen sayfalarında çok güzel tok tutan pratik tarifler var illa yağlı bol etli yemek zorunda değilsiniz yumurtayı bile bisürü tüketme şekli var mesela yulaf tost araştırın ben çok seviyorum..
Bana diyetisyen sayfası önerebilir misiniz. Yağlı şeyler zaten çok dokunuyor mideme. Hamilelik döneminde alternatif tarifler paylaşan bir sayfa bulursanız benide haberdar edin lütfen

Ben de henüz doktora gitmedim randevu aldım cuma gününe en erken verdiler. Benimde uygulamaya göre 6+2 bugün. İnşallah kalp atışıyla birlikte sağlıkla görürsünüz
Umarım negatif asla düşünmüyorum kendimi hiç düşürmüyorum 1 saatimi bile sağlıklı geçirsem bu süreçte şükrediyorum biteceğini biliyorum kilo alacağıma kendimi şartlamıyorum onun için yapabileceğim tek şey sağlıklı beslenmek ve moralimi yüksek tutmak memleketimiz çok soğuk henüz yürüyüş yapamıyorum ama biraz ısınınca başlayacağım kahveyi bile azalttım bol su içiyorum güzel geçeceğini umuyorum..

Bana diyetisyen sayfası önerebilir misiniz. Yağlı şeyler zaten çok dokunuyor mideme. Hamilelik döneminde alternatif tarifler paylaşan bir sayfa bulursanız benide haberdar edin lütfen
Dediğim gibi benim kendi diyetisyenim var zaten, gebe olduğumu öğrenmeden başlamıştım, şuan devam ediyorum çok aşırı uyamıyorum ama yine de 500 gram bile versem kâr, instagramda diyet tarifleri yazarsanız binlerce çıkacaktır içeriklerine göre uygulayabilirsiniz..

Dediğim gibi benim kendi diyetisyenim var zaten, gebe olduğumu öğrenmeden başlamıştım, şuan devam ediyorum çok aşırı uyamıyorum ama yine de 500 gram bile versem kâr, instagramda diyet tarifleri yazarsanız binlerce çıkacaktır içeriklerine göre uygulayabilirsiniz..
Kilonuzu dert etmeyin önceliğiniz bebeğinizin ve sizin sağlıklı olması olsun. Tabi ki de dikkat etmekte gerekiyor zaten canımızın çektiği herşeyi yemek bebek içinde bizim içinde sağlıklı olmaz. Ama elbette hamileyiz kilo alıcaz doğumdan sonra da vücudumuzda çok şey değişecek yine kiloların bir kısmı kalıcak. Her şeyden önemlisi siz sürecin tadını çıkarın. Karninizda küçük bir mucize var.

ben sabah ac solgar ın folatını kahvaltıyla beraber omega3ve dvıt yatarken magnezyum ve sadece bır ay olacak sekılde probiyotık benım suan böyle. doktoruma sorup cınko ve selenyumuda kullanmayı dusunuyorum cunku hasımato var bende
Oh şifa olsun tatlım ikinize de 🤗

Kilonuzu dert etmeyin önceliğiniz bebeğinizin ve sizin sağlıklı olması olsun. Tabi ki de dikkat etmekte gerekiyor zaten canımızın çektiği herşeyi yemek bebek içinde bizim içinde sağlıklı olmaz. Ama elbette hamileyiz kilo alıcaz doğumdan sonra da vücudumuzda çok şey değişecek yine kiloların bir kısmı kalıcak. Her şeyden önemlisi siz sürecin tadını çıkarın. Karninizda küçük bir mucize var.
Kesinlikle öyle, ama ben elimden geldikçe sağlıklı beslenmeye çalışağım yine bebeğim için..

Kızlar bir şey sorucam. Evde Türk kahvesi bitti kaç gündür çıkıp alamadım. Normalde günde 1 fincan içiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri. Birkaç gündür içemedim. Bugün canım çok kahve çekti ama evde de Nescafé vardı. Bu paketli olanlardan ondan içtim bir tane. Sizce bir şey olur mu ya? Normalde de sürekli Nescafé içen biri değilim, bu dönemde hele hiç içmedim. Bugün ilkti işte. Ama bir tedirgin oldum.

Kizlar ben çok duygusalim ya bu normal mi sürekli ağlıyorum herşeye 🙂Çok erken daha bilemedim böyle olan var mı aranizda
Bende aynıyım. Normaldede duygusalımdır. Şimdi gözyaşım ucunda geziyorum. 😂 dün eşim çayın altını kapattı diye bile ağladım 😬 keşfette çıkan ultrason videolarına ağlayasım geliyor

ya kızlar. canımı sıkacak şey mi arıyorum anlamadım ya.
ben geçen hafta 5+3 iken gittim, tam 5+3 gösterdi ultrason, bunu yazmıştım. doktor tam gününde gidiyor dedi.
bu hafta 6+4 gittim, 5+6 gösterdi ultrason. bebek boyu da 2 mm dedi.
ama geç döllenme olması imkansız, hiçbir ihtimal yok geç döllenmeyle ilgili.
kalp atışını duyduk karından, çok gümbür gümbür değil ama duyduk yani.
şimdi geç döllenme yoksa, bu 5 6 günlük gerilik sıkıntı mı? bu haftaya bu 2 mm boy da az mı? yoksa ben dertsiz başıma dert mi arıyorum?
İlk haftalarda olur böyle hatta 15 ten sonra falan eşitleniyor.

Merhaba ben de anne adayı olarak aranıza katılmak istiyorum ama bilgilerimi girecek yeri bulamadım. Hamilelikleriniz nasıl gidiyor. Benim çok bulantılarım var. Bulantı için çözümü olan var mı? Daha önce ki mesajları okuma fırsatım olmadı. Konuya baya bir mesaj yazılmış.
Hosgeldin hayırlı olsun bebişin bilgilerini buraya yaz Lioo Lioo kayıt yapar

Back