• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Selaaam canim👋🥰Benimde iştahim sifir sabah zar zor ite kaka yedim folik asit alcam diye böyle giderse zayiflarim gibi sabhta migdem cok bulaniyor ama karnimda küp gibi 🤣patlamaya hazir bomba gibiyim çokta yiyemiyorum halbuki 1.5litre suyu zor içiyorum😐
kız aynen yaa of su icmek bile eziyet bide ğşüdügüm icin suda üşütüyo😀

Bir yerde sabah folik asit alımının mide bulantısı yapabileceği yazıyordu o sebeple ben gece uyumadan önce alıyorum isterseniz bir doktora danışın siz de , belki tetikliyorlardır . Bu arada gece içmeme rağmen benim de sabah bulantım oluyor öğlene doğru geçiyor bir de midem biraz bozulmuş gibi üşütmedim de ama hormonel değişiklikler sebep olabilir yazıyor bazı sitelerde 🥴
Eşime dökülüyorum ben dedim sabah 6da kalkıp işe gidiyorum yolda tuzlu çubuk kraker yiye yiye. Allah yardımcımız olsun
Bende öyle calısıyorum cubuk kraker sakız muz bastırmaya calısıyorum ama ne mümkün. Bayılcak gibi hissediyorum.

Kızlar hani şu kendi evimizde her an bebeğin kalp atışını dinlenen alet var ya onlar kullanışlı mi çokta pahalı değildi onlar.
bence alma canım doktorlar bile cok sık ultrasonu istemiyor. Ben zararlı olacagını dusunuyorum sahsen o dinleme cihazlarının ama sen bilirsin tabiki

Anneler kan testlerinizde igg ve igm değerleri nasıl geldi benimkilerde bir anormallik var sanırım, sonuçları gösteremedim pazartesi göstericem de. Kafam karıştı bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20250219_170500.jpg
    IMG_20250219_170500.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250219_170447.jpg
    IMG_20250219_170447.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 31
Anneler kan testlerinizde igg ve igm değerleri nasıl geldi benimkilerde bir anormallik var sanırım, sonuçları gösteremedim pazartesi göstericem de. Kafam karıştı bilgisi olan var mı?
Benim bildiğim igg ler o virüse karşı bağışıklığın olup olmadığını, igm ler de şu anda o virüsün vücudunda bulunup bulunmadığını gösteriyor. Ama tabi doktorlar daha iyi bilir

Benim bildiğim igg ler o virüse karşı bağışıklığın olup olmadığını, igm ler de şu anda o virüsün vücudunda bulunup bulunmadığını gösteriyor. Ama tabi doktorlar daha iyi bilir
Teşekkür ederim ben de öyle şeyler okudum ama emin olamadım. Önceki gebeliğimde o kadar sıkıntı yaşadım ki şimdi kuş kanadından rüzgar kapıyorum.

Anormallik yok canım benim de böyle kızamık kızamıkcığa karşı bağışıklığın var iyi bir şey. Mek etme.

Bende öyle calısıyorum cubuk kraker sakız muz bastırmaya calısıyorum ama ne mümkün. Bayılcak gibi hissediyorum.

Ayy Allah yardımcımız olsun 🥹
Benim öğlene doğru hafifliyor biraz sabah yoğun oluyor ama zor gidiyorum işe. Bir de kimseyle paylaşmadım henüz çaktırmamaya çalışmak da ayrı bir zor geliyor

Merhaba ben de anne adayı olarak aranıza katılmak istiyorum ama bilgilerimi girecek yeri bulamadım. Hamilelikleriniz nasıl gidiyor. Benim çok bulantılarım var. Bulantı için çözümü olan var mı? Daha önce ki mesajları okuma fırsatım olmadı. Konuya baya bir mesaj yazılmış.

Kızlaarr, hangi takviyeleri ne zaman kullanıyorsunuz ?
ben sabah ac solgar ın folatını kahvaltıyla beraber omega3ve dvıt yatarken magnezyum ve sadece bır ay olacak sekılde probiyotık benım suan böyle. doktoruma sorup cınko ve selenyumuda kullanmayı dusunuyorum cunku hasımato var bende

Merhaba ben de anne adayı olarak aranıza katılmak istiyorum ama bilgilerimi girecek yeri bulamadım. Hamilelikleriniz nasıl gidiyor. Benim çok bulantılarım var. Bulantı için çözümü olan var mı? Daha önce ki mesajları okuma fırsatım olmadı. Konuya baya bir mesaj yazılmış.
Bulantı ıcın ıstersen gece yatmadan ıkı tanr prilam dr kıllanabılırsın. Ben bulanyı cok oldugu zaman dramamine kullanıyorum mesela azonce aldım banamısın demedi o ayrı tabi:) birde az az ve sık sık ye bence mide boş kalıncada bulanıyo

Kızlar sol bacağımda böyle orta düzeyde bir ağrı var sizde de oluyor mu? veya bu olur mu normal mi tecrübeli anneler 💖

Back